Ja już 3 edycje z rzędu przewidziałem kto wygra program i to na początku jak była jeszcze cała 16-stka. W 2 edycji na początku powiedziałem, że chciałbym żeby wygrał Artur bo podobały mi się te wszystkie jego akrobacje i wygrał. W 3 Wiola była bardzo zawsze chwalona więc można było przewidzieć, że wygra. A w tej edycji nawet napisałem na forum , że chciałbym, żeby Anna wygrała i wygrała:) była po prostu ładna, niezarozumiała, dobrze tańczyła i miała ciekawe pomysły co do solówek.
Bardzo cieszę się, że Ania wygrała.
Mimo, że od początku kibicowałem Piotrkowi, to ją też lubiłem i zawsze widziałem, że jest bardzo utalentowana. W finale jej kibicowałem.
Też podobały mi się te filmiki. A co do prób to dobre było jak Egurola powiedział: "Dziś z programu odpada... Czesio".
Również uważam, że YCD to najlepszy polski reality show.
No i "Mam talent" też jest tak samo fajne, ale teraz nie było wiosną nowej edycji.
Też podobały mi się te filmiki. A co do prób to dobre było jak Egurola powiedział: "Dziś z programu odpada... Czesio".
Również uważam, że YCD to najlepszy polski reality show.
Wiarygodne źródło, bo wirtualnemedia.pl. Wiamosc jeszcze gorąca, bo przed chwilą dodana.
Czyżby decyzja odnośnie JOŚ już zapadła
Jesienią nowa edycja 'Tańca z gwiazdami' oraz 'Jak oni śpiewają'
Widzowie doczekają się nowych edycji programów "Taniec z gwiazdami" oraz "Jak oni śpiewają". Jesienią TVN pokaże dziesiątą edycję tanecznego show, Polsat zaś po raz szósty zaprosi gwiazdy do śpiewania.
Już pod koniec czerwca odbędzie casting dla tancerzy, którzy chcą być nowymi instruktorami w "Tańcu z gwiazdami" TVN. Stacja rozpoczęła także negocjacje z gwiazdami.
Nowych celebrytów do swojego show nie musi szukać Polsat. W szóstej edycji "Jak oni śpiewają" mają wystąpić bowiem finaliści poprzednich serii.
I niby wszyscy finaliści się zgodzą? Pewnie poprostu osoby z poprzednich edycji, ja na przykład nie widzę sensu ponownego staru Liszowskiej skoro w V edycji była prowadząca, to teraz by miała prawie pewne zwycięstwo.
Nie mniej jednak chętnie widziałbym takie osoby jak
I
Marzena Kipiel-Sztuka
Agnieszka Włodarczyk (tylko w sumie po co ona jeszcze raz?)
Małgorzata Lewińska
II
Joanna Liszowska (tylko w sumie po co ona jeszcze raz?)
Piotr Polk (tylko w sumie po co on jeszcze raz?)
Joanna Trzepiecińska
Katarzyna Zielińska (zdecydowanie)
może się nauczyły śpiewac... Aleksandra Woźniak i Małgorzata Teodorska
III
Joanna Jabłczyńska
Kacper Kuszewski
Olga Bończyk
Grażyna Szapołowska
Tomasz Bednarek (skrzywdzony)
IV
Anna Mucha
Jolanta Fraszyńska (zdrowa?)
może się nauczyły śpiewac... Katarzyna Galica i Monika Mrozowska
V
Katarzyna Żak (skrzywdzona)
Aleksandra Nieśpielak
Bożena Dykiel (rywalizacja Bożeny z Grażyną...marzenia)
Czyżby decyzja odnośnie JOŚ już zapadła
Jesienią nowa edycja 'Tańca z gwiazdami' oraz 'Jak oni śpiewają'
Widzowie doczekają się nowych edycji programów "Taniec z gwiazdami" oraz "Jak oni śpiewają". Jesienią TVN pokaże dziesiątą edycję tanecznego show, Polsat zaś po raz szósty zaprosi gwiazdy do śpiewania.
Już pod koniec czerwca odbędzie casting dla tancerzy, którzy chcą być nowymi instruktorami w "Tańcu z gwiazdami" TVN. Stacja rozpoczęła także negocjacje z gwiazdami.
