Post autor: Beja »

Nick dziś był niezły jak tak krzyczał na Bridget. :lol:
Po wyznaniu Bridget, Brooke miała minę jak dziecko, któremu zabrano prezent. ::kwasny:: Pewnie już zaczyna odgrywać męczennicę, bo nie może być szczęśliwa przez wyrodną córkę.
Jak Bridget błagała matkę o wybaczenie, to miałam ochotę ją (Bridget) walnąć - to Brooke powinna ją przepraszać, a nie odwrotnie! :roll:
Nick też miał niewyraźną minę na koniec, ale mam nadzieję, że nie będzie rozpaczał, tylko zacznie normalne życie z Bridget - z dala od Brooke.

Post autor: Pottermaniack »

Dlaczego Bridget przeprasza Brooke? ::kwasny:: Powinno być na odwrót. Chorzy Nick i Brooke bezczelnie zdradzają Bridget, a Logan znowu gada o swojej wielkiej miłości i przeznaczeniu. Dziwię się Erykowi, że nie spoliczkował Brooke, kiedy się dowiedział, co zrobiła Bridget. Ale znając życie, on jej wszystko wybaczy i poprosi o rękę, oczywiście argument "dla dobra Bridget", Nick i Brooke będą oczywiście odgrywać męczenników...

Post autor: Damians »

Bridget wyszła dzisiaj na największą idiotkę w dziejach MNS.
A Brooke wyszła na jakąś niezaspokojoną seksualnie dziwkę.
Po co my oglądamy te głupoty?? :lol: Brak słów.

Jedynie Eric dzisiaj mówił w miarę racjonalnie, że Nick jest tylko namiastką Ridge'a, bo taka jest prawda.

Post autor: Adex-fan Brooke »

Taylor dziś wreszcie zachowała się porządnie wobec Ridge'a a Brooke idiotycznie, nie chodzi jej jednak o żaden seks ona faktycznie myśli że Nick to jej miłość. Wszystko byłoby ok gdyby została z Ridge'm a teraz wszyscy cierpią
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: ***Lala*** »

Oczywiście,że Brooke nie chodzi o seks,ona znów uroiła sobie w głowie ,że ktoś inny niż Ridge jest miłością jej życia.Wszystko przez Taylor..gdyby nie ona wszyscy byliby szczęśliwi a tak nawet ona nie jest!

Post autor: Mareczek »

Nawet Ridge dzisiaj dobrze powiedział "Wszystko było dobrze, a potem dowiedziałem sie że moja zmarła żona żyje" :lol:
Czyli jak zwykle wszystko wina Taylor :twisted:
Brooke mnie dzisiaj zdenerwowała, a w zasadzie to już wczoraj ::plask wczolo:
Odwaliło jej kompletnie - Ona i Nick to bagno :cry: ::kwasny::

Post autor: Adex-fan Brooke »

Nigdy nie byłem fanem pary Bricky, ale gdyby nie Bridget Nick byłby fajną namiastką dla Brooke. Może tu już wykruszyli się fani Bricky, ale jest ich trochę gdzie indziej i tak jak dla fanów Tridge Bell zafundował im te chore scenki aby się cieszyli :P
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Post autor: Tim »

Dziś nie rozczarował mnie tylko Erick i Taylor. Oboje mówili sensownie. Na miejscu Ericka wkurzyłbym się jeszcze bardziej. Bardzo mi się podobało jak Brooke dowiedziała się, że Bridget jest jednak w ciąży. Niech bit** cierpi :twisted: Żal mi Bridget bo jeżeli Nick ją wybierze to będzie z nią ze względu na dziecko, a kochać będzie Brooke. ::kwasny::
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."

