"MnS" w Polsce
- Sexi Ricky
- Adex-fan Brooke
To by było nie bardzo bo chciałbym już abyśmy doszli do roku 2006, ale może to jakaś mula interpretacja? Często w programach piszą raz Moda na sukces a w nawiasach dają numery odcinków, jeśli np. nie dali, ale jednak odcinki o 18.15 to do 19 mieszczą się spokojnie dwa, tyle że reklamy wychodzą krótkie, ostatecznie może wieczorynka o 5 minut później? Wkrótce powinno się wyjaśnić. Jeszcze nie ma potrzeby aby emitowano po jednym, nadal jesteśmy w tyle za USA, chyba że tłumacze chcą wakacji i nie wyrabiają z tłumaczeniem odcinków 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Pottermaniack
Oby tak było, może przesuną pozostałe seriale, żeby MNS dostało dodatkowe 5 minut i zmieściło się z dwoma odcinkami. Jeden to by była tragediaAdex-fan Brooke pisze:To by było nie bardzo bo chciałbym już abyśmy doszli do roku 2006, ale może to jakaś mula interpretacja? Często w programach piszą raz Moda na sukces a w nawiasach dają numery odcinków, jeśli np. nie dali, ale jednak odcinki o 18.15 to do 19 mieszczą się spokojnie dwa, tyle że reklamy wychodzą krótkie, ostatecznie może wieczorynka o 5 minut później? Wkrótce powinno się wyjaśnić. Jeszcze nie ma potrzeby aby emitowano po jednym, nadal jesteśmy w tyle za USA, chyba że tłumacze chcą wakacji i nie wyrabiają z tłumaczeniem odcinków
-
Gabra-Sheila
Przy jednym odcinku spadnie też oglądalność. Bo dużo ludzi albo zapomni o MNS, albo po prostu uznają, że można obejrzeć raz na tydzień, bo akcja rzeczywiści będzie posuwała się tak wolno.
W zeszłym roku, jak gdzieś byłem, to zawsze chciałem wrócić do domu na Modę, a teraz nie będzie miało to sensu. Jeszcze, jak jest umieszczana w Necie, to chyba będę oglądał rano do śniadania zaległy odcinek
W zeszłym roku, jak gdzieś byłem, to zawsze chciałem wrócić do domu na Modę, a teraz nie będzie miało to sensu. Jeszcze, jak jest umieszczana w Necie, to chyba będę oglądał rano do śniadania zaległy odcinek
- Pottermaniack
- Marek Forrester
Oglądalność nie zmaleje, bo 18 to bardzo dobra pora - blisko prime-time. Ale taka zmiana po 3 latach emitowania 2 odcinków nieco da wielu stałym widzom poczucie "spowolnienia akcji" i może ich to trochę zniechęcić.
Teoria kryzysowa jest chyba bezzasadna, bo gdzieś wyczytałem, że TVP ma już w magazynach odcinki do ok 5400...
Teoria kryzysowa jest chyba bezzasadna, bo gdzieś wyczytałem, że TVP ma już w magazynach odcinki do ok 5400...
To jeszcze nie jest tak blisko prime-time . Poza tym o 18 większości osób nie ma. Robi się chłodniej , jak jest ładna pogoda to ludzie wychodzą. Kiedyś w wakacje to Moda była chyba 15 czy jakoś tak to więcej ludzi oglądało. Upał na zewnątrz to nikomu się nie chce wychodzić.cmk pisze:Oglądalność nie zmaleje, bo 18 to bardzo dobra pora - blisko prime-time
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."