Żar młodości (The Young and The Restless)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Tutaj sceny z Amber i Deaconem o których wyżej pisałem... :D
http://www.youtube.com/watch?v=AmknDoKd ... annel_page
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Ja mam parę pytań odnośnie Y&R, na pewno ktoś zorientowany mi na nie udzieli odpowiedzi (Może Ty DeaconFanie ? Bo widzę, że śledzisz serial).

A więc : Ta siostra Paul'a - psychopatka - Mary Evans, z tego co widziałem w odcinku z 8 lipca, ona została wynajęta przez Victor'a Newman'a, by znaleźć coś na Jack'a. O co chodzi ? Co tak naprawdę Mary miała zrobić Jack'owi Abbott'owi ??

Inna kwestia to Adam. Pamiętam, że rok temu Adam przejął NE w spadku po "zmarłym" Victorze. A teraz on mieszka z Ashley. Wygląda na to, tak wynikało ze scen, że ma jakieś problemy z psychiką. Jack kazał mu się trzymać z daleka od jego rodziny. Czy Adam był w zakładzie psychiatrycznym jakimś ? Jest psychiczny ?

Dzięki z góry za odpowiedzi na te pytania ! :: bow ::
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Thorne, ja nie jestem wielkim ekspertem, jeśli chodzi o Y&R. Wiem tyle co przeczytam na Wikipedii i z nieregularnego często oglądania odcinków.

Mary Jane Benson alias Patty Williams to siostra Paul'a. Zrobiła sobie operację plastyczną, zmieniła tożsamość, ale Paul wyczuwa, że ją zna. Przede wszystkim chce chyba zdobyć Jack'a, którego wiele lat temu była żoną. A na jej liście wrogów znajdują się Victor, Sharon, Phyllis...
Istotnie początkowo pracowała dla Newmana i miała infiltrować Jabot (nie wiem co dokładnie, bo wtedy nie oglądałem serialu) oraz zbliżyć się do Jack'a.

Jeśli chodzi o Adama to nic mi nie wiadomo na temat jego leczenia w zakładzie psychiatrycznym, ale na pewno jest z nim coś nie tak. Teraz zawarł sojusz z Mary Jane przeciwko Victor'owi. Wydaje mi się, że Adam po prostu nienawidzi ojca, nie był przez niego wychowywany i ma mu to za złe. I na pewno nie jest pewny swojej orientacji seksualnej skoro jest z Heather i przespał się przy tym z mężczyzną - Rafe.
Dużo o postaci Adam'a można znaleźć choćby tutaj: http://en.wikipedia.org/wiki/Adam_Wilso ... _Restless)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Thorne

Aj!! Nie skojarzyłem, że Mary Jane to ta słynna Patti Williams !!! :D Jack przed wieloma laty z nią kręcił !! Pamiętam, że chyba zdradzał z nią swoją ówczesną żonę. :mrgreen:

Ok, dzięki. :)
Awatar użytkownika
DeaconFan

No tak i grała ją m.in.: nasza modowa Tawny, czyli Andrea Evans. A teraz to Lisa z Prison Break. :P
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Teraz porządnie wrócę do śledzenia wątku Amber skoro Deacon już jest, ciekawe co jeszcze powiedzą o małym Ericu, który już nawet bez sorasu powinien mieć prawie 10 lat! A w zasadzie powinien na ich realia mieć 18 :lol: Amber pasuje mi do Daniela, mam nadzieję że będą nadal razem.
A co do gejów w Y&R to też ciekawe urozmaicenie, obecnie więc Y&R przebija B&B ciekawymi wątkami, czy dobrze liczę że nagle pojawiło się 4 gejów lub bi? Ciekawe jak publika odbierze te wątki bo chyba kiedyś dawno lesbijski wątek został szybko ucięty.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
DeaconFan

Spoilery dotyczące Y&R:

Deacon/Amber/Daniel: Przez Deacon'a Daniel zostaje aresztowany. Deacon mówi Amber, że jeżeli się z nim nie prześpi, Daniel nie wyjdzie z aresztu. :shock:

Lily: Lily odkryje, że jest chora.

Chloe: Ona i Chance (to ksywa Phillip'a IV - syna Phillipa III, który niebawem powróci do GC) będą się całować.

Gloria/Jeff/Colleen: Gloria i Jeff zatrudnią mężczyznę, który ma upić Colleen. Całe zdarzenie ma być nagrane i wysłane online wg planu pozbycia się jej.

Jill/Katherine/Phillip III: One nie będą mieć problemu z tym, że on jest gejem, tylko z tym jak sfingował on swoją śmierć.

Chance: Chance nie zamierza wybaczyć ojcu natychmiast, chce by Phillip na to zapracował.

Nick/Phyllis/Sharon: Nick zdecyduje się być z Phyllis i Summer.

Ostatnio zmieniony 2009-07-12, 22:15 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Adex-fan Brooke pisze:A co do gejów w Y&R to też ciekawe urozmaicenie, obecnie więc Y&R przebija B&B ciekawymi wątkami, czy dobrze liczę że nagle pojawiło się 4 gejów lub bi? Ciekawe jak publika odbierze te wątki bo chyba kiedyś dawno lesbijski wątek został szybko ucięty.
Na razie są młody prawnik Rafe, syn Victor'a - psychol Adam (właściwie bi), Phillip III, plotki mówiły, że jeszcze jego syn - Phillip IV alias Chance ma być.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Z tego co widziałem do tej pory zdawało mi się że Adam tylko bajeruje Rafe'a w jakimś celu a mówisz że już spali ze sobą? Obecnie mam luki w postaciach/wątkach, za jakiś czas narobię
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
DeaconFan

No właściwie Adam nadal bajeruje Rafe, ale chyba jednak coś z nim jest nie tak, skoro się z nim nawet przespał (a później jeszcze z Heather). :P
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Pytanko może ktoś podać linka gdzie można oglądać nowe odcinki Y&R w necie? Nie chodzi mi tu o oglądanie ich na żywo. Jest jakiś użytkownik jak ten co dodaje na bieżąco odcinki B&B na youtube?
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
DeaconFan

Ciężka sprawa jest z odcinkami na YT ostatnio. Jest kilka użytkowników, którzy je zapodają, ale nie zawsze regularnie.

Tutaj możesz znaleźć m.in.: odcinek z 10 lipca w 6 częściach:
http://www.youtube.com/user/rbtvrbtvroc ... ay/uploads

Są tu też najnowsze odcinki B&B.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Osobiście ściągam z tego forum http://z10.invisionfree.com/THM/index.php?showforum=67. Odcinki są dodawane na bieżąco w jakości średniej, ale wystarczającej.
I odcinek ściąga się tylko około 10 minut :D
Oglądam YR już od pewnego czasu, ale teraz nadrabiam, więc nie mogę wejść w dysuksję.

Niewiem czy tu było pisane, że Melody Thomas Scott (Nikki) przedłużyła kontrakt z serialem :D
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Thorne

Tkk_Bolly pisze:Niewiem czy tu było pisane, że Melody Thomas Scott (Nikki) przedłużyła kontrakt z serialem
Przedłużyła, ale chyba już nie będzie występować, jako Nikki.

Ja odcinki GH ściągam z tego forum i to w 5 minut. :)

Zauważyliście, że te wszystkie odcinki teraz Y&R są takie...no szybko się toczą i opatrzone są w taką aurę tajemniczości ? :P
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Na jakim kanale w brytani emitowany jest Y&R?

Powie mi ktoś co obecnie dzieje się u Michaela i Lauren?
Nobody does it better
ODPOWIEDZ