Post autor: Damians »

Patrząc na "pupcie" prowadzącej nic dziwnego, że coraz mniej osób chce to oglądać :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Post autor: Marek Forrester »

Pupa Liszowskiej sięga od krocza Ibisza po jego pępek :roll: :roll: :mrgreen:

A on co ma na nogach? Ok, można ubrać się ekstrawagancko ale z umiarem... Obóz wojskowy na nogach i to ma być styl elegancki, sportowy czy jaki :?:
Nobody does it better

Post autor: Goku »

Lepszy tyłek Liszowskiej niż jakakolwiek część ciała pączucha Cichopek ::jezyk::
Marek Forrester pisze:A on co ma na nogach? Ok, można ubrać się ekstrawagancko ale z umiarem... Obóz wojskowy na nogach i to ma być styl elegancki, sportowy czy jaki :?:
Rockowy :). Podoba mi się jego styl na tym zdjęciu, ale on jest stanowczo za stary na taki ubiór ::jezyk::

Styl troche na Billiego Joe Armstronga, nie pasuje do niego, mnie nie przekonuje ubior Krzyśka, tym bardziej pośladki Asi.
Nobody does it better

Mnie tam akurat styl Krzysia się podoba, wygląda na 20 lat, wiec tak się ubiera ( a to, że ma ponad 40, to już inny temat :P ).
Goku, trochę obiektywizmu, przynajmniej jeżeli mówimy o pupci Liszy.. :lol:
Ryan Lavery
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Damians, to zdjęcie to na pewno nie fotomontaż? Ona ma jeden pośladek taki jak cała moja pupa. ::cojest:: :lol:
Ibisz wygląda fajnie - podoba mi się taki styl.

Post autor: Goku »

Damians pisze:Goku, trochę obiektywizmu, przynajmniej jeżeli mówimy o pupci Liszy.. :lol:
Ależ ja nie twierdzę, że pupa Liszowskiej wygląda fajnie. Stwierdzam jedynie fakt, że oglądanie przez 24h jej tyłka byłoby mniej męczące niż oglądanie przez 10 minut twarzy, piersi, tyłka, oka, ucha, nogi czy czegokolwiek należącego do pączucha :mrgreen:

Ryan, ona prawie w każdym odcinku tak wygląda :lol: Włącz jutro o 20.00 Polsat, to się przekonasz :mrgreen: ::loll:: ::loll:: ::loll::

I tak a propos JOŚ< to jurorem będzie Beata Kozidrak i ma też być Damian Aleksander ::kwasny:: Czyli będzie dwóch czwartych jurorów, czyli w sumie pięciu? :roll:

To może Edzia, Rudi albo Ela nie może być i jeden z nich zastąpi stałych jurorów no bo jak chcą dostawić kolejny fotel...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Katarzyna Cichopek poprowadzi specjalny odcinek "Jak oni śpiewają?". Podczas jego trwania gwiazdy zaśpiewają dla dzieci, którymi opiekuje się fundacja "Polsat Dzieciom".

Cichopek pojawi się w specjalnym odcinku "Jak oni śpiewają?" 30 maja. Na scenie wystąpią m.in. Joanna Liszowska, Agnieszka Włodarczyk, Patricia Kazadi, Ola Szwed i Dariusz Kordek. W jury zasiądzie natomiast m.in. prezes Fundacji "Polsat Dzieciom" Małgorzata Żak.
witrualnemedia.pl

Czyli wychodzi na to, że finał już za tydzień! :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Tiril »

W następnym odcinku Liszowska będzie ubrana pewnie jeszcze "ciekawiej". Ona to robi specjalnie.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true

Lisza "cóż ja mogę powiedzieć???????" ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: Gów** możesz powiedzieć! ::loll:: ::loll:: Ta kobieta przebija wszystkie Rozmowny w tłoku Majewskiego razem wzięte ::loll:: ::loll:: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:

Wraz ze zniszczeniem Brylantowego Jokera zostało zniszczone JOŚ, zostały nam już tylko dwa odcinki, finał za tydzień i ostatni - przesłodzony do granic możliwości odcinek specjalny - ostatni z ostatnich. Skoro Edyta powiedziała, że to już jej ostatnia edycja, to nei ma co nad tym dyskutować.
Z jednej strony wielka szkoda, bo kończy się coś dla niezwykłego, dla mnie najlepszy program w historii TV, wiele gwiazd i gwiazdeczek, wielu wokalistów w fotelu jurora chciałbym tam jeszcze zobaczyć, ale cóż... Od jesieni z pewnością będę oglądał mniej TV, a jakbym miał przegapiać jakieś odcinki JOŚ, to już lepiej, żeby w ogóle nie było programu.

