Bez sensu było to co dzisiaj zrobił Dante. Najpierw mówi, że nie będzie brał udziału w tej grze, a potem już go widzimy na kolacji z Brooke. Nie powinien się w to pakować, bo prawda prędzej czy później i tak wyjdzie na jaw. Nie wiem też czemu Bridget tak się ucieszyła, że oni niby się spotykają. Ja bym był załamany, jakby się okazało, że mój kolega spotyka się z moją mamą
Ale to jest MNS i tam nikt nie jest normalny.
Ridge jest po prostu żałosny. To jest szczyt bezczelności, że robi jakieś wyrzuty Taylor, skoro to z nim coś jest nie tak, bo kocha Brooke i dobrze o tym wie, ale oczywiście musiał zrobić tak jak chciała mamusia, a potem już nie chciało mu się wszystkiego odkręcać. Lepiej by zrobił gdyby zostawił Taylor, bo będąc z nią jeszcze bardziej ją krzywdzi.
A jeszcze co do wczorajszego odcinka, bo widzałem go dopiero dzisiaj. Otóż Ridge dał kolejny dowód swojej głupoty. Powiedział, coś, że musi powstrzymać Gaby od przespania się z Thomasem, a Taylor mu odpowiada, że już to zrobiła, a odpowiedź Ridge'a brzmi: "Co zrobiła"?

Ridge jest po prostu żałosny. To jest szczyt bezczelności, że robi jakieś wyrzuty Taylor, skoro to z nim coś jest nie tak, bo kocha Brooke i dobrze o tym wie, ale oczywiście musiał zrobić tak jak chciała mamusia, a potem już nie chciało mu się wszystkiego odkręcać. Lepiej by zrobił gdyby zostawił Taylor, bo będąc z nią jeszcze bardziej ją krzywdzi.
A jeszcze co do wczorajszego odcinka, bo widzałem go dopiero dzisiaj. Otóż Ridge dał kolejny dowód swojej głupoty. Powiedział, coś, że musi powstrzymać Gaby od przespania się z Thomasem, a Taylor mu odpowiada, że już to zrobiła, a odpowiedź Ridge'a brzmi: "Co zrobiła"?
Taylor zasługuje na o wiele więcej, niż na starego Ridge'a, więc powinna go zostawić i spróbować związać się z kimś innym, np. z Hectorem, którego najwyraźniej scenarzyści pragną połączyć z piękną panią doktor.
Ridge może wracać do Brooke, chociaż w obecnej sytuacji ona na pewno go pogoni. Tak silny jest Bridge - Brooke po największej miłości swojego życia popłakała dwa dni, pięć była smutna, po czym zaczęła zakochiwać się w Nicku.
Wyszło w końcu na jaw, że poza seksem, pożądaniem i dziećmi tych dwoje nie ma szans na trwały związek.
Dante w końcu przejrzał na oczy, że Logan go wykorzystuje, ale oczywiście przekonała go do odgrywania jej komedii.
Widać, że Nick przez to całe życie na łodzi kompletnie zdziczał. W najelegantszej restauracji w mieście ten nie potrafi się opanować i wrzeszczy jak jego braciszek "What the hell". 
Dante w końcu przejrzał na oczy, że Logan go wykorzystuje, ale oczywiście przekonała go do odgrywania jej komedii.
Administrator
Gdy oglądałem tę scenę, to zastanawiałem się, czy Ridge jest pijany, czy mniej kumaty niż pięcioletnie dziecko.Tomala pisze:A jeszcze co do wczorajszego odcinka, bo widzałem go dopiero dzisiaj. Otóż Ridge dał kolejny dowód swojej głupoty. Powiedział, coś, że musi powstrzymać Gaby od przespania się z Thomasem, a Taylor mu odpowiada, że już to zrobiła, a odpowiedź Ridge'a brzmi: "Co zrobiła"?![]()
Na razie nie śpieszyłbym się w tworzeniu ewentualnej pary Taylor - Hector. Facet ma miekkie serce i poleci na pomoc każdej damie, ale to jeszcze nie oznacza, że on by poleciał na panią doktor. Dobrze jej radził. Jeśli by powstała ta para - byłaby bardzo fajna.
Mailo - szczerze nie wiem, co Taylor chodzi po głowie. Przed chwilą pomyślałem, że ona zachowuje się jak klasyczna przedstawicielka Rodziny Radia Maryja. Niepodobne do tej przedstawicielki jest tylko chęć do nocnych amorów z mężem. Myślę, że nieświadoma Taylor nie chce by sym zbyt wcześnie wiązał się z kobietą. Sama powiedziała Gaby, że Thomas powinien robić to co robią młodzi ludzie.
