Wyjazdy w "MnS"
O którą Ci chodzi bo obie mają zoperowane nosy ?Mikiks pisze:tą ze sztucznym dziobem
Wracając do tematu no to według mnie Ridge tym wyjazdem i pomysłem sobie skomplikował sprawę. No chyba, że próbował uciec od tego wszystkiego.
Odkopuję ten temat z czwartej strony w tym dziale.
Obecnie Ridge, Brooke, Rick i Phoebe wybrali się w podróż do innego kraju - Australii. Super, że pokazano nam te sceny i to autentycznie kręcone w Sydney. Piękne plenery, ale czuję jednak pewien niedosyt. To nie to samo co Portofino, Wenecja, czy Jezioro Como. Szkoda, że nie pojechało więcej bohaterów. A tak zapewne będzie się tam rozgrywać tylko ten nieco już nudny wątek zakazanej miłości Ricka i Phoebe. Ale tak poza tym sceny w plenerze bardzo fajne.
Obecnie Ridge, Brooke, Rick i Phoebe wybrali się w podróż do innego kraju - Australii. Super, że pokazano nam te sceny i to autentycznie kręcone w Sydney. Piękne plenery, ale czuję jednak pewien niedosyt. To nie to samo co Portofino, Wenecja, czy Jezioro Como. Szkoda, że nie pojechało więcej bohaterów. A tak zapewne będzie się tam rozgrywać tylko ten nieco już nudny wątek zakazanej miłości Ricka i Phoebe. Ale tak poza tym sceny w plenerze bardzo fajne.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- fandantego
Fajne sceny z Brooke, ale trochę takie na siłę... Najpierw Brooke dzwoni do Ridge'a żeby się pakowali i lecieli, a po scenie kiedy Ridge, Rick i Phoebe już lecą do Australii (musiało minąć około 2 godzin od ostatniego telefonu do Ridge'a) jest scena jak Brooke dzwoni do Nicka... Takie naciągane lekko, Brooke chodzi w kółko i ogląda tą operę na wodzie
Może tylko tam dostali zezwolenie na kręcenie scen? 
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
- fandantego
Nom, brawa dla Sydney za to, że jest takim pięknym miastem. Szkoda, że Brooke tylko paplała przez komórkę i pokazywała swoje niezdecydowanie. Non stop to samo - jest z Nickiem, myśli o Ridge'u a jak jest z Ridge'm to myśli o Nicku ;/ Niezdecydowanamailo pisze:Rewelacyjne te sceny w plenerze w Sydney. Brooke też rewelacyjnie sie prezentowała:)
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Świetne te sceny w Sydney. Szkoda, że tak rzadko wyjeżdżają. Albo chociaż mogłyby być jakieś sceny w plenerze w LA. To przecież też wspaniałe miasto.
Trochę głupie było jak Donna powiedziała do Phoebe, że jest w 1 najromantyczniejszych miast na świecie. Sydney owszem jest super, ale jakoś nie specjalnie mi się kojarzy jako wielce romantyczne miejsce. Raczej Paryż czy Rzym za takie uchodzą.
Trochę głupie było jak Donna powiedziała do Phoebe, że jest w 1 najromantyczniejszych miast na świecie. Sydney owszem jest super, ale jakoś nie specjalnie mi się kojarzy jako wielce romantyczne miejsce. Raczej Paryż czy Rzym za takie uchodzą.