Programy rozrywkowe
Widziałem jak obie prowadzą i porównałemDamians pisze:Bolly, piłeś czy brałeś coś teraz??Tkk_Bolly pisze:Choc Liszowska lepiej prowadziła program od Kasii,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pierwsza pomysłowa edycja. A Ty mówisz, że kończa im się pomysły. Śmiesznie to brzmiTim pisze:Mam nadzieję , że to ostatnia edycja JOŚ . Kończą im się pomysły.
No cóż jeżeli Kazadi wzięli z tego powodu, to Olga Bończyk też powinna wystąpic
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Racja źle to powiedziałem. Powinienem powiedzieć "tonący brzytwy się chwyta". To jedyne rozwiązanie żeby stworzyć kolejną edycję JOŚ. Gwiazdy im się kończą, które jako tako umieją śpiewać. Nie wezmą samych Much co śpiewać nie umieją tylko się będą wygłupiać. Do wzięcia udziału w TZG łatwiej "gwiazdę" namówić bo łatwiej jest się nauczyć tańczyć niż śpiewać. Poza tym w tańcu laik nie wychwyci jakiś małych lub średnich błędów, a jak ktoś fałszuje jak np. Herbuś to każdy usłyszy.Tkk_Bolly pisze:Pierwsza pomysłowa edycja. A Ty mówisz, że kończa im się pomysły. Śmiesznie to brzmi
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
No, ale w muzyce w przypadku gwiazd najważniejszy jest repertuar Tiril, a ten ma się różnic, więc jaka powtórka.
Równie dobrze idąc tym tokiem myślenia każdy może nagrac 1 płytę, wystąpic tylko raz na każdym festiwalu itp. itd.
Jeśli ta edycja osiągnie dobre wyniki pewnie powstanie kolejna, mają cały rok aby namawiac aktorów, którzy jeszcze nie brali udział w show, mogliby także dodac osoby z innej branży oprócz aktorów, samych pomysłów co zrobic, abyrogram przetrwał już na pierwszą myśl jest wiele
Równie dobrze idąc tym tokiem myślenia każdy może nagrac 1 płytę, wystąpic tylko raz na każdym festiwalu itp. itd.
Jeśli ta edycja osiągnie dobre wyniki pewnie powstanie kolejna, mają cały rok aby namawiac aktorów, którzy jeszcze nie brali udział w show, mogliby także dodac osoby z innej branży oprócz aktorów, samych pomysłów co zrobic, abyrogram przetrwał już na pierwszą myśl jest wiele
Teraz przypomniało mi się, że Natasza w JOŚ śpiewała piosenkę Jacksona i została bezlitośnie skrytykowana przez Edytę, i teraz znalazłem ten występ - http://www.youtube.com/watch?v=R3DHIrDQvEw
Jeżeli te plotki o kinowej wersji Metra są prawdziwe i Edyta na castingu przegrała z Nataszą, a Natasza wystąpi w JOŚ6, to też liczę na takie oceny
A na widowni siedzi Liszowska, taka jeszcze niewyrobiona
Jeżeli te plotki o kinowej wersji Metra są prawdziwe i Edyta na castingu przegrała z Nataszą, a Natasza wystąpi w JOŚ6, to też liczę na takie oceny
A na widowni siedzi Liszowska, taka jeszcze niewyrobiona
No niestety, ale to już pewne - Olga Bończyk nie weźmie udziału w JOŚ6.
Do końca roku ma zajętych wiele sobót, bo wystawiają tę swoją nową sztukę "Pomalu, a jeszcze raz!", ale co ciekawe będzie jeździć z tym po całej Polsce i m.in. w październiku będzie w Szczecinie - i ja zrobię wszystko, żeby tam być!
I niedziele tez ma zajęte, także na TzG też nie ma co liczyć ;(
Do końca roku ma zajętych wiele sobót, bo wystawiają tę swoją nową sztukę "Pomalu, a jeszcze raz!", ale co ciekawe będzie jeździć z tym po całej Polsce i m.in. w październiku będzie w Szczecinie - i ja zrobię wszystko, żeby tam być!
I niedziele tez ma zajęte, także na TzG też nie ma co liczyć ;(
- Pottermaniack
Kasia Cichopek urodziła syna, więc raczej będzie w formie w JOŚ:
http://www.pudelek.pl/artykul/18317/cic ... a_chlopca/
Dobrze, że chcą dać dziecku jakieś normalne imię ( Adam ), a nie w stylu Michała Wiśniewskiego czy przedwojenne.
http://www.pudelek.pl/artykul/18317/cic ... a_chlopca/
Dobrze, że chcą dać dziecku jakieś normalne imię ( Adam ), a nie w stylu Michała Wiśniewskiego czy przedwojenne.
Plotek informuje, że w JOŚ zobaczymy wszystkie 1. i 2. miejsca, natomiast miejsca 3. stoczą ze sobą walkę i to widzowie zdecydują kto jako jedenasty uczestnik wejdzie do programu, ale niewiem skąd wzięli tą rewelację
Survivor 20 będzie edycją all-stars, czyli z uczestniakmi poprzednich sezonów (wcześniej była 8. oraz specjalna 16-Fans&Favourites(all stars)
24 lipca rusza rs Bitwa o sławę. Taki big brother połączony z zadaniami , jedną osobę nominują uczestnicy druga to ta która była najsłabsza w zadaniach. Ostateczny wybór kto odpada należy do widzów. Program poprowadzi Gosia Kosik, a jednym z uczestników ma być Adrian Nadolski z BB4.1
Survivor 20 będzie edycją all-stars, czyli z uczestniakmi poprzednich sezonów (wcześniej była 8. oraz specjalna 16-Fans&Favourites(all stars)
24 lipca rusza rs Bitwa o sławę. Taki big brother połączony z zadaniami , jedną osobę nominują uczestnicy druga to ta która była najsłabsza w zadaniach. Ostateczny wybór kto odpada należy do widzów. Program poprowadzi Gosia Kosik, a jednym z uczestników ma być Adrian Nadolski z BB4.1
- Marek Forrester
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl