Przeszłość

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Martin, ja ledwie co pamiętam odcinki z 1997 a co dopiero 1992 - odnośnie Karen.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
start

Post autor: start »

A pamiętacie Connora Davisa, ja czekam kiedy on wróci do serialu, swojego czasu liczyłam na to, że Brooke odpuści sobie Ridga i zwiąże się właśnie z przystojnym prawnikiem.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Ja bardzo lubiłam Connora :) Na pewno jest przystojniejszy od Ridżunia :P
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Connor nie tylko był przystojniejszy od Ridge'a, ale miał klasę, szyk, inteligencję , wykształcenie - to było widać na pierwszy rzut oka. :idea:
Ridge to wiocha i palant. Szczególnie w tych swoich ubrankach prywatnych i z tymi trzema minami w serialu. ::kwasny::
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Chciałbym obejrzeć ten występ. Bardzo pragnąłem prześledzić te odcinki,ale tuż przed występem,w momencie kiedy Thorne szukał Macy w tym budynku koncertowym,wyjeżdżałem (do Rzymu).... B@r,masz jakieś video z tego koncertu?
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Boldafanko "Ridge to palant i wiocha" ::loll:: śmiesznie to ujełaś. A co do Connora to faktycznie ciekawa postać. Rywalizował z Ridgem już w collegu. Ale nie wiem czy wróci, star, masz jakies informacje?
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

To jest dział niespoilerowy mailo ;)
Awatar użytkownika
mailo

ło matko :shock: ale bym kogoś sprowokował do złamania regulaminu. Masz rację sorry;) Zmyliło mnie stwierdzenie staqr:"czekam kiedy on wróci do serialu" i skojarzyło mi się że to spoiler, że niby wróci. więc star jeśli masz jakies informacje to napisz w temacie"komu drobny spoiler" czy jakimś tam....
Awatar użytkownika
Kingsajz

Ja go początkowo nie lubiłem, ale jak zkoletywizował się z Brooke i razem utarli nosa Forresterom jego postać nabrała u mnie pozytywnych cech.
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Forrester

Post autor: Forrester »

Przesadzacie z tym Connorem, zwykła postać, był potrzebny Brooke tylko na chwilę, później zniknął.
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

mailo pisze:Boldafanko "Ridge to palant i wiocha" ::loll:: śmiesznie to ujełaś. A co do Connora to faktycznie ciekawa postać. Rywalizował z Ridgem już w collegu. Ale nie wiem czy wróci, star, masz jakies informacje?
Connor ukończył prawo,Ridge też je studiował?
Jeśli dobrze rozumiem college to szkoła wyższa,tak?
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

Kingsajz pisze:Ja go początkowo nie lubiłem, ale jak zkoletywizował się z Brooke i razem utarli nosa Forresterom jego postać nabrała u mnie pozytywnych cech.
pamietam, to bylo dobre, choc z poczatku Brooke po glebokich przemysleniach chciala jednak zwrocic im firme. dopiero jak sie dowiedziala ze Forresterowie wynajeli masazyste ktory mial ja uwiesc wtedy zmienila zdanie.
Awatar użytkownika
mailo

Thorne pisze:
mailo pisze:Boldafanko "Ridge to palant i wiocha" ::loll:: śmiesznie to ujełaś. A co do Connora to faktycznie ciekawa postać. Rywalizował z Ridgem już w collegu. Ale nie wiem czy wróci, star, masz jakies informacje?
Connor ukończył prawo,Ridge też je studiował?
Jeśli dobrze rozumiem college to szkoła wyższa,tak?
Nie wiem jak to jest dokladnie w USA z tymi collegami i studiami, moze ten sam college a inne kierunki?:) wiem że na 100% rywalizowali ze soba w collegu, często było to podkreślane, w rozmowach Stephanie z Erickiem szczególnie.
Awatar użytkownika
Kingsajz

Ja yuwazam, ze Connor byl wazny. Forresterowie przynajmniej zoruzmieli, ze Brooke nie jest taką slabiutką osobą.
Awatar użytkownika
start

Post autor: start »

Forrester pisze:Przesadzacie z tym Connorem, zwykła postać, był potrzebny Brooke tylko na chwilę, później zniknął.
Przesadzamy? Piszemy o nim, bo to był dobry, fajny, przystojny facet, był przyjacielem Brooke, dużo jej pomógł, był przeciwieństwem Rigda i szkoda, że go nie ma. [/center]
ODPOWIEDZ