Post autor: Beja »

To było w 1992 roku. Brooke była pijana po wieczorze spędzonym z Erykiem i on pomógł jej położyć się do łóżka, a ona pewnie myśląc, że to Ridge, przespała się z nim. Później Eryk, nie wiedząc jeszcze, że Brooke jest w ciąży, powiedział o tym wieczorze Stephanie, a ta z radością podzieliła się swoimi informacjami z Brooke.
Tutaj jest video z rozmowy Stephanie i Brooke, po angielsku.
http://www.youtube.com/watch?v=erukkPdKmB0
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Znalazłem coś ciekawego na anglojęzycznej Wikipedii:
Sally has a younger, red-headed brother, Salvadore Spectra, who she hasn't seen in over 30 years.
Wiecie coś o tym? Było coś kiedyś w MnS wspominane o bracie Sally?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Goku »

Może mi ktoś opisać wątek Jessici i Dylan'a(jak się pojawili, jak się poznali i ogólnie co i jak xD)? Kompletnie ich nie pamiętam, mimo że ich wątek był mniej więcej wtedy, gdy Taylor była w Maroku/wróciła z Maroka, a ten wątek pamiętam dość dobrze.

Post autor: Agatka »

Jessica jest bratanicą Erica i razem z matką Maggie przeprowadziła się do domku dla gości po rozwodzie rodziców. Maggie jeździła ciężarówką i żuła gumę, a jej córa wyglądała jak otyła krowa ::loll:: Jessica chodziła ze Slyem (taki pozer, miał bar na plaży ::jezyk:: ), który ją zgwałcił i Jessica, żeby go ukarać udawała ciąże. Za namową Jamesa kazała mu nawet opiekować się lalką. Ona i Dylan zakochali się w sobie, ale nie wiem czy było to przed czy po wątku ze Slyem (raczej po). Do Dylana zarywała współlokatorka Michael (wynajął z nią mieszkanie, bo myślał że to chłopak), a potem Maggie ::plask wczolo: Dylan i Maggie chyba nawet trochę ze sobą chodzili. Potem Dylan, któremu zaczęło brakować kasy (chyba go wywalili z FC) zaczął tańczyć w klubie ze striptizem, gdzie, o ile dobrze pamiętam, poznała go Lauren i tez miała na niego ochotę ::loll:: Ostatecznie Maggie odpuściła (wiedziała, ze Jessica kocha Dylana) i związała się z Jamesem, i miała watek z Sheilą, a Jessica i Dylan wyjechali (nie wiem czy ostatecznie byli razem). To były bardzo śmieszne czasy w MNS. Tak zakręcili ten wątek, ze sama nie wiem czy dobrze to opisałam :zeby: , a już na pewno nie wiem czy w dobrej kolejności ::jezyk:: Może ktoś lepiej pamięta? Z chęcią też sobie to odświeżę :serce:

Post autor: Mikiks »

o ile dobrze pamiętam, poznała go Lauren i tez miała na niego ochotę
To było dłuższe, Lauren oferowała mu 10 000 dolarów, czyli pokrycie kosztów studiów za to, żeby się z nią przespał. Przyszedł do niej i namiętnie się całowali, ale w końcu on przerwał i powiedzial, że nie chociaż studia to jest jego największe marzenie, to nie może tego zrobić Jessice, i Lauren widząc, że ją kocha, i tak mu dała tą kase :P

Agatka pisze:Jessica jest bratanicą Erica i razem z matką Maggie przeprowadziła się do domku dla gości po rozwodzie rodziców. Maggie jeździła ciężarówką i żuła gumę, a jej córa wyglądała jak otyła krowa
To było trochę inaczej. Akurat mam na świeżo początki tego wątku, bo oglądam na bieżąco filmy wrzucane przez aFlanFana na YT, a te pierwsze z Jessicą były wrzucone niedawno.
Jessica pojawiła się bez zapowiedzi w rezydencji Forresterów (jej rodzice "niby" mieli zapowiedzie jej przyjazd), to był początek lata 1994. Okazało się, że rodzice wysłali ją tam, a sami pojechali do Kanady, niby na wakacje, ale tak naprawdę się rozwodzili. Chcieli, żeby na jakiś czas Eryk i Stephanie zostali prawnymi opiekunami ich córki i żeby spędziła u nich lato. To było krótko po "śmierci" Taylor.

Post autor: Adex-fan Brooke »

Agatka pisze:Jessica jest bratanicą Erica i razem z matką Maggie przeprowadziła się do domku dla gości po rozwodzie rodziców. Maggie jeździła ciężarówką i żuła gumę, a jej córa wyglądała jak otyła krowa ::loll:: Jessica chodziła ze Slyem (taki pozer, miał bar na plaży ::jezyk:: ), który ją zgwałcił i Jessica, żeby go ukarać udawała ciąże. Za namową Jamesa kazała mu nawet opiekować się lalką. Ona i Dylan zakochali się w sobie, ale nie wiem czy było to przed czy po wątku ze Slyem (raczej po). Do Dylana zarywała współlokatorka Michael (wynajął z nią mieszkanie, bo myślał że to chłopak), a potem Maggie ::plask wczolo: Dylan i Maggie chyba nawet trochę ze sobą chodzili. Potem Dylan, któremu zaczęło brakować kasy (chyba go wywalili z FC) zaczął tańczyć w klubie ze striptizem, gdzie, o ile dobrze pamiętam, poznała go Lauren i tez miała na niego ochotę ::loll:: Ostatecznie Maggie odpuściła (wiedziała, ze Jessica kocha Dylana) i związała się z Jamesem, i miała watek z Sheilą, a Jessica i Dylan wyjechali (nie wiem czy ostatecznie byli razem). To były bardzo śmieszne czasy w MNS. Tak zakręcili ten wątek, ze sama nie wiem czy dobrze to opisałam :zeby: , a już na pewno nie wiem czy w dobrej kolejności ::jezyk:: Może ktoś lepiej pamięta? Z chęcią też sobie to odświeżę :serce:
To ze Sly'em było po związku z Dylanem
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Arwen »

wiwi pisze:Według mnie Arwen ma rację. Ridge odebrał poród Brooke, ale to nie on wymyślił imię Bridget, tylko Brooke. I nadała je jej od razu a nie dopiero po rzekomej śmierci Taylor (nie wiem jakim cudem zinterpretowałeś tak wypowiedź Arwen :)). Symbolizować ono miało miłość między Brooke i Ridgem - stąd połączenie ich imion.
Brooke była z Erickiem, ale kochała Ridge'a i Ridge też ją kochał dlatego nawet gdy ona była żoną jego ojca to kochał się z nią w laboratorium po wynalezieniu BeLieF. Potem Brooke będąc pijana kochała się z Erickiem myśląc, że to Ridge i tak doszło to pytania kto jest ojcem dziecka. Ridge potem ożenił się z Taylor, bo nie chciał krzywdzić ojca, który kochał Brooke, a z Brooke ożenił się dopiero gdy Taylor "zmarła". Przynajmniej ja to tak pamiętam.
Dziękuję za poparcie :) Dokładnie tak było. Wtedy chyba jeszcze wyszła na jaw ta sprawa z pamiętnikami Caroline, no ale ostatecznie Ridge został z Tay.

Co do wątku z Maggie. To była bardzo ciekawa postać. Szkoda, że odeszła z serialu.

Post autor: Goku »

Dzięki Agatko za streszczenie i wszystkim, którzy poprawili :). Nie wiem czemu w ogóle nie pamiętam tego wątku...

Post autor: Agatka »

Ja też dziekuję ::jezyk:: Może ktoś coś jeszcze dopisze, bo to był naprawdę fajny watek ?

Post autor: Adex-fan Brooke »

Najlepszy był potem pożar z Jessicką i Yasmine, co Dylan je ratował, Sly tragicznie zginął a Bar Bikini eksplodował i spalił się -jest to na Youtube
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Tomala »

Jak to właściwie było z tą wspólną nocą Taylor i James'a? Dlaczego się ze sobą przespali? Właściwie nie znam tego wątku :?

Post autor: Pottermaniack »

Czy to prawda, że Taylor i James utknęli z powodu trzęsienia ziemi? :|

Post autor: Damians »

Nie ważne, czy utknęli z powodu trzęsienia ziemi, czy przygniótł ich słoń - Taylor postąpiła karygodnie. Sam czyn można byłoby jej wybaczyć, bo każdy w serialu popełnia błędy, ale to, że przez tyle lat to perfidnie ukrywa przed wszystkimi, jest niewybaczalne.

Pottermaniack pisze:Czy to prawda, że Taylor i James utknęli z powodu trzęsienia ziemi?
Tak, to prawda. Taylor i James wybrali się wtedy do domku w górach (nie pamiętam już czemu) i akurat wtedy miało tam miejsce epicentrum trzęsienia ziemi. Myśleli, że umrą i dlatego się ze sobą przespali. To było nie tak długo przed wylotem Taylor do Egiptu. Taylor zanim wyjechała, napisała list do Ridge'a z wyznaniem prawdy, ale przeczytała go Stephanie i postanowiła nie pokazywac Ridge'owi, skoro jego żona i tak zginęła w katastrofie.
ODPOWIEDZ