Nowych celebrytów do swojego show nie musi szukać Polsat. W szóstej edycji "Jak oni śpiewają" mają wystąpić bowiem finaliści poprzednich serii.
I niby wszyscy finaliści się zgodzą? Pewnie poprostu osoby z poprzednich edycji, ja na przykład nie widzę sensu ponownego staru Liszowskiej skoro w V edycji była prowadząca, to teraz by miała prawie pewne zwycięstwo.
Nie mniej jednak chętnie widziałbym takie osoby jak
I
Marzena Kipiel-Sztuka
Agnieszka Włodarczyk (tylko w sumie po co ona jeszcze raz?)
Małgorzata Lewińska
II
Joanna Liszowska (tylko w sumie po co ona jeszcze raz?)
Piotr Polk (tylko w sumie po co on jeszcze raz?)
Joanna Trzepiecińska
Katarzyna Zielińska (zdecydowanie)
może się nauczyły śpiewac... Aleksandra Woźniak i Małgorzata Teodorska
III
Joanna Jabłczyńska
Kacper Kuszewski
Olga Bończyk
Grażyna Szapołowska
Tomasz Bednarek (skrzywdzony)
IV
Anna Mucha
Jolanta Fraszyńska (zdrowa?)
może się nauczyły śpiewac... Katarzyna Galica i Monika Mrozowska
V
Katarzyna Żak (skrzywdzona)
Aleksandra Nieśpielak
Bożena Dykiel (rywalizacja Bożeny z Grażyną...marzenia)
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Czy ktoś może powiedzieć jak zakończyło się reality Joe milioner? (czy jakoś tak nazwa tego), którą wybrał? w jasnych czy ciemnych włosach? i jak zareagowała gdy powiedział prawdę?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dzisiaj na Interii też potwierdzili tę informację.
W sumie mam mieszane uczucia, ale jak jurorem nie będzie Edyta Górniak, to program z góry skazany jest na porażkę. Bo nikt nie jest w stanie jej zastąpić.
Fajnie znowu byłoby usłyszeć Olgę, Kacpra, Muszkę, Zielinę, oczywiście Agę Włodarczyk, o Szapołowskiej już nie wspominając, może jeszcze Małgorzatę Ostrowską-Królikowską, Wojtka Medyńskiego, ale Bolly, wierzysz, że zobaczymy te gwiazdy?? Mnie jakoś trudno. Zobaczymy zapewne te wszystkie beztalencia z Pierwszej Miłości z Dziemidokiem na czele, pana z Lotto, Kazadi, Nowakowską, oczywiście Żorę, Kordka, Sówkę i to będą miały być te gwiazdy
A poza tym jest tyle utalentowanych aktorów, którzy powinni wystąpić w JOŚ...
W sumie mam mieszane uczucia, ale jak jurorem nie będzie Edyta Górniak, to program z góry skazany jest na porażkę. Bo nikt nie jest w stanie jej zastąpić.
Fajnie znowu byłoby usłyszeć Olgę, Kacpra, Muszkę, Zielinę, oczywiście Agę Włodarczyk, o Szapołowskiej już nie wspominając, może jeszcze Małgorzatę Ostrowską-Królikowską, Wojtka Medyńskiego, ale Bolly, wierzysz, że zobaczymy te gwiazdy?? Mnie jakoś trudno. Zobaczymy zapewne te wszystkie beztalencia z Pierwszej Miłości z Dziemidokiem na czele, pana z Lotto, Kazadi, Nowakowską, oczywiście Żorę, Kordka, Sówkę i to będą miały być te gwiazdy
A poza tym jest tyle utalentowanych aktorów, którzy powinni wystąpić w JOŚ...
I to pewnie będzie ostatnia edycja w takim razie ale mnie ten pomysł się nie podoba niestety. Lepiej znaleźć nowe gwiazdki. TZG10 bleee, bardziej ciekawi mnie czy będzie druga edycja Fabryki gwiazd.
W brytani ruszyl Big Brother 10 i edycja jak zwykle trzyma poziom chociaż w anglii oglądalność spadła łeb na szyje... Brazylijczyk, hinduska, superbohater, irakijczyk, lesbijka, gej czy modelka z silikonowym biustem. Mieszkanka wybuchowa ale jakże wyśmienita.
W brytani ruszyl Big Brother 10 i edycja jak zwykle trzyma poziom chociaż w anglii oglądalność spadła łeb na szyje... Brazylijczyk, hinduska, superbohater, irakijczyk, lesbijka, gej czy modelka z silikonowym biustem. Mieszkanka wybuchowa ale jakże wyśmienita.
Nobody does it better
Na interii powołują się na Ninę. A tak po zastanowieniu jednak doszedłem do wniosku, że zobaczymy głównie te marne gwiazdyDamians pisze:Zobaczymy zapewne te wszystkie beztalencia z Pierwszej Miłości z Dziemidokiem na czele, pana z Lotto, Kazadi, Nowakowską, oczywiście Żorę, Kordka, Sówkę i to będą miały być te gwiazdy![]()
W rozumieniu Niny pod pojęciem finalista w Fabryce Gwiazd kryła się soba, która dostała się do finałowej 15-stki, a czy odnośnie JOŚ to osoba, która zgodziła się wziac udział w programie. A może wszystkie te, które były w czołowej trójce.
Wtedy by była Agnieszka Włodarczyk, Joasia Liszowska, Piotr Polk, Joasia Jabłczyńska i Kacper Kuszewski, Natasza Urbańska... to by był skąd, ale czy oni wszyscy zgodza się wziasc udział w show ponownie
PS Choc nie lubię jak śpiewa agentkę Sowę jeszcze raz w programie bym zobaczył
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
A dziwisz jej się? No sorry, jakbyś był najlepiej zapowiadającą się młodą piosenkarką w Polsce, a przegrałbyś z jakimś małpiszonem bez głosu, urody, talentu i mózgu, który na dodatek nie ma szans na zrobienie kariery wokalnej śpiewając swoje durne i bezsensowne pioseneczki w stylu "Chciałabym, ale złaaaaaaaaaa zawsze byłam" to niby co byś zrobił? Natasza nie ma żadnych powodów, żeby być skromną, więc jej "obrażalstwo" jest tu w pełni uzasadnione.DeaconFan pisze:Ona chyba nie jest zbytnio już zainteresowana występami w tym programie... Wielka obrażalska...Tkk_Bolly pisze:Natasza Urbańska...
Z tym co pogrubiłem się nie zgadzam, ale z resztą tak. A Natasza idealnie nadaje się na wokalistkę, bo nie jest aż tak zaabsorbowana aktorstwem i wogóle ma taki wizerunek gwiazdy, piosenkarki, skandalistki, czyli wszystko co potrzebne do zrobienia kariery.Goku pisze:A dziwisz jej się? No sorry, jakbyś był najlepiej zapowiadającą się młodą piosenkarką w Polsce, a przegrałbyś z jakimś małpiszonem bez głosu, urody, talentu i mózgu, który na dodatek nie ma szans na zrobienie kariery wokalnej śpiewając swoje durne i bezsensowne pioseneczki w stylu "Chciałabym, ale złaaaaaaaaaa zawsze byłam" to niby co byś zrobił? Natasza nie ma żadnych powodów, żeby być skromną, więc jej "obrażalstwo" jest tu w pełni uzasadnione.
Są gusta i guściki, o gustach się nie dyskutuje...
Ja nie uważam Nataszy za jakąś na prawdę obiecującą wokalistkę, a z tym obrażeniem to chodziło mi o tę farsę z rzekomo sfałszowanymi wynikami finałowego głosowania w JOŚ1. Natasza była zbyt pewna siebie, potem nie mogła uwierzyć, że przegrała, uważała wyniki głosowania za sfałszowane...
Z Agnieszki Włodarczyk też nie jest żadna obiecująca wokalistka, zresztą grubo przesadzasz Goku z określeniami, którymi ją obdarzyłeś.
Ja nie uważam Nataszy za jakąś na prawdę obiecującą wokalistkę, a z tym obrażeniem to chodziło mi o tę farsę z rzekomo sfałszowanymi wynikami finałowego głosowania w JOŚ1. Natasza była zbyt pewna siebie, potem nie mogła uwierzyć, że przegrała, uważała wyniki głosowania za sfałszowane...
Z Agnieszki Włodarczyk też nie jest żadna obiecująca wokalistka, zresztą grubo przesadzasz Goku z określeniami, którymi ją obdarzyłeś.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Natasza Urbańska najlepiej zapowiadającą się młodą piosenkarką w Polsce?? Kiedy występowała w JOŚ miała 30 lat. Faktycznie bardzo "młoda" piosenkarka. Można powiedzieć taki młody, wielki talentGoku pisze:No sorry, jakbyś był najlepiej zapowiadającą się młodą piosenkarką w Polsce,
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Faktycznie, Nataszka wygląda na 20 lat, a ma już 32
Jest dobra, ładnie śpiewa, tańczy, gimnastykuje się - a jak ktoś jest do wszystkiego, to jest do niczego
Ostatnio kupowaliśmy sandwicher i chcieliśmy od razu taki, żeby miał wymienne wkładki na gofry i coś tam jeszcze, ale sprzedawczyni powiedziała, że to urządzenie jest do wszystkiego, czyli tak naprawdę do niczego - tak mi się jakoś z Nataszką skojarzyło
Ja tam Agnieszkę Włodarczyk bardzo lubię, i każdą jej nową płytę z pewnością kupię. Chyba przede wszystkim dlatego, że ona rozwijała się na moich oczach, z tygodnia na tydzień robiła wielkie postępy, a jak teraz zaśpiewała w odcinku specjalnym, to po prostu prześlicznie, słychać, że dalej się uczy. Tu warto przywołać Aśkę Jabłczyńską, która na początku JOŚ śpiewała jak dziecko, pod koniec śpiewała świetnie, a teraz jak ostatnio była, to znowu śpiewała jak dziecko - czyli widać, że w ogóle nie trenowała głosu i ta ładna barwa zanikła.
Wracając do Agi, jeżeli weźmie udział w tej specjalnej edycji, to jak nikt inny zasługuje na wygraną i ponowny triumf - także z tego powodu, że jako jedyna wykorzystała szansę, nagrała płytę, obie płyty osiągnęły złoto ( licząc tę z kiosku ), daje koncerty, puszczali ją nawet w supermarkecie (
), śpiewała w Sopocie, co i rusz słyszymy, ze nagrywa nową płytę, rozwija się muzycznie, a inni na czele z plumpą Liszowską nie zrobili w tym kierunku nic. Liszowska w ogóle zbłaźniła się prowadząc edycję i u mnie jest skreślona.
A jeszcze co do Nataszy, to pewne jest, ze Polsat jest już nigdy więcej nie weźmie, po tych oskarżeniach.
Ale i tak powtarzam, że bez Edyty to nie bedzie miało sensu
Jest dobra, ładnie śpiewa, tańczy, gimnastykuje się - a jak ktoś jest do wszystkiego, to jest do niczego
Ja tam Agnieszkę Włodarczyk bardzo lubię, i każdą jej nową płytę z pewnością kupię. Chyba przede wszystkim dlatego, że ona rozwijała się na moich oczach, z tygodnia na tydzień robiła wielkie postępy, a jak teraz zaśpiewała w odcinku specjalnym, to po prostu prześlicznie, słychać, że dalej się uczy. Tu warto przywołać Aśkę Jabłczyńską, która na początku JOŚ śpiewała jak dziecko, pod koniec śpiewała świetnie, a teraz jak ostatnio była, to znowu śpiewała jak dziecko - czyli widać, że w ogóle nie trenowała głosu i ta ładna barwa zanikła.
Wracając do Agi, jeżeli weźmie udział w tej specjalnej edycji, to jak nikt inny zasługuje na wygraną i ponowny triumf - także z tego powodu, że jako jedyna wykorzystała szansę, nagrała płytę, obie płyty osiągnęły złoto ( licząc tę z kiosku ), daje koncerty, puszczali ją nawet w supermarkecie (
A jeszcze co do Nataszy, to pewne jest, ze Polsat jest już nigdy więcej nie weźmie, po tych oskarżeniach.
Ale i tak powtarzam, że bez Edyty to nie bedzie miało sensu