Post autor: Pottermaniack »

A Taylor wie, że Ridge się nie dowiedział?

Post autor: Primok »

Pottermaniack pisze:Czy to prawda, że Taylor i James utknęli z powodu trzęsienia ziemi? :|
To była raczej lawina, która zasypała domek :wink: . Podobna sytuacja jak z Ridgem uwięzionym z Bridget w szybie. Zrobili to głównie z powodu zimna i mysli, że zginą.

Post autor: Damians »

Faktycznie, super rozrywka w zimnie, tuż przed śmiercią.

Post autor: Pottermaniack »

Forresterowie i spółka już nie raz udowodnili, że ich tok myślenia jest różny od naszego :lol:
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Dokładnie, podobnie było z Ridge'm i Bridget. Jak Ridge pocałował Bridget... :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Damians »

Tu nie było żadnego podobieństwa. Bridget umarła i Ridge tylko przyłożył usta do trupa ( tak on to rozumował ), natomiast Taylor i James świadomie uprawiali seks.
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Post autor: Tim »

Jak wyglądała sytuacja z tym wypadkiem Ericka kiedy rozbił się samolot i on też gdzieś prawie zamarzł?
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."

Post autor: Adex-fan Brooke »

Pottermaniack pisze:A Taylor wie, że Ridge się nie dowiedział?
Oczywiście że wie, nawet gdy za pierwszym razem ożyła raz jej Stephanie w złości to wypomniała, wtedy była na nią trochę zła za udawanie martwej
Primok pisze:To była raczej lawina, która zasypała domek :wink:
Wy jednak serio nie znacie przeszłości i jesteście dlatego być może podatni na bzdury Stephanie ::kwasny:: Tzn nie mówię że Ty, ale ogólnie niektórzy, to było trzęsienie ziemi a śnieg padał na nich potem bo dach zawaliło. Trzęsienia nie pokazano u nich, tylko drobne ze Stephanie i Ridge'm w Los Angeles, tam pokazano potem wstrząsy wtórne.
Jak wyglądała sytuacja z tym wypadkiem Ericka kiedy rozbił się samolot i on też gdzieś prawie zamarzł?
Leciał z Włoch z Lauren, zawiódł się na Stephanie że za niego nie wyszła (w rzeczywistości chciała, ale paliwa w jej motorówce zabrakło), rozbitków na Grenlandii znalazł Rush i zabrał do swojej ciepłej chatki, szybko okazało się że to psychol, w zabawie z łuku strzelił w zasłonę za którą byli Lauren i Eryk, Rushowi Lauren przypominała jego ukochaną, którą zabił, wkrótce więc po bójce z Erykiem uwięził go na dworze a sam zaczął się dobierać do Lauren, ale Eryk ją uratował, przebił go z łuku i on uciekł a ich znaleźli Stephanie i Ridge, Rusha odratowała dziewczyna a on ją w "podzięce" zabił

A ja też mam pytanie czy ktoś mógłby przybliżyć postać nijakiego Alana z roku 1988? Jest on na zdjęciu grupowym nad Donną
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Adex-fan Brooke »

Poprawka Nicka nie Alana, Alan to imię aktora
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Tiril »

Damians pisze:Faktycznie, super rozrywka w zimnie, tuż przed śmiercią.
Tu nie o rozrywkę chodziło, a o potrzebę bliskości w krytycznym momencie.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Post autor: Tim »

Leciał z Włoch z Lauren, zawiódł się na Stephanie że za niego nie wyszła (w rzeczywistości chciała, ale paliwa w jej motorówce zabrakło), rozbitków na Grenlandii znalazł Rush i zabrał do swojej ciepłej chatki, szybko okazało się że to psychol, w zabawie z łuku strzelił w zasłonę za którą byli Lauren i Eryk, Rushowi Lauren przypominała jego ukochaną, którą zabił, wkrótce więc po bójce z Erykiem uwięził go na dworze a sam zaczął się dobierać do Lauren, ale Eryk ją uratował, przebił go z łuku i on uciekł a ich znaleźli Stephanie i Ridge, Rusha odratowała dziewczyna a on ją w "podzięce" zabił
Dzięki. Już sobie przypomniałem. Rush to faktyczny psychol. Dziewczyna go ratuje , a on ją zabija. ::kwasny::
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Rush to była świetna postać. :D Szkoda, że tak krótko grał. :(
Adex-fan Brooke pisze:A ja też mam pytanie czy ktoś mógłby przybliżyć postać nijakiego Alana z roku 1988? Jest on na zdjęciu grupowym nad Donną
Kiedyś szperałem trocję w internecie na jego temat i oto co udało mi się zgromadzić:

Nicholas "Nick" Preston (Allan Hayes) występował w B&B od 1988 do 1989 roku jako jedna z pierwszoplanowych postaci (był w czołówce). Został agentem Donny kiedy ta zaczęła pracę jako modelka w agencji niejakiego Tommy'go Bayland'a. I to on namówił ją do nagiej sesji zdjęciowej, która jednak miała zostać ukazana tylko w europejskich magazynach. Niestety dla Donny, zdjęcia przechwycił Bill Spencer i wykorzystał je chyba w swoim magazynie. Potem Nick i Rocco pomagali Donnie w zemście na Bill'u (cała ta afera z jego roznegliżowanymi fotami...).
Nick był też związany z Donną. Nawet jej się oświadczył, ale widać nic z tego nie wyszło, bo jakoś zniknął z serialu w pierwszej połowie roku 1989 tak jak i Rocco.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Mareczek »

Post autor: Tomala »

Tiril pisze:
Damians pisze:Faktycznie, super rozrywka w zimnie, tuż przed śmiercią.
Tu nie o rozrywkę chodziło, a o potrzebę bliskości w krytycznym momencie.
Zdaje mi się też, że chyba James wyznał wtedy Taylor, że jest prawiczkiem, więc ona się poświęciła i nie chciała, żeby jej przyjaciel umarł nie uprawiając nigdy seksu. Tylko, że nie jestemm do końca tego pewien, ale gdzieś tak kiedyś czytałem.

Post autor: Primok »

Adex-fan Brooke pisze:to było trzęsienie ziemi a śnieg padał na nich potem bo dach zawaliło.
Właśnie było dużo śniegu i dlatego wydawało mi się, że to była lawina, bo to chyba normalne, że w górach jak zatrzęsie się ziemia to pojawiają się lawiny :mrgreen: .
ODPOWIEDZ