Lepszy tyłek Liszowskiej niż jakakolwiek część ciała pączucha Cichopek 
. Podoba mi się jego styl na tym zdjęciu, ale on jest stanowczo za stary na taki ubiór 
RockowyMarek Forrester pisze:A on co ma na nogach? Ok, można ubrać się ekstrawagancko ale z umiarem... Obóz wojskowy na nogach i to ma być styl elegancki, sportowy czy jaki
Ależ ja nie twierdzę, że pupa Liszowskiej wygląda fajnie. Stwierdzam jedynie fakt, że oglądanie przez 24h jej tyłka byłoby mniej męczące niż oglądanie przez 10 minut twarzy, piersi, tyłka, oka, ucha, nogi czy czegokolwiek należącego do pączuchaDamians pisze:Goku, trochę obiektywizmu, przynajmniej jeżeli mówimy o pupci Liszy..
witrualnemedia.plKatarzyna Cichopek poprowadzi specjalny odcinek "Jak oni śpiewają?". Podczas jego trwania gwiazdy zaśpiewają dla dzieci, którymi opiekuje się fundacja "Polsat Dzieciom".
Cichopek pojawi się w specjalnym odcinku "Jak oni śpiewają?" 30 maja. Na scenie wystąpią m.in. Joanna Liszowska, Agnieszka Włodarczyk, Patricia Kazadi, Ola Szwed i Dariusz Kordek. W jury zasiądzie natomiast m.in. prezes Fundacji "Polsat Dzieciom" Małgorzata Żak.
Czyli wychodzi na to, że finał już za tydzień!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Lisza "cóż ja mogę powiedzieć???????"
Gów** możesz powiedzieć!
Ta kobieta przebija wszystkie Rozmowny w tłoku Majewskiego razem wzięte
Wraz ze zniszczeniem Brylantowego Jokera zostało zniszczone JOŚ, zostały nam już tylko dwa odcinki, finał za tydzień i ostatni - przesłodzony do granic możliwości odcinek specjalny - ostatni z ostatnich. Skoro Edyta powiedziała, że to już jej ostatnia edycja, to nei ma co nad tym dyskutować.
Z jednej strony wielka szkoda, bo kończy się coś dla niezwykłego, dla mnie najlepszy program w historii TV, wiele gwiazd i gwiazdeczek, wielu wokalistów w fotelu jurora chciałbym tam jeszcze zobaczyć, ale cóż... Od jesieni z pewnością będę oglądał mniej TV, a jakbym miał przegapiać jakieś odcinki JOŚ, to już lepiej, żeby w ogóle nie było programu.
Wygra na pewno Laura, mnie ona się w ogóle nie podoba. Ale za to za tydzień występy z gwiazdami, moja kochana Ola ( która wyglądała dziś identycznie, jak Aga Włodarczyk
) zaśpiewa świetna piosenkę z Markowską, poza tym będzie znowu Bożena, Kasia Żak
A Rudi się dzisiaj zbłaźnił oceniając Kudelskiego
Po raz pierwszy w historii JOŚ ( i po raz ostatni ) dał niższą ocenę od Eli!
Beata śpiewała z playbacku
I oczywiście potwierdziła moja teorię, że wielkie gwiazd nie mają nic do powiedzenia
Kiedyś Maryla, teraz Beata...
No, a Edyta może wreszcie weźmie się za jakąś płytę z nowymi i swoimi piosenkami i udowodni, że to ona jest prawdziwą gwiazdą!
Wraz ze zniszczeniem Brylantowego Jokera zostało zniszczone JOŚ, zostały nam już tylko dwa odcinki, finał za tydzień i ostatni - przesłodzony do granic możliwości odcinek specjalny - ostatni z ostatnich. Skoro Edyta powiedziała, że to już jej ostatnia edycja, to nei ma co nad tym dyskutować.
Z jednej strony wielka szkoda, bo kończy się coś dla niezwykłego, dla mnie najlepszy program w historii TV, wiele gwiazd i gwiazdeczek, wielu wokalistów w fotelu jurora chciałbym tam jeszcze zobaczyć, ale cóż... Od jesieni z pewnością będę oglądał mniej TV, a jakbym miał przegapiać jakieś odcinki JOŚ, to już lepiej, żeby w ogóle nie było programu.
Wygra na pewno Laura, mnie ona się w ogóle nie podoba. Ale za to za tydzień występy z gwiazdami, moja kochana Ola ( która wyglądała dziś identycznie, jak Aga Włodarczyk
A Rudi się dzisiaj zbłaźnił oceniając Kudelskiego
Beata śpiewała z playbacku
No, a Edyta może wreszcie weźmie się za jakąś płytę z nowymi i swoimi piosenkami i udowodni, że to ona jest prawdziwą gwiazdą!
Jak to zniszczonyDamians pisze: Wraz ze zniszczeniem Brylantowego Jokera zostało zniszczone JOŚ
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
To, że Edyta zrezygnowała z JOSia nie oznacza, że już nie będzie następnej edycji. W Polsacie na razie mówi się, że będzie. Zresztą dowiem się szczegółów za tydzień na finale...Damians pisze:Lisza "cóż ja mogę powiedzieć???????"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gów** możesz powiedzieć!
![]()
Ta kobieta przebija wszystkie Rozmowny w tłoku Majewskiego razem wzięte
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wygra na pewno Laura, mnie ona się w ogóle nie podoba. Ale za to za tydzień występy z gwiazdami, moja kochana Ola ( która wyglądała dziś identycznie, jak Aga Włodarczyk) zaśpiewa świetna piosenkę z Markowską, poza tym będzie znowu Bożena, Kasia Żak
![]()
![]()
A Rudi się dzisiaj zbłaźnił oceniając KudelskiegoPo raz pierwszy w historii JOŚ ( i po raz ostatni ) dał niższą ocenę od Eli!
Beata śpiewała z playbackuI oczywiście potwierdziła moja teorię, że wielkie gwiazd nie mają nic do powiedzenia
Kiedyś Maryla, teraz Beata...
![]()
![]()
Z tego co wiem to Edycie zostało zaproponowane miejsce w "Fabryce gwiazd" i Edyta rozważa opcję przeniesienia się do innego programu, albo w ogóle na razie się wycofa i zajmie czym innym, tzn. karierą.
W kuluarach mówią, że w miejscu Edy w fotelu jurora usiądzie Maryla Rodowicz... Ponoć w 6 edycji programu zmienią się też zasady i formuła...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".