Post autor: Tomala »

Ogląda ktoś na Vh1 "Najmądrzejsze Modelki Ameryki"? Ja aż tak dokładnie i regularnie nie, ale lubię popatrzeć i się pośmiać.
Zacznę od tego, że bez sensu jest, że w tytule znajduje się słowo "modelki" skoro tam są też modele.
Nienawidzę tego łysego Rosjanina (no właśnie, co on tam robi skoro mają być z Ameryki). Ciągle na wszystkich donosi (jak to Rosjanie mają w zwyczaju :evil: ), jest arogancki. I jeszcze szczyci się tym, że jest... Sowietą! ::plask wczolo: :evil: Dobrze, że przynajmniej jest przystojny ::jezyk::
Właściwie wszystkich pozostałych lubię. Najładniejszy jest VJ i Brett, ale właściwie to nie jest konkurs piękności.
Najlepsze były w ostatnim odcinku 2 odpowiedzi na pytania. Otóż pytają się jednej z dziewczyn kto napisał "Przygody Tomka Sawyera", a ona: "Tomek Sawyer?" ::loll:: ::plask wczolo: I po tej tragicznej odpowiedzi zapytali się jej czy wie chociaż jak ma na nazwisko Mary Alice, taka jurorka z tego programu. A jej odpowiedź: "Alice?" ::loll:: ::plask wczolo: Oczywiście odpadła po tych błyskotliwych odpowiedziach.
Podoba mi się reklama tego programu. Lektor mówi coś takiego: "Modelki - są seksowne, piękne itd. itp... i jeśli wierzyć powszechnym stereotym są głupie jak wiadro gwoździ" ::loll:: I jeszcze po tym tekście śmiech takiej pustej lali :lol:

Post autor: kimberly1990 »

Co do modelek, projektantów itd. - oglądał ktoś z Was kiedyś na VH1 Project Runway (Misja Moda)? :wink: (Nie wiem, czy już wcześniej o tym nie pisałam w tym temacie ::jezyk:: )
Póki miałam VH1, oglądałam to i strasznie mnie wciągnęło :zeby: Byłam wściekła, kiedy zabrali mi VH1 :evil: Na szczęście jest jeszcze youtube ::jezyk::

Post autor: Goku »

Nie lubię "Project Runway", strasznie nudne to jak dla mnie. A ten program jeszcze oprócz VH1 emitują na Zone Club i ostatnio zaczęli na MTV... Ja z VH1 oglądałem tylko "Król Stylu" o stylistach, bardzo fajny program, niestety żaden z moich faworytów nie wygrał, choć mój największy faworyt Preston zajął trzecie miejsce, a jedna z moich faworytek Tigerlily drugie :).

Post autor: Tomala »

Niedawno widziałem "Project Runway" na Zone Club i tam nazywa się "Projekt: Kreator Mody". Ogólnie to nie przepadam za tym.
Również "Next" z MTV jest emitowane na Zone Club, ale pod nazwą "Randka na czas". Lubię na to popatrzeć. Najlepsze jest jak prezentują po kolei te osoby i takie śmieszne rzeczy o nich mówią :lol:

Post autor: Goku »

Tomala pisze:Najlepsze jest jak prezentują po kolei te osoby i takie śmieszne rzeczy o nich mówią :lol:
Ostatnio była laska, która lubi sikać w miejscach publicznych i jeszcze uczy tego znajomych ::loll:: I okazało się, że koleś też lubi sikać w miejscach publicznych i ją wybrał ::loll::

Post autor: Marek Forrester »

Dziwi mnie czemu żadna polska stacja nie zdecydowała się na emisje modowego show, ostatnio to modne u nas jest, ani "Next top model" ani "Projekt runway" czy "stylista". Oglądałem 1 odcinek właśnie "Stylisty" na Foxie i było mega nudnie, ludzie tacy jakby sztuczni i nie spodobał mi się ten program.

"Big Brother 11 US″ jeszcze nie zawitał na antenę stacji CBS, a już światło dzienne ujrzała pierwsza kontrowersja związana z jednym z uczestników widowiska – Bradenem.Okazuje się, że 29-letni Braden Bacha – który został oficjalnie zaprezentowany jako surfer, model i aktor – owszem, ma na swoim koncie wystąpienia filmowych produkcjach, ale są to tylko dwie produkcje, dodatkowo zawierające treści seksualne. Pierwszą produkcję stanowi homoerotyczny horror “The Brotherhood 2: Young Warlocks”, a drugą – gejowska soap opera “Dante’s Cove”, emitowana przed laty w stacji telewizyjnej here!. Dodatkowo, w jednej ze scen telenoweli (sezon 2, epizod 5) Braden pojawił się zupełnie nago, pokazując swojego penisa. [reality-tv.pl]

No i co... Ważne ,że zagrał w filmie i może mówić o sobie aktor! To jak ktoś gra w W11 trupa też może określać się mianem aktora ::cojest::
Nobody does it better

Post autor: Pottermaniack »

Damians, dobra wiadomość dla ciebie: Edyta prawdopodobnie jednak znowu będzie jurorem w JoŚ: :P

http://www.pudelek.pl/artykul/18230/zaz ... a_odcinek/

Post autor: Damians »

Prawdopodobnie, dopóki nie będzie oficjalnej informacji i potwierdzenie, że kontrakt został podpisany, to trzeba się wstrzymać z okrzykami radości.
Ale wszystko jest na dobrej drodze :mrgreen:

I trzeba mocno trzymać kciuki za Kasię Cichopek, żeby szybko rodziła i była w dobrej formie na jesieni!

