Post autor: Damians »

Bożena Dykiel pokazała wielką klasę na koniec, jak śpiewająco wygarnęła wszystko Rinke'mu Rooyens'owi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ten występ, mimo że pożegnalny, był najlepszym występem w tej edycji, już takiego występu tam nie będzie!
Bardzo polubiłem Bożenę dzięki JOŚ, podobna sytuacja jak z Muszką :D

O uczestnikach już się lepiej nie wypowiadać, ta marna dwójczyna z M jak miłość mnie przeraża ::kwasny:: Głosy widzów w ogóle się nie przekładają na moje opinie, w ogóle!! A im bardziej Górniakowa zachwala Jachowksiego i Samojłowicz, tym bardziej ja nich nie lubię :evil: Teraz odpadnie Hanke, potem kudelski i Ola i to oni będą waliczyli o Brylantowy Mikrofon i wygra Laura ::kwasny:: Żenada!
Niestety, ale główną atrakcją obecnie już nie są występu uczestników, ale komentarze jury i Liszowska :lol: Jej dzisiejsza, mówiąc ładnie "pupa" była kosmicznie wielka :shock: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll::

A za tydzień wielka gwiazda Beata Kozidrak, od pięciu edycji czekałem na jej udział w tym programie i w końcu się doczekałem :D Edytka musi cały tydzień bardzo mocno myśleć - co zrobić, żeby pokazać przy Beacie, że to jednak ona jest większą gwiazdą ::jezyk:: :zeby:

Post autor: Tiril »

A jest?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true

Ktoś mądry mi kiedyś powiedział, że na oczywistości się nie odpowiada :wink:
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Post autor: Tim »

Damians pisze:Bożena Dykiel pokazała wielką klasę na koniec, jak śpiewająco wygarnęła wszystko Rinke'mu Rooyens'owi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ten występ, mimo że pożegnalny, był najlepszym występem w tej edycji, już takiego występu tam nie będzie!
Bardzo polubiłem Bożenę dzięki JOŚ, podobna sytuacja jak z Muszką :D

O uczestnikach już się lepiej nie wypowiadać, ta marna dwójczyna z M jak miłość mnie przeraża ::kwasny:: Głosy widzów w ogóle się nie przekładają na moje opinie, w ogóle!! A im bardziej Górniakowa zachwala Jachowksiego i Samojłowicz, tym bardziej ja nich nie lubię :evil: Teraz odpadnie Hanke, potem kudelski i Ola i to oni będą waliczyli o Brylantowy Mikrofon i wygra Laura ::kwasny:: Żenada!
Niestety, ale główną atrakcją obecnie już nie są występu uczestników, ale komentarze jury i Liszowska :lol: Jej dzisiejsza, mówiąc ładnie "pupa" była kosmicznie wielka :shock: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll::

A za tydzień wielka gwiazda Beata Kozidrak, od pięciu edycji czekałem na jej udział w tym programie i w końcu się doczekałem :D Edytka musi cały tydzień bardzo mocno myśleć - co zrobić, żeby pokazać przy Beacie, że to jednak ona jest większą gwiazdą ::jezyk:: :zeby:
Tonący brzytwy się chwyta. Mam nadzieję , że to ostatnia edycja tego "kapitalnego" programu.

Post autor: Mareczek »

Uważam że cały ten program już dawno stracił swoje dobre chwile, od czasu kiedy Liszowska go prowadzi stał się sztywny i nudny ::plask wczolo:
A pozatym uczestnicy w 75% to jakieś nieznane gwiazdeczki ::chytry::
Najlepiej w tej edycji śpiewa Ola Zienkiewicz i to jej należy się główna nagroda :serce:

Post autor: Tiril »

Mareczek pisze: Najlepiej w tej edycji śpiewa Ola Zienkiewicz i to jej należy się główna nagroda :serce:
Ja widziałam kiedyś w reklamie jakichś początkowych odcinków, jak płakała w taki sposób jakby jej ktoś bliski conajmniej umarł. Nie wiem jak śpiewa - ale za aktorstwo szacun.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Za czasów Kasi "Pyzy" Cichopek nie było dużo lepiej. Różnica polegała na tym , że do V edycji większość "gwiazd" rozpoznawałem. A i najważniejsze rzecz Kasia w przeciwieństwie do Liszowskiej mieściła się w kadrze. ::jezyk:: Zamienił stryjek siekierkę na kijek .
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."

