Pierwsza miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Może mi ktoś wytłumaczyć w skrócie o co chodzi z tą afera narkotykową? : ) przegapiłam kilka odc i straciłam orientację =(Ale dzisiejszy odc oglądnę; ) Ooo! Właśnie się zaczął :mrgreen:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Gabra-Sheila pisze:Może mi ktoś wytłumaczyć w skrócie o co chodzi z tą afera narkotykową? : )
No tu nie ma za dużo do wyjaśniania. :P Po prostu niespodziewanie się okazało, że Barbarian stał się miejscem dilerki narkotykami (nawet oni to nazywają "Mały Amsterdam"), a Kinga zaniepokojona tym próbuje odkryć kto jest dilerem. Jak już wiemy to jakiś koleś ze szkoły Oli i Błażeja (gdzie również diluje). :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
DeaconFan

Niebawem do obsady PM dołączą kolejne nowe postaci (ciekawe tylko na jak długo...):

:arrow: Bogdan Brzyski (Adam, "Plebania") jako dr Stasiak - istny geniusz w dziedzinie chirurgii, pod którego okiem będzie się szkoliła Marysia, debiut: 13 maja - odc. 912
:arrow: Olga Borys (ex-Zuzia, "Lokatorzy") jako Noemi Wysocka - pewna siebie pracownica pizzeri, w której pracował będzie także Jan, debiut: 14 maja - odc. 913
:arrow: Marysia Góralczyk (Beata, "Na dobre i na złe") jako Magda Nowak - była dziewczyna Wojtka
:arrow: Przemysław Saleta jako Kacper Sablicki - przyjaciel Anny
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Super, to jest najlepszy polski serial i jedyny, jaki oglądam. Widział ktoś odcinek jak się umówili Bartek, Patryk i Ania na seks? Co się wtedy działo ? I co się stało, że do tego nie doszło (bo jakby doszło to by był absolutny szok i chyba pierwszy raz w polskich serialach :P)?

I Stefani i Noemi wymiatają :: bow :: :: bow ::
A kuźwa w tej pizzeri, myć spleśniałe mięso i dawać na pizze ::plask wczolo: ::cojest::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Mikiks pisze:Super, to jest najlepszy polski serial i jedyny, jaki oglądam. Widział ktoś odcinek jak się umówili Bartek, Patryk i Ania na seks? Co się wtedy działo ? I co się stało, że do tego nie doszło (bo jakby doszło to by był absolutny szok i chyba pierwszy raz w polskich serialach )?
O tak, PM to najlepszy polski serial obecnie zdecydowanie! Zgadzam się z Tobą. :D
Tak, to z Patrykiem, Bartkiem i Anką było niezłe. Najpierw ona siedząc w fotelu kazała i im się rozebrać, oni tak stali przed nią, oczywiście mieli opory. Ale w końcu Ania powiedziała chyba Bartkowi, żeby dał Patrykowi przykład jak to zrobić, no i ten ściągnął koszulę. Patryk też. A na koniec, ona powiedziała im, żeby teraz się pocałowali, skoro mają to robić we troje. :lol: Oni oczywiście natychmiast zaprotestowali, powiedzieli, że nie dadzą się wciągać w takie gierki itp. Anna oczywiście też była na nich zła, mówiła, że i tak by tego nie zrobiła, chciała ich tylko sprawdzić. Ci się wkurzyli na ten jej pomysł. No i do niczego nie doszło. :lol:

A pizzeria jest świetna, super ekipa. Ten kierownik jak się wścieka. :lol: No i Noemi. :lol:

Stefani jest znowu taka głupia, że aż mi się już nie chce na nią patrzeć. :roll: Ale najlepsze było jak zwinęła Żukowskim z łazienki ten płyn do kąpieli. :lol:
Mikiks

Odnośnie trójkąta, to to było do przewidzenia, że tak będzie, ale jestem zdziwiony, że w ogóle nie protestowali od początku, i nie powiedzieli jej, że ma się wypchać :D W ogóle uwielbiam Agnieszkę Włodarczyk, gra tam taką gwiazdę normalnie :D

