Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Adex-fan Brooke pisze:poza tym Bridget wiedziała w co się pakuje z Nickiem z pokolenia jej matki to teraz ma.
To teraz nikt się nie może wiązać z Thorne'm, Erykiem, Ridge'm, Nick'iem bo to byli faceci Brooke i ona zawsze może do nich wrócić i zachcieć ich sobie z powrotem? ::kwasny::
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Faktycznie w przypadku Eryka i Ridge'a wygląda że tak, co do Nicka to chodzi mi o to że jest za stary dla Bridget i już był zakochany w jej matce więc mogła się od niego od razu zdystansować. Śmiesznie porównali Brooke do syreny, ale faktycznie ona tak działa na większość, poza o dziwo Massima jeszcze :P
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Rodzinka ponownie utarła nosa Stephanie, która powinna sobie odpuścić.
Ja na miejscu Bridget nie wiązałbym się z osobą, co do której mam podejrzenia, że kocha inną osobę. Bridget sama się w to wpakowała. Brooke ma szczere intencje, chce by córka była szczęśliwa i chce być jak najdalej od męża córki.
Stephanie już od dawna inaczej traktuje Brooke, inaczej Nick'a. Zauważyliście pewnie, że młodego Marone'a traktuje o wiele lepiej niż Brooke. Ją potrafi oczernić, posłać w diabły, nawet jesli nie ma dowodów, że faktycznie tak było. A Nick'a traktuje po partnersku, daje mu dobre rady. Oboje traktuje całkowicie odmiennie i dziś tak było.
Massimo ostatnio nie ma żadnego wątku. Jedynie jest takim tłem.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Adex pisze:No tak Stephanie ma rację, ale przecież nie do końca! Brooke chce się trzymać z dala od Nicka, tu ie ma hipokryzji, spotkała go przypadkiem w Big Bear i w sumie to właśnie Brooke ma tu rację o ile wytrwa w tej postawie oczywiście.
Ale Brooke jest winna tego, że doprowadziła do tej sytuacji. Nie zapominajmy, że Brooke i Nick odkryli swoje "przeznaczenie" w czasie, gdy Nick był narzeczonym Bridget! I tutaj jest wina Brooke, że do tego dopuściła, że w ogóle dopuściła Nicka tak blisko do siebie, już trzeba było po rozstaniu z Ridgem przyjąć pomoc starego Eryka, a Brooke nie pomyślała o Bridget, tylko zaczęła odgrzewać kotleta pt. Nick. Wspólne spędzanie dni z Hope itd. zabawa w rodzinę z narzeczonym córki - to są te winy Brooke. Sama sprowokowała i doprowadziła do tej sytuacji, a teraz jej fani (niektórzy, bo wielu z nich, co jest szczególnie cenne, krytykują jej obecne zachowanie) ją chwalą jaka to ona dobra, bo przecież wyzbywa się swojego szczęścia dla szczęścia Bridget :roll: Co za poświęcenie itd. No naprawdę, rozkochała w sobie narzeczonego córki, a teraz jest kryształowa, bo wyrzeka się tego uczucia (niby, a z drugiej strony ciągle je pielęgnuje......) :roll:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Mikiks pisze:Nie zapominajmy, że Brooke i Nick odkryli swoje "przeznaczenie" w czasie, gdy Nick był narzeczonym Bridget!
Nie. Nie zapomnijmy ,że Bridget go rzuciła w tym czasie i powiedziała ,że usuneła ciąże.
Natomiast po pojawieniu się Taylor Brooke była zaintersowana odkryciem intrygi Stephanie , walką odzyskania Ridge oraz przeprowadzką aby Hope i R.J. nie odczuli utraty ojca. Twierdzenie ,że Brooke po rozstaniu z Ridge rzuciła się na Nicka jest nie tylko śmieszne ale wręcz absurdalne.
Mikiks

