M jak miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tomala pisze:coś porządnego a nie takie badziewia. Dzisiaj leciało "Co z nami będzie"
Tomala, to obecnie moja ulubiona piosenka :P

Jak ją usłyszałem, to aż poszedłem do pokoju rodziców zobaczyć o co chodzi. Ale moim zdaniem nie pasowała, jakoś sztucznie to wyglądało. W ogóle Kożuchowska to świetna aktorka, wiele razy już to udowodniła, ale w Mjm gra taką "Polkę-Kwokę" ( kto oglądał dziś Lisa wie o co chodzi :lol: ), nie podoba mi się w tej roli.

A tak a propos muzyki w serialach, to często w gospodzie u Krystyny w Plebanii puszczają takie różne przyjemne piosenki.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Damians pisze: A tak a propos muzyki w serialach
Swojego czasu "Złotopolscy" chyba w tym przodowali.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Mi sie podoba tez muzyka w Teraz Albo Nigdy. Nie zebym jakos tam uwielbiala pojedyncze piosenki, ale ogolnie fajnie dobrane sa. Ale rzeczywiscie w Magdzie M byla chyba najfajniejsza i najlepiej dobrana muzyka.
Tomala

Post autor: Tomala »

Damians pisze:Jak ją usłyszałem, to aż poszedłem do pokoju rodziców zobaczyć o co chodzi. Ale moim zdaniem nie pasowała, jakoś sztucznie to wyglądało. W ogóle Kożuchowska to świetna aktorka, wiele razy już to udowodniła, ale w Mjm gra taką "Polkę-Kwokę" ( kto oglądał dziś Lisa wie o co chodzi ), nie podoba mi się w tej roli.
Już niedługo chyba się to zmieni, bowiem Hania ostatnio sobie popija i chyba przestanie to kontrolować... Fajnie, że będziemy mieli teraz jakiś wątek w MJM, którego chyba wcześniej nie było.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Od poniedziałku nowa piosenka Beaty Kozidrak "Nie pytaj o miłość" będzie zamykać serial "M jak miłość"! :shock: http://www.m-jak-milosc.pl/Multimedia/A ... ilosc.html
Ostatnio zmieniony 2009-05-09, 12:35 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Najwyższy czas, teraz mogliby się wziąść za "Klan" :wink:
Awatar użytkownika
Damians

Całkiem, całkiem ta piosenka :)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

I potrafią w polskich serialach zajmować się stroną wizualną serialu więc czemu w "Klanie" tak trudno zrobić nową czołówkę :!:

Ciekawe czy Beata napisała ją na zlecenie MJM :roll: Jest OK.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Marek Forrester pisze:Ciekawe czy Beata napisała ją na zlecenie MJM :roll: Jest OK.
No przecież masz tam wszystko napisane, ze to specjalnie dla Mjm na zamówienie.
Tomala

Świetnie, że będzie nowa piosenka w tylówce :D :D :D Cieszę się tym bardziej, że śpiewa ją Beata Kozidrak, która jest moją ulubioną polską wokalistką :D :D :D
Niech "Klan" wieźmie przykład z MJM ::jezyk::
Ostatnio jest bardzo ciekawie w MJM.
Gosia i Tomek się rozstali, już jakiś czas temu. Właściwie rozumiem Tomka, że powiedział Gosi o swoim pocałunku z Martą, bo naprawdę trudno jest żyć w kłamstwie. Ale liczę na to, że się zejdą.
Marysia (babcia) jest w ciąży. To jest już nudne, że teraz we wszystkich serialach kobiety w średnim wieku, zachodzą w ciążę.
A z Henia jaki się zrobił stylista ::loll:: ::loll:: ::loll::
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Tomala pisze: Beata Kozidrak, która jest moją ulubioną polską wokalistką :D :D :D
::
::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:

Tomala pisze:Marysia (babcia) jest w ciąży. To jest już nudne, że teraz we wszystkich serialach kobiety w średnim wieku, zachodzą w ciążę.
::
No najpierw Cichopek, teraz Marysia, a najlepsze to, że aktorka Joanna Koroniewska (grająca Gosię) jest w ciąży w realnym życiu, więc w serialu będą musieli to uwzględnić. Poza tym nie wiem czy wiek Marysi można nazwać "średnim" skoro jest juz w serialu babcią, to już raczej "ponad-średni":)
Tomala

Podobno Małgosia ma być w ciąży z Tomkiem i wybaczy mu z tego powodu. Ale nie jestem pewien tej informacji.
mailo pisze:Poza tym nie wiem czy wiek Marysi można nazwać "średnim" skoro jest juz w serialu babcią, to już raczej "ponad-średni":)
Dobre określenie. Też nie byłem pewien, że jej wiek jest "średni", ale tak napisałem, bo stwierdziłem, że nie można jej nazwać "starszą panią", a na takie określenie jak Ty nie wpadłem.
A dlaczego nie lubisz Beaty Kozidrak?
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

To juz lepiej pogadajmy w temacie Muzyka bo będzie off topic:P chociaż każdy ma inny gust i czegoś innego słucha spoko. Co do twojej informacji spoilerowej to jestem w szoku! Tyle ciąż w tak krótkim czasie?
Awatar użytkownika
Agatka

Post autor: Agatka »

Tomala pisze:To jest już nudne, że teraz we wszystkich serialach kobiety w średnim wieku, zachodzą w ciążę.
Najpierw była Susan z "Gotowych na wszystko", potem zgapili ten wątek w "Na Wspólnej" (Iza) i wreszcie to samo pojawia się w "M jak miłość". Czy oni już naprawdę nie potrafią wymyślić czegoś nowego? Mam wrażenie, że najpierw jedna polska telenowela kopiuje coś z amerykańskich seriali ("Prison break" >> "Twarzą w twarz"), a potem kopiują to wszystkie inne polskie tasiemce. Tym sposobem zwykle w jednym czasie są w różnych serialach te same wątki (np: te późne ciąże, albo alkoholizm: Hanka z "M jak miłość", Kamil z "Na wspólnej" i ta, co ją gra Walach w "Tancerzach" ::plask wczolo: ). Ciekawi mnie tylko, kiedy zaczną podróżować w czasie (Lost) ? ::loll:: ::loll:: ::loll::
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Wątek późnego macierzyństwa w obecnych polskich telenowelach zapoczątkowała chyba Krystyna Lubicz kilka lat temu.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
ODPOWIEDZ