Jak Oni Śpiewają = Edyta Górniak.
Jeśli słowa osób pracujących przy produkcji uważasz za bzdury, to ok.Damians pisze:Jakbyś oglądał Gwiezdny Cyrk, lub odcinek JOŚ z Marylą Rodowicz w roli jurora, to byś nawet nie powtarzał takich bzdur![]()
Jak Oni Śpiewają = Edyta Górniak.
Nie wiadomo czy Maryla akurat będzie tym jurorem. Na razie chcą ją pozyskać... Co z tego wyniknie? Zobaczymy.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Damians co Ty Maryla byłą świetna w Gwiezdnym Cyrku po każdym występie jak pytano ją o ocenę nie wiedziała co powiedziec, ba, nie miałą pojęcia jaką ocenę dac i czesto wyciągała je z rękawa. Tam tylko Maryla budziła prawdziwe emocje. Nom może jeszcze goście specjalni zawodowi cyrkowcy na światowym poziomieDamians pisze:Jakbyś oglądał Gwiezdny Cyrk, lub odcinek JOŚ z Marylą Rodowicz w roli jurora, to byś nawet nie powtarzał takich bzdur![]()
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Tkk_Bolly pisze:Damians co Ty Maryla byłą świetna w Gwiezdnym Cyrku po każdym występie jak pytano ją o ocenę nie wiedziała co powiedziec, ba, nie miałą pojęcia jaką ocenę dac i czesto wyciągała je z rękawa. Tam tylko Maryla budziła prawdziwe emocje.
Bolly, z Betą Kozidrak wczoraj było prawie tak samo
No mają kanciaste twarzeGoku pisze:Vikki w tych spiętych włosach wygląda dużo lepiej niż Rikki w tych rozpuszczonych! Jej twarz nie wygląda aż tak kanciasto. Ale i tak żadna mi się nie podoba xP.
A dzisiaj gazet podają, że Edyt specjalnie mówi, że nie wystąpi w kolejnej JOŚ, bo chce więcej pieniędzy za odcinek
To jak chce, to niech jej dadzą, wielki problem dla Polsatu pięć czy dziesięć tysięcy w tę, czy w tamtą.
A tu bardzo fajne zestawienie, jakiego jeszcze nie było - Edyta w 39 odcinkach JOŚ
http://muzyka.onet.pl/124945,0,0,fotonews_detail.html
A tu bardzo fajne zestawienie, jakiego jeszcze nie było - Edyta w 39 odcinkach JOŚ
Finał JOŚ:
* Ola Zienkiewicz i Patrycja Markowska 'Świat się pomylił'
* Maciek Jachowski i Kasia Cerekwicka 'S.O.S'
* Laura Samojłowicz i Piotr Cugowski 'Jeszcze raz'
* Robert Kudelski i Andrzej Lampert 'Niekochanie'
Uczestnicy będą odpadali po jednej piosence, ci którzy zostaną, zaśpiewają ulubioną piosenkę swoich mam oraz jakąś balladę
A z niespodzianek:
- Justyna Steczkowska już napisała piosenkę dla zwycięzcy i z każdym z nich ją ćwiczy przez cały tydzień. Zaśpiewa ją wraz ze zwycięzca na koniec.
- Piotr Rubik zaśpiewa z Liszą.
- Edyta Górniak zaśpiewa piosenkę niespodziankę ( tak myślę, że może to być To nie ja, bo tego jeszcze w JOŚ nie wykonywała ).
No i poza tym zaśpiewają też wszyscy uczestnicy, finał kończy się po 23.00
Już trzeba zacząć przygotowywać się do soboty
* Ola Zienkiewicz i Patrycja Markowska 'Świat się pomylił'
* Maciek Jachowski i Kasia Cerekwicka 'S.O.S'
* Laura Samojłowicz i Piotr Cugowski 'Jeszcze raz'
* Robert Kudelski i Andrzej Lampert 'Niekochanie'
Uczestnicy będą odpadali po jednej piosence, ci którzy zostaną, zaśpiewają ulubioną piosenkę swoich mam oraz jakąś balladę
A z niespodzianek:
- Justyna Steczkowska już napisała piosenkę dla zwycięzcy i z każdym z nich ją ćwiczy przez cały tydzień. Zaśpiewa ją wraz ze zwycięzca na koniec.
- Piotr Rubik zaśpiewa z Liszą.
- Edyta Górniak zaśpiewa piosenkę niespodziankę ( tak myślę, że może to być To nie ja, bo tego jeszcze w JOŚ nie wykonywała ).
No i poza tym zaśpiewają też wszyscy uczestnicy, finał kończy się po 23.00
Już trzeba zacząć przygotowywać się do soboty
Wiwi lub ktoś może wiecie czy w tym roku będzie też nowa seria Agenta w USA? Rok temu przez wakacje ściągałem i oglądałem, fajne było 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
oglądał ktoś wczoraj You Can Dance?
Bardzo podobał mi się wczorajszy odcinek. Myślę, że był na naprawdę wysokim poziomie.
A najbardziej zadowalające jest to, że widzowie w końcu dokonali słusznego wyoboru, którzy tancerze powinni odpaść. Jadźka i Paweł byli zdecydowanie wczoraj najsłabsi i pokazali, że nie są wszechstronnymi tancerzami, a do Ani
, Piotra, Łukasza i Julii dużo im brakuje
Po obejrzeniu jak dotąd wszystkich odcinków nadal trzymam kciuki za Piotra oraz za... Anię
Moim zdaniem oboje są fenomenalni i zasługują na finał 
Bardzo podobał mi się wczorajszy odcinek. Myślę, że był na naprawdę wysokim poziomie.
A najbardziej zadowalające jest to, że widzowie w końcu dokonali słusznego wyoboru, którzy tancerze powinni odpaść. Jadźka i Paweł byli zdecydowanie wczoraj najsłabsi i pokazali, że nie są wszechstronnymi tancerzami, a do Ani
Po obejrzeniu jak dotąd wszystkich odcinków nadal trzymam kciuki za Piotra oraz za... Anię