Tak, to wielkie, heroiczne wręcz poświęcenie.Jura pisze:Broke poświęca się dla córki co jest miłą odmianą.
Taylor po prostu myślała, że Thomas jest prawiczkiem i chciała go jak najdłużej chronić.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Administrator
Odcinek strasznie nudny!
Briget jest chyba totalną idiotką jeżeli nic nie dostrzega
Nick totalnym idiotom bo nie umie udawac, nie wspominając już o tym że cały czas stał
Ridge uważa chyba swojego syna za skończoną oferme skoro drugi raz wmawia mu że dał się porobic kobiecie
No i Gaby czy tylko mi się wydaje czy ona z odcinka na odcinek jest corasz grubsza???
Briget jest chyba totalną idiotką jeżeli nic nie dostrzega
Nick totalnym idiotom bo nie umie udawac, nie wspominając już o tym że cały czas stał
Ridge uważa chyba swojego syna za skończoną oferme skoro drugi raz wmawia mu że dał się porobic kobiecie
No i Gaby czy tylko mi się wydaje czy ona z odcinka na odcinek jest corasz grubsza???
I LOVE BUFFY 
W pełni się z Tobą zgadzam. Co do Gaby to nie wydaje mi się , żeby stawała się coraz grubsza. Chociaż jakoś nigdy jej się specjalnie nie przyglądałem.Cichy pisze:Odcinek strasznie nudny!
Briget jest chyba totalną idiotką jeżeli nic nie dostrzega![]()
Nick totalnym idiotom bo nie umie udawac, nie wspominając już o tym że cały czas stał![]()
Ridge uważa chyba swojego syna za skończoną oferme skoro drugi raz wmawia mu że dał się porobic kobiecie![]()
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
A ja mam wrażenie, że zeszczuplała od kiedy pojawiła się w serialu. Ale osoby o jej budowie ciała (niskiego wzrostu, krępe, masywne) mają to do siebie, że ubrania, buty czy fryzura potrafią zdziałać u nich cuda (w drugą stronę też to działa).
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Ależ te wątki się teraz będą ciągły przy tym jednym odcinku... Dante, Bridget, Nick i Brooke trzy odcinki siedzieli w Cafe Russe...
A spokojnie mogliby jakoś upchać te dwa, skoro dzisiaj odcinek był nawet 5 minut wcześniej.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Administrator
Przed chwilą obejrzałem sobie wczorajszy odcinek. Świetny pomysł TVP z udostepnieniem odcinków w necie.
Sally to wszędzie wywietrzy okazje dla siebie bądź firmy. Thomas'owi radziłbym by dokładnie przestudiował umowę. Niech nie da sie skusić na szybką kasę.
Nick ewidentnie pokazuje, że jest zazdrosny o Brooke. Wreszcie Bridget to dostrzegła. Ja osobiście nie widzę szans dla tego związku. Najlepiej byłoby, gdyby Bridget również go pogoniła, tak jak to już zrobiła Brooke.
Wbrew pozorom Jackie i Stephanie sa bardzo podobne do siebie.
Sally to wszędzie wywietrzy okazje dla siebie bądź firmy. Thomas'owi radziłbym by dokładnie przestudiował umowę. Niech nie da sie skusić na szybką kasę.
Nick ewidentnie pokazuje, że jest zazdrosny o Brooke. Wreszcie Bridget to dostrzegła. Ja osobiście nie widzę szans dla tego związku. Najlepiej byłoby, gdyby Bridget również go pogoniła, tak jak to już zrobiła Brooke.
Wbrew pozorom Jackie i Stephanie sa bardzo podobne do siebie.
W końcu Sally to geniusz.Dawidek pisze: Sally to wszędzie wywietrzy okazje dla siebie bądź firmy. Thomas'owi radziłbym by dokładnie przestudiował umowę. Niech nie da sie skusić na szybką kasę
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Kto zauważył że chodząca Sally to dublerka? Aktorka miała wtedy problemy z chodzeniem i oni tylko udają że ona chodzi, pokazują ją do połowy lub siedzi.
To już nie ta sama Sally co kiedyś.
Z Brooke i Dante wizualnie bardzo ładna para.
Z Brooke i Dante wizualnie bardzo ładna para.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city