Ogólnie w serialu jest (moim zdaniem) dużo humoru, np. pizzeria :D, Stefani kradnąca wszystko wszystkim, wrzucająca muchę do pizzy :lol: ( W ogóle, czy Stefani jest kleptomanką czy tylko to tak dla zabawy robi ? :D ) , śmieszne sceny są też z Marysią i Stasiakiem, jak on ma zawsze taką kur*icę :twisted:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Mi akurat ten wątek z Agnieszką Włodarczyk się nie podoba :|
Co do reszty wątków nie mam żadnych zastrzeżeń :P
Pizzeria jest naprawdę komediowa, lubię postać Olgi Bończyk :D
Stefani jak zwykle wspaniała - chyba najbarwniejsza postać w serialu :serce:
Ogólnie wszystko związane z Emilką, Kingą, Marysią, Stasiakiem, Arturem czy Teresą jest super :mrgreen:
Zdecydowanie najlepszy polski serial - jedyny który przypomina prawdziwą soap operę :serce:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Mareczek pisze:lubię postać Olgi Bończyk :D
Olga gra w PM :D
Kilka razy właśnie oglądałem ostatnio dla Agi Włodarczyk, miała ona jakieś sceny z Dziemidokiem. Ale na Olgę muszę się zaczaić :P
Mikiks

Pizzeria jest naprawdę komediowa, lubię postać Olgi Bończyk
Noemi nie gra Olga Bończyk, tylko inna Olga, ta co grała w "Lokatorach" tą głupiutką blondine... o Olga Borys :P
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

:oops:
Chodziło mi o Olgę Borys ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Mareczek pisze:Zdecydowanie najlepszy polski serial - jedyny który przypomina prawdziwą soap operę
Dokładnie i ja to wielokrotnie wszędzie podkreślam. :D I jeszcze są zmartwychwstania. :lol: :P

Tak, po akcjach kryminalnych, twórcy stawiają teraz jak widać na komedię. I dobrze, czasem właśnie trzeba odpocząć od zbytniego dramatyzmu.
I jeszcze ostatnio podobał mi się paintball. Fajnie, gdyby bohaterowie częściej się w to bawili. :)

A akcje ze Stasiakiem też są świetne. W ogóle bardzo lubię tego aktora, który go gra, czyli Adama z"Plebanii" - Bogdana Brzyskiego. W PM możemy go oglądać w zupełnie innym wcieleniu. :P
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Mareczek, a już zrobiłeś mi nadzieję na Bończyk ::jezyk::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Dzisiaj była niezła imprezka w "Bogrenie" (tej pizzerii). :zeby: Noemi jak zwykle wymiata! I jeszcze zapoznała się ze Stefani. :lol:
Janek początkowo próbował nad tym wszystkim jakoś zapanować, ale potem włączył się do zabawy. No i niestety źle się to dla niego skończyło... Ale może Noemi go jakoś wyratuje...

Wczoraj też była niezła komedia z Żukowskimi i Królami. W ogóle lubię oglądać sceny z Królami. Fajni są. :)

Za to nudzi mnie już kompletnie wątek Anki i B&P. Oby się szybko skończył.
U Wojtka i Emilki też właściwie nudy.

Ale są jeszcze fajne sceny ze Stasiakiem i pojawił się w końcu "Ten On, Pan Buziaczek, Wielki Całuśnik Cmentarny" (określenia używane przez Emilkę :lol: ), czyli księgowy Rafał. :)
Z początku wydawał mi się być jakimś nudziarzem, ale potem coś mi się w nim spodobało. :) Widać, że zabujał się w Kindze. Ale ona jednak pasuje bardziej do Artura mimo wszystko. :P
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Dlaczego mnie teraz PM odtrąca a kiedy byłem fanem serialu? Chyba to ,że wątki w serialu są jakieś zbyt oklejone nudną mazią... Te postacie są takie bezpłciowe już, Emilka, Kinga, Arturek i oczywiście Jan, Theresa i ten sąsiad wojskowy w akcji z pająkiem - przegięcie roku! To nawet nie byłoby śmieszne gdyby tak wyglądał odcinek kiepskich. Zupełnie przekomediowane. Tor na jaki zbacza serial mnie odtrąca a szkoda...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
DeaconFan

Mnie to specjalnie nie przeszkadza. I wydaje mi się, że tylko chwilowo serial nabrał taki komediowy obrót. Trzeba ochłonąć po akcjach z Arturem i Medykiem, a potem pewnie znowu pojawi się jakaś sensacyjna bomba... :wink:

A i słyszałem jakieś plotki, że wraca Ilona. :shock:
ODPOWIEDZ