Wygra na pewno Laura, mnie ona się w ogóle nie podoba. Ale za to za tydzień występy z gwiazdami, moja kochana Ola ( która wyglądała dziś identycznie, jak Aga Włodarczyk :D ) zaśpiewa świetna piosenkę z Markowską, poza tym będzie znowu Bożena, Kasia Żak
::rad:: :D
A Rudi się dzisiaj zbłaźnił oceniając Kudelskiego :lol: Po raz pierwszy w historii JOŚ ( i po raz ostatni ) dał niższą ocenę od Eli!
Beata śpiewała z playbacku :o I oczywiście potwierdziła moja teorię, że wielkie gwiazd nie mają nic do powiedzenia :lol: Kiedyś Maryla, teraz Beata... ::loll:: ::plask wczolo:

No, a Edyta może wreszcie weźmie się za jakąś płytę z nowymi i swoimi piosenkami i udowodni, że to ona jest prawdziwą gwiazdą!

Post autor: Tkk_Bolly »

Damians pisze: Wraz ze zniszczeniem Brylantowego Jokera zostało zniszczone JOŚ
Jak to zniszczony :?: A mi żal nie bedzie skoro tej edycji już nie oglądam. Ale z chęcią zobaczyłbym następną jeśli będą gwiazdy, które mnie zainteresują :)
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Bolly, trzeba było oglądać. Brylantowy Joker został brutalne i bezpowrotnie zniszczony :| :(
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Damians pisze:Lisza "cóż ja mogę powiedzieć???????" ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: Gów** możesz powiedzieć! ::loll:: ::loll:: Ta kobieta przebija wszystkie Rozmowny w tłoku Majewskiego razem wzięte ::loll:: ::loll:: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:

Wraz ze zniszczeniem Brylantowego Jokera zostało zniszczone JOŚ, zostały nam już tylko dwa odcinki, finał za tydzień i ostatni - przesłodzony do granic możliwości odcinek specjalny - ostatni z ostatnich. Skoro Edyta powiedziała, że to już jej ostatnia edycja, to nei ma co nad tym dyskutować.
Z jednej strony wielka szkoda, bo kończy się coś dla niezwykłego, dla mnie najlepszy program w historii TV, wiele gwiazd i gwiazdeczek, wielu wokalistów w fotelu jurora chciałbym tam jeszcze zobaczyć, ale cóż... Od jesieni z pewnością będę oglądał mniej TV, a jakbym miał przegapiać jakieś odcinki JOŚ, to już lepiej, żeby w ogóle nie było programu.

Wygra na pewno Laura, mnie ona się w ogóle nie podoba. Ale za to za tydzień występy z gwiazdami, moja kochana Ola ( która wyglądała dziś identycznie, jak Aga Włodarczyk :D ) zaśpiewa świetna piosenkę z Markowską, poza tym będzie znowu Bożena, Kasia Żak
::rad:: :D
A Rudi się dzisiaj zbłaźnił oceniając Kudelskiego :lol: Po raz pierwszy w historii JOŚ ( i po raz ostatni ) dał niższą ocenę od Eli!
Beata śpiewała z playbacku :o I oczywiście potwierdziła moja teorię, że wielkie gwiazd nie mają nic do powiedzenia :lol: Kiedyś Maryla, teraz Beata... ::loll:: ::plask wczolo:

No, a Edyta może wreszcie weźmie się za jakąś płytę z nowymi i swoimi piosenkami i udowodni, że to ona jest prawdziwą gwiazdą!
To, że Edyta zrezygnowała z JOSia nie oznacza, że już nie będzie następnej edycji. W Polsacie na razie mówi się, że będzie. Zresztą dowiem się szczegółów za tydzień na finale... :wink:
Z tego co wiem to Edycie zostało zaproponowane miejsce w "Fabryce gwiazd" i Edyta rozważa opcję przeniesienia się do innego programu, albo w ogóle na razie się wycofa i zajmie czym innym, tzn. karierą. :)
W kuluarach mówią, że w miejscu Edy w fotelu jurora usiądzie Maryla Rodowicz... Ponoć w 6 edycji programu zmienią się też zasady i formuła... :roll:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
ODPOWIEDZ