Pierwsza miłość
-
Gabra-Sheila
No tu nie ma za dużo do wyjaśniania.Gabra-Sheila pisze:Może mi ktoś wytłumaczyć w skrócie o co chodzi z tą afera narkotykową? : )
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Niebawem do obsady PM dołączą kolejne nowe postaci (ciekawe tylko na jak długo...):
Bogdan Brzyski (Adam, "Plebania") jako dr Stasiak - istny geniusz w dziedzinie chirurgii, pod którego okiem będzie się szkoliła Marysia, debiut: 13 maja - odc. 912
Olga Borys (ex-Zuzia, "Lokatorzy") jako Noemi Wysocka - pewna siebie pracownica pizzeri, w której pracował będzie także Jan, debiut: 14 maja - odc. 913
Marysia Góralczyk (Beata, "Na dobre i na złe") jako Magda Nowak - była dziewczyna Wojtka
Przemysław Saleta jako Kacper Sablicki - przyjaciel Anny
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Super, to jest najlepszy polski serial i jedyny, jaki oglądam. Widział ktoś odcinek jak się umówili Bartek, Patryk i Ania na seks? Co się wtedy działo ? I co się stało, że do tego nie doszło (bo jakby doszło to by był absolutny szok i chyba pierwszy raz w polskich serialach
)?
I Stefani i Noemi wymiatają
A kuźwa w tej pizzeri, myć spleśniałe mięso i dawać na pizze

I Stefani i Noemi wymiatają
A kuźwa w tej pizzeri, myć spleśniałe mięso i dawać na pizze
O tak, PM to najlepszy polski serial obecnie zdecydowanie! Zgadzam się z Tobą.Mikiks pisze:Super, to jest najlepszy polski serial i jedyny, jaki oglądam. Widział ktoś odcinek jak się umówili Bartek, Patryk i Ania na seks? Co się wtedy działo ? I co się stało, że do tego nie doszło (bo jakby doszło to by był absolutny szok i chyba pierwszy raz w polskich serialach )?
Tak, to z Patrykiem, Bartkiem i Anką było niezłe. Najpierw ona siedząc w fotelu kazała i im się rozebrać, oni tak stali przed nią, oczywiście mieli opory. Ale w końcu Ania powiedziała chyba Bartkowi, żeby dał Patrykowi przykład jak to zrobić, no i ten ściągnął koszulę. Patryk też. A na koniec, ona powiedziała im, żeby teraz się pocałowali, skoro mają to robić we troje.
A pizzeria jest świetna, super ekipa. Ten kierownik jak się wścieka.
Stefani jest znowu taka głupia, że aż mi się już nie chce na nią patrzeć.
Odnośnie trójkąta, to to było do przewidzenia, że tak będzie, ale jestem zdziwiony, że w ogóle nie protestowali od początku, i nie powiedzieli jej, że ma się wypchać
W ogóle uwielbiam Agnieszkę Włodarczyk, gra tam taką gwiazdę normalnie 
Ogólnie w serialu jest (moim zdaniem) dużo humoru, np. pizzeria
, Stefani kradnąca wszystko wszystkim, wrzucająca muchę do pizzy
( W ogóle, czy Stefani jest kleptomanką czy tylko to tak dla zabawy robi ?
) , śmieszne sceny są też z Marysią i Stasiakiem, jak on ma zawsze taką kur*icę 
Ogólnie w serialu jest (moim zdaniem) dużo humoru, np. pizzeria
Mi akurat ten wątek z Agnieszką Włodarczyk się nie podoba
Co do reszty wątków nie mam żadnych zastrzeżeń
Pizzeria jest naprawdę komediowa, lubię postać Olgi Bończyk
Stefani jak zwykle wspaniała - chyba najbarwniejsza postać w serialu
Ogólnie wszystko związane z Emilką, Kingą, Marysią, Stasiakiem, Arturem czy Teresą jest super
Zdecydowanie najlepszy polski serial - jedyny który przypomina prawdziwą soap operę
Co do reszty wątków nie mam żadnych zastrzeżeń
Pizzeria jest naprawdę komediowa, lubię postać Olgi Bończyk
Stefani jak zwykle wspaniała - chyba najbarwniejsza postać w serialu
Ogólnie wszystko związane z Emilką, Kingą, Marysią, Stasiakiem, Arturem czy Teresą jest super
Zdecydowanie najlepszy polski serial - jedyny który przypomina prawdziwą soap operę
Dokładnie i ja to wielokrotnie wszędzie podkreślam.Mareczek pisze:Zdecydowanie najlepszy polski serial - jedyny który przypomina prawdziwą soap operę
Tak, po akcjach kryminalnych, twórcy stawiają teraz jak widać na komedię. I dobrze, czasem właśnie trzeba odpocząć od zbytniego dramatyzmu.
I jeszcze ostatnio podobał mi się paintball. Fajnie, gdyby bohaterowie częściej się w to bawili.
A akcje ze Stasiakiem też są świetne. W ogóle bardzo lubię tego aktora, który go gra, czyli Adama z"Plebanii" - Bogdana Brzyskiego. W PM możemy go oglądać w zupełnie innym wcieleniu.
Dzisiaj była niezła imprezka w "Bogrenie" (tej pizzerii).
Noemi jak zwykle wymiata! I jeszcze zapoznała się ze Stefani.
Janek początkowo próbował nad tym wszystkim jakoś zapanować, ale potem włączył się do zabawy. No i niestety źle się to dla niego skończyło... Ale może Noemi go jakoś wyratuje...
Wczoraj też była niezła komedia z Żukowskimi i Królami. W ogóle lubię oglądać sceny z Królami. Fajni są.
Za to nudzi mnie już kompletnie wątek Anki i B&P. Oby się szybko skończył.
U Wojtka i Emilki też właściwie nudy.
Ale są jeszcze fajne sceny ze Stasiakiem i pojawił się w końcu "Ten On, Pan Buziaczek, Wielki Całuśnik Cmentarny" (określenia używane przez Emilkę
), czyli księgowy Rafał.
Z początku wydawał mi się być jakimś nudziarzem, ale potem coś mi się w nim spodobało.
Widać, że zabujał się w Kindze. Ale ona jednak pasuje bardziej do Artura mimo wszystko. 
Janek początkowo próbował nad tym wszystkim jakoś zapanować, ale potem włączył się do zabawy. No i niestety źle się to dla niego skończyło... Ale może Noemi go jakoś wyratuje...
Wczoraj też była niezła komedia z Żukowskimi i Królami. W ogóle lubię oglądać sceny z Królami. Fajni są.
Za to nudzi mnie już kompletnie wątek Anki i B&P. Oby się szybko skończył.
U Wojtka i Emilki też właściwie nudy.
Ale są jeszcze fajne sceny ze Stasiakiem i pojawił się w końcu "Ten On, Pan Buziaczek, Wielki Całuśnik Cmentarny" (określenia używane przez Emilkę
Z początku wydawał mi się być jakimś nudziarzem, ale potem coś mi się w nim spodobało.
- Marek Forrester
Dlaczego mnie teraz PM odtrąca a kiedy byłem fanem serialu? Chyba to ,że wątki w serialu są jakieś zbyt oklejone nudną mazią... Te postacie są takie bezpłciowe już, Emilka, Kinga, Arturek i oczywiście Jan, Theresa i ten sąsiad wojskowy w akcji z pająkiem - przegięcie roku! To nawet nie byłoby śmieszne gdyby tak wyglądał odcinek kiepskich. Zupełnie przekomediowane. Tor na jaki zbacza serial mnie odtrąca a szkoda...
Nobody does it better
Mnie to specjalnie nie przeszkadza. I wydaje mi się, że tylko chwilowo serial nabrał taki komediowy obrót. Trzeba ochłonąć po akcjach z Arturem i Medykiem, a potem pewnie znowu pojawi się jakaś sensacyjna bomba...
A i słyszałem jakieś plotki, że wraca Ilona.
A i słyszałem jakieś plotki, że wraca Ilona.