Żar młodości (The Young and The Restless)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

A dlaczego Filip III chciał się zabić? Nie chciał się związać z tą całą Niną, bo nie kochał jej i był gejem? To dlaczego się z nią przespał, skoro nie interesowały go kobiety?
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Nie, nie. Nie był gejem - to tylko na razie domysły fanów (może się jeszcze sprawdzą :roll: ). Phillip chciał się zabić, bo problemy (ciąża Nina, małżeństwo z przymusu w młodym wieku) go przytłoczyły... A kobiety pewnie go interesowały - on zresztą był uwikłany w trójkąt miłosny z Niną i Christine Blair.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
DeaconFan

A jednak! Phillip wyznał Ninie, że jest gejem i musiał też to ukryć! :shock:
Tymczasem reszta rodziny zastanawia się jak oznajmić Phillip'owi IV (który wkrótce pojawi się w serialu, ale będą go nazywać "Chance", żeby nie mylił się z imieniem ojca), że jego ojciec żyje.

Ciekawy jest też wątek Adama. Nikki nakryła go w "bliskiej" sytuacji z Rafe. :zeby:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
kubeczek

DeaconFan, być może w Y&R szykuje się ciekawy wątek dla Amber.

Na soaps.com z krótkiego streszczenia odcinka, który ujrzy światło dzienne 10 lipca (wtedy też wraca Deacon) jest napisane coś takiego:

Amber's past comes back to haunt her!

Słówko "haunt" oznacza chyba "straszyć, prześladować, nie dawać spokoju" (według mojego słownika).

I myślę, że to zdanie brzmi jakoś tak: "Przeszłość Amber wróci i nie będzie dawać jej spokoju". I uważam, że oczywiście to wszystko będzie miało coś wspólnego z Deacon'em, który też wraca. Może Deacon i Amber spotkali się w latach 2005/2006 (kiedy nie było Amber w żadnych serialach) i pewnie coś się wtedy złego między nimi wydarzyło. ::chytry::

DF, mógłbyś mi opisać wątek Amber?

PS. Kiedy Deacon pojawi się w Y&R będę oglądał Żar.
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Co za wątek z tym Philip'em III i Can'em w Y&R!!!! :D Philip III to syn Philipa II, tego, którego Katherine odbiła Jill ? Ja pamiętam, taki bardzo stary wątek, jeszcze z lat 70-tych, że Katherine miała męża, Philip'a i on zaczął kręcić z Jill. Potem był jakiś wypadek, Philip na łożu śmierci ożenił się z Jill chyba. Pamiętacie to ? Czy to był Phlip II ?
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
DeaconFan

Dokładnie Thorne, to był Phillip II.

Kubeczek, no ja ci raczej nie opiszę całego wątku Amber, bo aż tak dobrze nie znam tej historii. Teraz raczej ona nie ma wątku, jest dziewczyną Daniela, który jest wplątany w jakąś aferę z fałszowaniem obrazów chyba (Deacon możliwe, że będzie w tym uczestniczył). Może jak coś więcej poczytam na ten temat, to napiszę tutaj o co chodzi dokładnie. Z Y&R to ja głównie śledzę na razie tylko wątek Cane'a i Phillip'a, w innych wydarzeniach średnio się orientuję. :wink: Ale będę nadrabiał zaległości. :wink:
Awatar użytkownika
DeaconFan

To co oglądaliście dzisiaj Y&R? ::chytry:: :P Ja poczekam, aż będzie na YouTube. :P
Awatar użytkownika
kubeczek

DeaconFan pisze:To co oglądaliście dzisiaj Y&R? ::chytry:: :P Ja poczekam, aż będzie na YouTube. :P
Ja też, a mógłbyś podać nazwę użytkownika u jakiego oglądasz odcinki z Y&R to też sobie obejrzę debiut Deacon'a? :wink:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Właściwie skaczę po różnych profilach, ale ten jest chyba najlepszy:
http://www.youtube.com/user/diehl009

Czasem też ściągam (ale jak już naprawdę trzeba, bo nie lubię ściągać). :wink:
Primok

Post autor: Primok »

Ja oglądałem, ale Deacona nie widziałem, nawet Amber nie było :P .
Awatar użytkownika
DeaconFan

I Odcinek z Deacon'em (a właściwie jego końcowy fragment): :D

http://www.youtube.com/user/DelusionalT ... uuymUxsmOM

Amber znalazła coś z napisem "The Lair" (a to dawny lokal Deacon'a w L.A.). :wink:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

W dzisiejszym odcinku za to Amber w rozmowie z Janą wyznała jej prawdę o Deaconie! M.in. ze on się kiedyś w niej kochał, że jest biologicznym ojcem dziecka jej zmarłej kuzynki i kiedyś odebrał jej opiekę nad małym Erykiem! :) Jana poradziła Amber żeby ta opowiedziała Danielowi o tej przeszłości, ale Amber nie chce...

Lubię takie odniesienia do przeszłości! Mały Eryk mógłby też kiedyś wrócić!

Co do Deacona, to ten za to spotkał się z Victorią! :D

Bardzo ciekawa też jest postać Mary Jane!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Nie mogę edytować, a zapomniałem powiedzieć, że Amber miała flashback i w Y&R była jej stara scena z Deaconem z B&B!!! :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Nie mogę edytować, a zapomniałem powiedzieć, że Amber miała flashback i w Y&R była jej stara scena z Deaconem z B&B!!!
::kwasny:: ::kwasny:: ::kwasny::
To wszystko powinno dziać się w B&B!!
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Takiego smaka robicie z tym Deacon'em, że koniecznie zassysam odcinek ! :D Deacon to przecież moja ulubiona męska postać w B&B! :D

Mi to wszystko jedno, gdzie będzie Deacon, byleby był. Tylko jednego się obawiam. ::kwasny:: Obawiam się, że Deacon może odgrywać znikomą rolę, bo Y&R obfituje w wiele postaci. A poza tym, rozmowy w Y&R wyglądają całkiem inaczej, niż w B&B. Przeważnie nie ma w nich tyle emocji, co w tych w B&B.
If you can't beat them, join them...
ODPOWIEDZ