Post autor: Damians »

O, jeszcze zapomniałem wspomnieć o tym, co dzisiaj Brooke powiedziała do Nick'a: Zostań moim mężem :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Brooke ma u mnie wielkiego minusa, póki nie uwolni się od tej chorej namiastki, nie będę jej lubić.
A wszystko przez Taylor, po co ona wróciła ::plask wczolo:

Post autor: Tomala »

Damians pisze:A wszystko przez Taylor, po co ona wróciła
Denerwuje mnie takie obwinianie Taylor o całe zło tego świata. Czy to jej wina, że chciała wrócić do swoich dzieci i męża? Przecież nie wiedziała, że Ridge ożenił się z Brooke, ale tak czy inaczej chodziło jej również (a może przede wszystkim) o dzeci.
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Tomala pisze:Denerwuje mnie takie obwinianie Taylor o całe zło tego świata. Czy to jej wina, że chciała wrócić do swoich dzieci i męża? Przecież nie wiedziała, że Ridge ożenił się z Brooke, ale tak czy inaczej chodziło jej również (a może przede wszystkim) o dzeci.
Dokładnie. Też mnie to wkurza. ::kwasny::

Eric ma u mnie plusa dzisiaj. W końcu sensownie gadał. A Bridget - na litość boską! Nie przepraszaj ich, bo nie masz za co! ::kwasny::
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Tomala ma rację, nie obwiniałbym tu Taylor. Jeśli już, to ona jest winna, ale niechcący. Sama przecież nie chciała wprowadzać zamieszania. W tym momencie Taylor popieram - Ridge powinien się wynieść i najlepiej niech wyjedzie. Wszyscy o nim zapomną na jakiś czas.
Rozumiem trochę Brooke - bo może faktycznie, gdyby nie walczyła kiedyś o Ridge'a, który raczej nie jest jej wart (choć kibicuję tej parze), to nadal byłaby szczęśliwa z kochającym ja synem Jackie. I życie byłoby o wiele stabilniejsze. Teraz Brooke ma okazję się wykazać - czy górę weźmie jej uczucie do "nowego" faceta czy miłość do córki. Najlepiej byłoby gdyby wybaczyła córce i pozwoliła by była ona ze swoim ukochanym. Nick powinien zrobić to samo.
Dobrze, że Bridget przeprasza Brooke, jednak i matka i ona musi przeprosić córkę za te wszystkie przykrości. Obie wzajemnie się powinny przeprosić.
Awatar użytkownika
Joe
Awatar użytkownika

Post autor: Joe »

Nie przepraszaj ich, bo nie masz za co! ::kwasny::
Powinna ich przeprosić, że się urodziła. Logan nie powinna mieć dzieci. Brooke straciła w moich oczach wszystko. Po tym, jak Ridge ją zostawił podobało mi się jej zachowanie, postanowiła poświęcić się dzieciom, stwierdziła, że musi zacząć się szanować, żeby inni ją szanowali... teraz nie mogę na nią patrzeć.
"Zostań moim mężem, dzięki Bridget odkryliśmy coś o czym wcześniej nie wiedzieliśmy". :lol:
Szkoda, że nie strzeliła sobie w łeb tym pistoletem od Stephanie. Może Nick poszedłby w jej ślady i mielibyśmy powtórkę z Szekspira. Jedyną rozsądną postacią jest teraz Taylor, bardzo bym chciał, żeby zostawiła siwego Ridgea, Brooke znowu zmieniłaby "wersję" swoich uczuć. :lol:

Post autor: Pottermaniack »

Damians pisze:A wszystko przez Taylor, po co ona wróciła ::plask wczolo:
Równie dobrze mogę powiedzieć, że to wszystko przez Brooke i jej chorą miłość do pomarszczonego marynarzyka :roll:

Brooke przegina, wściekła się, bo przez swoją córkę nie może być z Nickiem?! ::kwasny:: Może jednak Stephanie miała rację z tym pistoletem...

Pokaz u Spectry jak zwykle świetny. A Sally znalazła własnych, osobistych szoferów :lol: Dziwi mnie, czemu Ridge nie chce się zgodzić na terapię małżeńską. Taylor próbuje ratować ich związek, a ten nadal nie widzi problemu i nie potrafi podjąć decyzji.

Post autor: grzegorz475 »

oczywiście że Stephanie miała racje z pistoletem. Brooke zaoszczędziła by całej rodzinie tych kłopotów bo krzywdzi tylko swoje dzieci. Sally pięknie dziś wyglądała na tym tronie jako królowa:)
ODPOWIEDZ