Post autor: Tkk_Bolly »

Nie ogladm już tej edycji, bo nikomu nie kibicuje, zobaczyłem tylko wyniki, bo lubię jak Krzysiek ogłasza i doszedłem do wniosku, że Ci zagrożenidzisiejsi Zienkiewicz/Hanke powinni byc już zagrożonymi w pierwszym odcinku! Hanke bez głosu, a Ola z głosem, ale bardzo przeciętnym niczym nie wyróżniającym się :D I to oni nie powinni dostac się do finału, bo na niego nie zasługują. Pierwszy powinien poleciec Hanke, bo on pewnie da jokera Kudelskiemu I nie dopuści do trójki GWIAZDECZEK w finale. Zeszłą edycję jeszcze ratował Sztokinger, ale również było cienko(bo Sztokinger właściwie nie umiał śpiewac :P )

Szkoda, że nie będzie trójki Żak, Nieśpielak, Niklińska, bo to były orginalne i piękne głosy...
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Post autor: DeaconFan »

Ja jednak przeważnie zgadzam się z jury - oni znają się na muzyce, na głosie itp. więc zarówno Ola, Maciek, Robert jak i Laura umieją śpiewać, i to bardzo dobrze. Krzysztof Hanke też radzi sobie w tym nienajgorzej.

Ogólnie nie mam co komentować, bo ile mogę się powtarzać z tym, że nie podoba mi się Lisza jako prowadząca, nie lubię Laury (a i jej wykonanie "No one" w ogóle mi się nie podobało) itp. itd.

Ogólnie liczę na zwycięstwo Oli lub ewentualnie Maćka.
Tkk_Bolly pisze:Żak, Nieśpielak, Niklińska, bo to były orginalne i piękne głosy...
Co do Kasi Żak to się zgadzam, co do reszty wymienionych absolutnie nie. :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Misia »

A ja mysle,ze program wygra Ola Zienkiewicz!Wydaje mi się,ze jest popularna i lubiana przez widzów:)
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Przypominam, że dziś o 22 00 lub kilka min po 22 na MTV zostanie wyemitowany finałowy odcinek "Zakochaj się w Rikki i Vikki" :) :serce:
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."

A ja mysle,ze program wygra Ola Zienkiewicz!Wydaje mi się,ze jest popularna i lubiana przez widzów:)
Mnie też się tak wydawało. Ale w tym tygodniu jest zagrożona, co oznacza, że dostała mniej sms-ów od Laury i Jachowskiego ::plask wczolo:

Post autor: DeaconFan »

Ja jestem niestety prawie pewien, że wygra Laura. ::kwasny::

Założę się, że gdyby Kudelski wczoraj nie dostał jokera, to byłby zagrożony z Hanke... A tak... Ola na 100% wygra teraz ten pojedynek, ale czy wygra cały program to chyba raczej już marne szanse... :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Marek Forrester »

Wygra Laura, druga będzie Ola, kolejne miejsce dla Jachowskiego i Kudelskiego. W przyszłą sobotę odpada Hanke. Takie jest moje zdanie.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

W środę gościem Happy Hour będzie Justyna Steczkowska, natomiast w piątek w programie "Hit Generator" zaśpiewa Łukasz Zagrobelny. Idę na oba programy i nie mogę się już doczekać. Będzie ciekawie... :zeby:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
ODPOWIEDZ