24 godziny (24)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Czyli pojawiły się nowe ciekawe postaci i ich wątek: Alan i Julia Millikenowie teraz ostro namieszają i będą niesamowite akcje! + Wayne - bardzo lubię tę postać, czasem chyba nawet bardziej od jego brata. :D

Fakt, szkoda Claudii. :( Podobał mi się ten jej romansik z Jack'iem. Chase'owi też się nieźle dostało.

No i pojawiła się b**** Nina. :twisted: A także Sherry - te kobiety też potrafią nieźle namieszać.

Ogólnie, powiem ci Gabra, że teraz dopiero nadejdą mega odcinki. :mrgreen:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Oj... były takie odcinki, że nie mogłam po nich nawet spokojnie skomentować, bo cały czas byłam pod wrażeniem, ilu emocji dostarczyły nam poprzednie odcinki <3 :) .
Wirus zaraża :shock: . To nieuchronne, już nie da się nic zrobić :( . Trzeba walczyć, by w jak najmniejszym stopniu to paskudztwo zarażało innych ::kwasny:: . Tony jest zdrajcą !!!! :roll: :!: Nie dziwie się mu, chodzi o Michelle, a ja odetchnęłam z ulgą, że nie została ona zarażona :: bow :: . Zdziwiło mnie, że nikt [NIKT!] nie pilnował wejścia, którym Sanders sobie wyszedł :x .Tak swobodnie... Drań :zmiesz:: . Mam nadzieję, że go złapią w następnym odcinku :? .
Kim super wyglądała w tej peruce i mogłaby się przefarbować :mrgreen: . Oczywiście wiedziałam, że ta akcja nie zakończy się całkowitym sukcesem, a kim zastrzeliła idiotę ^^.
::jezyk::

Ciekawe, czy prędko będzie czwarta seria :P .
Awatar użytkownika
DeaconFan

O to widzę, że chyba koniec serii nadciąga wielkimi krokami.
Niestety ja nie oglądam, cały czas zapominam, a jak natrafię w końcu na jakiś odcinek, to jest to już końcówka, albo połowa odcinka.
Jeśli chodzi o Stephena Saundersa to jest to jeden z moich ulubionych czarnych charakterów w 24. Aktor, który go gra jest genialny - Paul Blackthorne (gra też główną rolę w serialu "Akta Dresdena"). :D W ogóle sezon III jest chyba najlepszy jeśli chodzi o czarne charaktery: Ramon i Hector Salazarowie, Michael Amador, Nina Myers, no i w końcu Stephen Saunders.

Co do IV serii to coś mi się zdaje, że jej za prędko nie pokażą, bo we wrześniu wraca mój ukochany Skazany na śmierć :serce: , po nim pewnie jak zawsze będą CSI i Kości. :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Gabra-Sheila

Dziś ostatnie odcinki :( .
Kocham ten serial :-) . Dostarcza tyle emocji i wrażeń, niejednokrotnie to pisałam ::jezyk:: ::jezyk:: ::ok:: . Jack złapał Sandersa [no, jeszcze nie do końca =P ], ale jest ranny :< . Jednak nic mu nie będzie, tak myślę. Pod koniec drugiej serii było z nim krucho, ach... :( Ciekawe jak dziś zakończy się serial :twisted: .
Sherry to s*ka ! :-x Jak mogła się tak potwornie zachować i donieść o tym co zrobiła Killerowi? *.* Prezydent cały czas ma jakieś kłopoty :(. No, ale w końcu to Prezydent USA xD .
Może 4 sezon zobaczymy na wakacjach? Zyczyłabym tego sobie :!: :wink:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Obejrzałem wczoraj prawie cały finał sezonu! :D

Dużo rzeczy jakoś wypadło mi z pamięci, odkąd ostatni raz oglądałem te odcinki.
Szkoda, że Sanders zginął. Mimo wszystko okazał odrobinę dobroci "ratując" córkę, w ogóle wydawał mi się sympatyczny jako czarny charakter hehe. :lol:
Tony poszedł siedzieć, ale nie spisywałbym go tak szybko na straty... ::chytry::

Ale na uwagę przede wszystkim zasługiwały akcje z Sherry, Julią, Wayne'm i Davidem oraz z Chase'm i Jack'iem! Mistrzowski finał! Czuło się niesamowite napięcie podczas przeszukiwania domu Sherry i akcji z Julią. :D Na koniec Chase i jego ręka - na szczęście chyba mu ją przyszyli, ale wiadomo, że to już nie to samo co kiedyś... :(

No i płaczący Jack. :: bow ::
Gabra-Sheila

Oh, końcówka była fenomenalna ! Kocham ten serial :serce: . TaK mi go teraz brakuje na Polsacie :( . Ostatnia scena dłuuuugo zapadnie mi w pamięć ::krzyw:: .
I Chase przeżył :) . A obawiałam się najgorszego, byłam w błędzie . :zeby:
24 h forever! ;*
Awatar użytkownika
DeaconFan

Gabra-Sheila pisze:Oh, końcówka była fenomenalna ! Kocham ten serial . TaK mi go teraz brakuje na Polsacie . Ostatnia scena dłuuuugo zapadnie mi w pamięć .
Zawsze możesz się przerzucić na "Skazanego...". Też fajny serial. 8)

Szkoda, że nie będzie już więcej Chase'a w następnym odcinkach...
Awatar użytkownika
DeaconFan

Odkopuję ten temat z czeluści działu "Telewizja". :D

Obecnie na Polsacie emitowany jest od paru tygodni V sezon "24 godzin". :) Kurczę, w końcu się doczekałem po chyba 3 latach od emisji IV sezonu. :)
Ostatnio wyemitowano odcinki 5x09 i 5x10. Emisja w piątki ok. godziny 24 po dwa odcinki. :P

Ogólnie słyszałem, że ten sezon wg wielu fanów jest jednym z najlepszych sezonów w historii serialu, jeżeli nie najlepszym. :) Jak na razie chyba mogę podzielić to zdanie. W ostatnich dwóch odcinkach emocji nie brakowało - atak na limuzynę Suvarowów, w której jechała też pierwsza dama - Martha, bomba w firmie Hendersona, usunięcie przez Curtisa z CTU Lynna McGilla. :D Ogólnie dużo by opowiadać. :)
Do moich ulubionych postaci należą obecnie oczywiście Jack plus Chloe, Tony (który niestety ciągle jest w szpitalu i go na razie nie widać), Edgar, Buchanan i Martha Logan. Prezydenta Logana nie lubię. 8)

A, no i zapomniałbym. Palmer i Michelle - absolutny szok! :shock:

Fajnie by było gdybym mógł tutaj z kimś jeszcze podyskutować o tym serialu. Gabra, oglądasz? :)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Serial ten miał premierę przedwczoraj (10 maja) na FOX, kto nie widział, ten łatwo znajdzie powtórkę. Jest to kontynuacja serialu "24 godziny": http://satkurier.pl/news/98833/822224-j ... wideo.html . Piszę, bo serial na pewno znajdzie wielu fanów. :wink:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Gdy będę miał czas to na pewno zobaczę, bo zawsze byłem fanem "24 godzin". Super, ze po paru latach stworzono kontynuację o nieco zmienionej formule. :)
ODPOWIEDZ