Taylor w tym stroju, który miała na sobie dziś i chyba na ślubie wygląda bardzo niekorzystnie. Wygląda na strasznie chudą. Bardzo jej wystają kości od obojczyków, skóra taka jakaś nienaturalna. Ta czarna bluzka jeszcze bardziej to uwydatnia i śmiesznie wygląda bo Taylor chuda a biust wielki i strasznie sztuczny.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Damians pisze:Gdyby Stephanie rzeczywiście pomyślała, to kupiłaby Brooke takie, stylowe majtki Obrazek
Skończyły by się wszystkie kłopoty!!
Ja nie wiem co wam tak przeszkadza ten biust Hunter/Taylor, ja jakoś kompletnie nie zwracam na to uwagi...
Może dlatego, że już się przyzwyczaiłem do takiego wyglądu tej postaci i aktorki.
Może dlatego, że już się przyzwyczaiłem do takiego wyglądu tej postaci i aktorki.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Bluzka dobrze zamaskowała biust? Przecież ona miała dekolt i było widać , że biust ma na wysokości brzucha. Wyglądało to fatalnie. Co do twarzy to się po części zgadzam.Taylor ma ładną twarz, ale z tym pięknem to bym nie przesadzał.Pottermaniack pisze:Twarz za to piękna a bluzka dobrze zamaskowała biust, prawie nie było widać, że jest nienaturalny.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."