Przecież miałobyć proste
Quiz
- Pottermaniack
- Pottermaniack
Dzięki Mareczku za podsunięcie odpowiedzi
Nie znam do końca odpowiedzi na to pytanie, ale zawsze mnie to ciekawiło, więc proszę "starszych" użytkowników o skorygowanie wszystkich odpowiedzi.
Z iloma facetami od początku serialu była Brooke Logan?
Liczą się kochankowie, mężowie i ci, z którymi Brooke flirtowała, np. Dante czy Victor. 
Nie znam do końca odpowiedzi na to pytanie, ale zawsze mnie to ciekawiło, więc proszę "starszych" użytkowników o skorygowanie wszystkich odpowiedzi.
Z iloma facetami od początku serialu była Brooke Logan?
Dave Reed, Ridge Forrester, Eric Forrester, Thorne Forrester, Dominick Marone, Connor Davis, James Warwick, Victor Newman, Deacon Sharpe, Whip Jones, Pierce Peterson, Grant Chambers, Dante Damiano, Giovanni Lorenzano (chyba była jakaś kolacja, czy coś, nie wiem, czy to się zalicza...).
EDIT: Spóźniłem się...
EDIT 2: To może jeszcze ten Francuz z wieży Eiffla - Jacques chyba.

EDIT: Spóźniłem się...
EDIT 2: To może jeszcze ten Francuz z wieży Eiffla - Jacques chyba.
Ostatnio zmieniony 2009-06-23, 12:56 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Pottermaniack
Faktycznie mało wyszło.... jeżeli wziąć te 14, to wychodzi gdzieś jeden facet na 314,28 odcinka!! (wziąłem 4400 odc.)
A przecież często było tak, że była z kilkoma jednocześnie
Moje pytanie brzmi: Dlaczego Sheila groziła nożem Grantowi?
PS> Już wiem, czemu tak mało wyszło..... bo z każdym była średnio 30 razy, więc wychodzi 1 facet na 10 odcinków
No, to już bardziej prawodpodobne

Moje pytanie brzmi: Dlaczego Sheila groziła nożem Grantowi?
PS> Już wiem, czemu tak mało wyszło..... bo z każdym była średnio 30 razy, więc wychodzi 1 facet na 10 odcinków