Post autor: Tkk_Bolly »

Ja trzymam kciuki aby Edyta zasiadła w jury, aby Joasia Liszowska zaśpiewała. Do tego Agnieszka Włodarczyk i dużo popularniejsza teraz Natasza Urbańska+Asia Jabłczyńska, Kacper Kuszewski, Piotr Polk, może Olga Bończyk,ach cóż to będzie za edycja,ogromne nadzieję w niej pokładam :wink:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

No to mamy rozstrzygnięcie - Nina Terentiew potwierdziła, że Edyta weźmie udział w kolejnej edycji JOŚ, ale...Edzia nam to zrekompensuje wielkim koncertem z okazji 20-lecia pracy artystycznej, który zorganizuje Polsat 8)

Źródło: http://wp.tv/i,GWIAZDY,catid,2204650,klip.html
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

No nareszcie oficjalne potwierdzenie :D Bardzo się cieszę, bez niej nie byłoby JOŚ, a tak dalej będziemy mogli ją oglądać ::rad::
I oprócz tego Kasieńka Cichopek, Aga, Kuszewski, Jabłczyńska, Polk, śpiewająca Liszowska w jednej edycji ::rad::
Po cichu liczę także na Olgę Bończyk, która w pełni zasłużyła na udział, nie widzę powodu zapraszać tutaj np. Roberta Moskwy :roll: Wystarczy, ze będziemy musieli znosić pannę Szwed ::kwasny::
A na super wygraną zasługuje tylko Aga Włodarczyk, mam nadzieję, że widzowie też to zrozumieją ::rad::

I co ciekawe, nie będzie już Fabryki Gwiazd, a niektórzy już się cieszyli, że będzie tam Doda ::loll:: Polsat wyraźnie dał do zrozumienia wszystkim, kto jest ich Gwiazdą i że dla Dody nie ma tam miejsca.

I koncert jubileuszowi, pewnie zrobią takie coś, jak kiedyś miało Ich Troje, co prowadził Ibisz, a później wydali to na DVD.

I od razu wieczór zrobił się milszy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Post autor: kimberly1990 »

Damians pisze:I co ciekawe, nie będzie już Fabryki Gwiazd
W ogóle nie będzie już Fabryki Gwiazd?
Jeśli to prawda, to moja mama się strasznie rozczaruje, bo oglądała pierwszą edycję i była zachwycona tym programem. Nawet niedawno wspominała, że czeka na kolejną edycję...

Nie ma wyjąscia, musi przerzucić się na JOŚ :mrgreen:
Najważniejsze, że JOŚ dalej jest w najlepszym składzie, a reszty może nie być :P

Post autor: Tkk_Bolly »

Bardzo dobra informacja odnośnie JOŚ.
Joasia Liszowska, Agnieszka Włodarczyk, Natasza Urbańska, Joanna Jabłczyńska, Piotr Polk po raz kolejny zaspiewają i to w jednej edycji :D :mrgreen: :: bow :: :serce: ::rad:: :zeby:
Edya Górniak w jury, Kasia Cichopek jako prowadząca :D Choc Liszowska lepiej prowadziła program od Kasii, to zdecydowanie powinna po raz kolejny wziasc udział jako uczestniczka i tak się stanie :D
Jedno mnie zaniepokoiło, że Nina powiedziała pierwsze i drugie miejsca. A trzecie?
Niby nazwiska nieciekawe Moskwa, Szwed,Kudelski, Kazadi i ten jedyny warty uwagi Kuszewski, ale jednak ktoś musi odpadac na początku' ponadto Kazadi wystapiła nie wiedziec czemu na Toptrendy, więc miejsce w nowej edycji ona ma na pewno(może zamiast Polka :roll: )

Mam nadzieję, że będą wszystkie gwiazdy top3
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Tkk_Bolly pisze:Choc Liszowska lepiej prowadziła program od Kasii,
Bolly, piłeś czy brałeś coś teraz?? :lol: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll::
Tkk_Bolly pisze:ponadto Kazadi wystapiła nie wiedziec czemu na Toptrendy,
Kazadi co tydzień występowała w Jakiej to melodii, daje już własne koncerty i ma gotową płytę do wydania, na pewno ma do zaoferowania więcej, niż trójka finalistów IV edycji razem wziętych.
ODPOWIEDZ