Primok pisze:Dobra wiadomość na wakacje dla Goku i innych "wielbicieli" Joli R. - od 30 czerwca na TV4 powtórka Big Brother 4.1 . Ponad trzy godziny dziennie .
Świetnie nie mają już czego emitować. Dobrze, że nie oglądam tej stacji. Jola Rutowicz bleeeee. Aż mi ciarki po plecach przeszły jak przeczytałem tego posta. Puszczanie tego to desperacja. To próba zwiększenia oglądalności? Jeżeli tak to to jest zła próba.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Na szczęście nie miałem okazji oglądać Big Brothera, ale widziałem fragmenty programu z jej udziałem i zgadzam się z Damiansem to co ona wyprawiała było żenujące.
Na początku śmiałem się z tej informacji do łez, potem byłem zażenowany, że w ogóle ktoś miał taki pomysł, a teraz zaczynam się powoli bać...
Chodzi o to, że Liszowska ma zastąpić Górniak w fotelu jurora... To byłaby największa pomyłka w historii telewizji!!
To by było bez sensu, bo wtedy Pączuch znowu by prowadził program, a tego chyba nikt(oprócz Damiansa) nie chce. Pączuch niech się zajmie swoim baby-pączuchem, Liszowska niech prowadzi, zamiast Górniak niech dadzą kogoś kto posiada wyższy iloraz inteligencji i Ibisza też niech wymienią. A no i jeszcze niech te "gwiazdy" nie śpiewają, wtedy ten program będę mógł oglądać xDD.
Przecież Cichopek jest 100 razy lepszą prowadzącą od Liszowskiej, której nawijania aż mi się czasem słuchać nie chce, do tego ciągle się myli, albo nie wie co powiedzieć. I jeszcze pamiętam jak się wkurzyłem, gdy ktoś coś tam chciał jeszcze dodać, a ona gościowi bezlitośnie przerwała i nie dała dojść do głosu.
Ona nadaje się tylko do śpiewania i to jeszcze cudych piosenek (bo własnych nie raczy sobie stworzyć).
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.
Cichopek może jest lepsza, a może gorsza od Liszowskiej. Nie wiem nie oglądałem odcinków kiedy Asia prowadziła program. Jedno tylko wiem. Obiektywnie oceniając Kasia jako prowadząca jest marna. Z resztą Krzysiu nie jest lepszy.Tak jak Kasia i Asia nie nadaje się do prowadzenia JOŚ.
A widzieliście może jakiś odcinek tego programu Cichopkowej podobnego do "Randki w Ciemno"? Zachowanie prawdziwej Cichopek strasznie przypominało tam jej parodię z "Szymon Majewski Show"
Ibisz jest obecnie najlepszym prezenterem w Polsce, jeżeli chodzi o mężczyzn. Od Kasi Cichopek są lepsze, np. Magda Mołek, ale ona i tak znajduje się w samej czołówce, rewelacyjnie się do tego nadaje.
Damians pisze:Ibisz jest obecnie najlepszym prezenterem w Polsce, jeżeli chodzi o mężczyzn.
Dla kogo najlepszy dla tego najlepszy Kiedyś bardzo go lubiłem, w 1. edycji JOŚ też, ale potem już strasznie zaczął działać mi na nerwy ze swoimi beznadziejnymi tekstami i odmładzaniem się. Nie chodzi mi o to, że ćwiczy na siłowni, bo to bardzo dobrze, ale o jego ubiór i odruchy.
Ja nie patrzę tylko na JOŚ, ale ogólnie na jego konferansjerkę na festiwalach, koncertach itd. A poza tym mam z nim zdjęcie, także do końca życia będę go lubił i cenił