Zagubieni (Lost)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Primok

Post autor: Primok »

Sawyer w latach 70-tych jest i został szefem ochrony Dharmy. Obecnie w łodzi podwodnej opuszcza wyspę razem z Juliet (z którą jest obecnie ::chytry:: ) i z Kate :zeby: oraz z prawie całą ekipą Dharmy.
Awatar użytkownika
Agatka

Post autor: Agatka »

Ja oglądam, ale skoro nikt tu już nic nie pisze, to ja tez nie :) Trochę denerwują mnie te podróże w czasie, ale podobno w ostatnim sezonie ma ich nie być.
B@r pisze:Co z Sawyerem?
Dodałabym jeszcze, że Sawyer przeniósł się do 1974 roku (razem z Milesem, Danem, Jinem i Juliet). Znalazł pracę w Dharmie, zakochał się w Juliet i żył sobie wesoło jako szef ochrony Jim LaFleur aż do 1977, kiedy to na wyspę przenieśli się Jack, Kate, Hugo i Sayid. Teraz jego życie się trochę skomplikowało, o czym pisze Primok ::jezyk::

Czekam teraz na finał sezonu. Oby nie udało im się zmienić przeszłości, bo byłoby to zbyt zakręcone ::plask wczolo:
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Ja mam takie pytanko, czy to w ogóle dla was, oglądających jest logicznie? Bo po przeczytaniu tego co napisaliście, to jakaś masakra, wszystko pokręcone, nie wiem, może tylko ja tak to odbieram :P
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Jeśli chodzi o Zagubionych to ze świetnej historii o rozbitkac zrobiono sci-fi. Dla mnie już drugi sezon był kiepski i wymyślony. Miałem nadzieje ,że zrobią z tego coś naprawde ciekaw i gdyby nie te wątki które aż same proszą się o nierealność.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Agatka

Post autor: Agatka »

Mikiks pisze:Ja mam takie pytanko, czy to w ogóle dla was, oglądających jest logicznie?
Wg mnie to jest głupie. Ale oglądam, bo się wciągnęłam i jestem ciekawa co będzie dalej :)
Goku

Post autor: Goku »

Marek Forrester pisze:Jeśli chodzi o Zagubionych to ze świetnej historii o rozbitkac zrobiono sci-fi. Dla mnie już drugi sezon był kiepski i wymyślony. Miałem nadzieje ,że zrobią z tego coś naprawde ciekaw i gdyby nie te wątki które aż same proszą się o nierealność.
Przecież ten serial od początku był Sci-Fi! Niedźwiedzie polarne i dziwne 'zwidy' były już przecież w pierwszym sezonie.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Faktycznie, przypominam sobie tą chmure czarną co ich goniła...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Agatka pisze:Oby nie udało im się zmienić przeszłości, bo byłoby to zbyt zakręcone ::plask wczolo:
Przede wszystkim byłoby to trochę nudne i przewidywalne, bo jeśli im się uda wszystko zmienić i nigdy się nie spotkają... Nie, to byłoby zbyt banalne zakończenie - tyle odcinków, pełno tajemnic tylko po to, żeby się na końcu okazało, że to wszystko można odkręcić? ::plask wczolo: ::jezyk::
Mnie i tak bardziej (niż to, czy rozbitkowie odmienią przyszłość) interesują tajemnice wyspy: statua, hieroglify, świątynia Inni, dymek :: bow :: :zeby: itd. Mam nadzieję, że do zakończenia serialu twórcy udziela nam kilku odpowiedzi (mają na to jeszcze jeden sezon i ewentualnie film kinowy) :wink: ::jezyk::
Primok

Post autor: Primok »

B@r pisze:Co z Sawyerem?
Finał sezonu 5 należy do Sawyera i do Juliet - mega sceny z tą parą :: bow :: . Finał pozostawił jak zwykle tyle pytań, że niczego nie można być pewnym. Sam finał podobnie jak cały sezon słabszy od 4, ale nadal bardzo dobry :wink: .

Zapowiedź 6 sezonu i po raz pierwszy napis napis LOST na białym tle, tak jak na koniec sezonu 5 :P :

http://www.youtube.com/watch?v=-tdkjrrSpAI

Pytanie czyje to oko ::jezyk:: - czyżby Jacka :?:
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Podobno fani LOST już zauważyli, że to jest oko Jacka - to samo oko z początku 1.odc. 1.sezonu ponoć ::krzyw::
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Zacząłem oglądać LOST. :D Wciągnęło mnie, jestem po 12 odcinku 1. serii. Moją ulubioną postacią jest ten gitarzysta uzależniony od narkotyków Charlie, kobieta w ciąży Claire i John Locke. LOST jest bardzo fajny, lecz mimo wszystko nadal uważam, że PB jest od niego o wiele lepszy. :wink:
Awatar użytkownika
kubeczek

Czy to, że 6 sezon jest ostatnią serią Zagubionych jest potwierdzone?
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

kubeczek pisze:Czy to, że 6 sezon jest ostatnią serią Zagubionych jest potwierdzone?
Tak i to od dawna.
Według mnie zresztą 6 sezonów w zupełności wystarczy. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
kubeczek

DeaconFan pisze:Według mnie zresztą 6 sezonów w zupełności wystarczy. :wink:

Tym bardziej dla mnie, ja jestem dopiero po 15. odcinku 1. serii. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Słyszeliście już o pomyłce TVNu w związku z serialem? Podczas materiału o katastrofie Airbusa w tle wyemitowali... zdjęcia z katastrofy lotu 815! :shock:

http://film.wp.pl/id,98611,title,Dzienn ... omosc.html
ODPOWIEDZ