Przestępstwa w "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Teraz Sheila jest zamieszana w zatrucie Amber. Ciekawo, czy to się wyda, czy ujdzie jej to na sucho...
Abec

Post autor: Abec »

Ciekawe, że w serialu w ogóle nikt się nie zainteresował bigamią Macy - ot, tak wszyscy przeszli nad tym do porządku. Niby tłumaczy ją fakt, że nie wiedziała, że jej małżeństwo z Thorne'em jest jeszcze ważne, ale chyba powinno to paść na ekranie. Swoją drogą trochę podobna sprawa do małżeństwa Taylor i Omara.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

W zasadzie Ridge wrzucił do kotła jednego z gangsterów ale można to uznać za samoobrone .
Awatar użytkownika
Damians

Tak sobie teraz o tym przypomniałem, że chyba nie wyszło na jaw, że to przez Massima znowu Deacon zaczął pić. Dowiedział się o tym tylko Nick, ale też zachował to dla siebie. Deacon chyba tylko coś podejrzewał...
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

No i Bridget chyba też się dowiedziała
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Damians pisze:Deacon chyba tylko coś podejrzewał...
Deacon chyba nic nie wiedział bo zanim Bridget mu powiedziała kto to zrobił on wyjechał.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Brooke odłączyła respirator Stephanie, a to podchodzi pod usiłowanie zabójstwa :lol:
Awatar użytkownika
Damians

Stephanie też dusiła Brooke chcąc ją zabić, a później jeszcze zaatakowała ją nożem ( w domku w górach ).
Żeby były kwita, to Brooke musi jeszcze raz próbować ją zabić :lol:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Śmieszy mnie to jak fani Brooke wciąż zarzucają fanom Taylor porównywanie Tay do Brooke (niby z braku innych argumentów), a tu co róż ktoś porównuje złe uczynki Brooke ze złymi uczynkami Taylor, albo Stephanie ("A co, Taylor to lepsza, też chciała..." itp.). :lol:

Oczywiście nie twierdzę, że Stephanie i Taylor to jakieś świętoszki. Też mają swoje grzechy na sumieniu, jak każdy zresztą w tym serialu.
Ale jednak odłączenie Stephanie od respiratora to co jak co, ale ewidentne usiłowanie zabójstwa.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

DeaconFan pisze:ewidentne usiłowanie zabójstwa.
A czy ktoś temu zaprzecza? :lol:
Przecież Brooke sama krzyczała: Umrzyj Stephanie, umrzyj! Ja przy tym krzyczałem zdychaj Stephanie, zdychaj! :lol: Ale nie pomogło :P
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Damians pisze:A czy ktoś temu zaprzecza?
Wiadomo, że nie, ale po co to porównywać od razu z czynami innych postaci.

A zresztą ja też tylko stwierdziłem fakt. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

DeaconFan pisze:Wiadomo, że nie, ale po co to porównywać od razu z czynami innych postaci.
Bo dla mnie naturalne jest porównywanie jednej postaci z drugą, jeżeli obie te postacie popełniają te same błędy.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Damians pisze:Stephanie też dusiła Brooke chcąc ją zabić, a później jeszcze zaatakowała ją nożem ( w domku w górach ).
Żeby były kwita, to Brooke musi jeszcze raz próbować ją zabić :lol:
Dobrze powiedziane, poza tym Brooke była przekonana że ona udaje, więc to nawet bez porównania, jakby co sama by ją podłączyła na pewno i wezwała lekarza. Poza tym moża to łatwo uznać za chwilową niepoczytalność.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Stephanie wręczyła łapówkę, powinna za to pójść do więzienia.
Ale niestety, jakoś nikt nie wpadł na pomysł powiadomienia policji :roll:
Tomala

Post autor: Tomala »

W MNS praktycznie nikt nie ponosi kary za swoje przestępstwa :lol: Sheila tyle razy złamała prawo, a nadal jest na wolności, więc nie wyobrażam sobie, żeby Stephanie siedziała za łapówkę.
ODPOWIEDZ