Jak Bridget go rzuciła to już było za późno. To już był skutek ich schadzek i zabawy w rodzinę. Nie napisałem, że Brooke rzuciła się na Nicka, tylko że ze względu na jego związek z Bridget nie powinna była nigdy dopuszczać go tak blisko siebie i właśnie bawić się z nim w rodzinę, wiedząc że jest zaręczony z jej córką.
Awatar użytkownika
Robi

Mikiks pisze:Jak Bridget go rzuciła to już było za późno. To już był skutek ich schadzek i zabawy w rodzinę. Nie napisałem, że Brooke rzuciła się na Nicka, tylko że ze względu na jego związek z Bridget nie powinna była nigdy dopuszczać go tak blisko siebie i właśnie bawić się z nim w rodzinę, wiedząc że jest zaręczony z jej córką.
A co nazywasz ,,zabawą w rodzine'' :?: Kiedy Nick pomagał Brooke z przperowadzką ,czy moment usypiania Hope :?: W tym czasie Logan miała myśli skierowanie gdzie indziej. ,,Romans'' ,jeżeli w ogóle to można tak nazwać ,zaczął się po tym jak Ridge definitywnie pozbył się Brooke i własnych dzieci a Stephanie została obnażona ze swoich kłamstw. Ale tak czy inaczej do czasu poinformowania przez Bridget rodziny ,że usuneła ciąże Brooke ani razu nie powiedziała Nickowi ,że go kocha ani nie dała znaku ,że chce z nim być. Dopiero na tym statku doszła do wniosku ( nie wiem jakim cudem ) ,że jej ,,przeznaczeniem'' jest Marone.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Dokładnie tak jak pisze Robi, to są fakty, które chyba chcesz zafałszować Mikiks? Aczkolwiek oczywiście że głupotą jest to całe ej nagłe uczucie do Nicka, to tylko błędne przerzucenie uczuć po zawodzie na Ridge'u.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Adex-fan Brooke pisze:Dokładnie tak jak pisze Robi, to są fakty, które chyba chcesz zafałszować Mikiks? Aczkolwiek oczywiście że głupotą jest to całe ej nagłe uczucie do Nicka, to tylko błędne przerzucenie uczuć po zawodzie na Ridge'u.
:wink:
Głupotą jest nagłe uczucie Brooke do Nicka i wymuszanie przez Brooke na Nicku zawarcie związku z Bridget.
Natomiast reszty zarzutów w ogóle nie rozumiem :roll: , chyba dlatego ,że nie było takich scen w Modzie.
Mikiks

Robi pisze:A co nazywasz ,,zabawą w rodzine'' :?: Kiedy Nick pomagał Brooke z przperowadzką ,czy moment usypiania Hope? W tym czasie Logan miała myśli skierowanie gdzie indziej.
Np. leżenie Nicka, Brooke i Hope w jednym łóżku. To była ewidentna zabawa w rodzinę. I własnie o to chodzi, że miała "myśli skierowane gdzie indziej", egoistka w ogóle nie myślała o swojej córce i co robi z jej narzeczonym. Przecież te wszystkie sceny z ich udziałem, które widziała Bridget jednoznacznie nie były przyjacielskie, te wszystkie czułości, które ze sobą wymieniali 500 razy na odcinek. To właśnie wtedy ten chory związek się rozwinął i rozbudzali tym swoje uczucia. Nie myśląc o konsekwencjach i o tym, że krzwydzą Bridget.

Tak, Adex, właśnie dzisiaj stwierdziłem, że strasznie mi się nudzi i z chęcią bym sfałszował jakieś fakty :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Heh no wiem że nie, ale zwyczajnie co napisałeś nie było zgodne z faktami, ta samo tamto leżenie nie było zabawą tylko wsparciem przyjaciela (bo nie można zapominać że zanim Nick się związał z Bridget był przyjacielem Brooke i Hope i nie widzę powodu dlaczego miałby przestać, ale oczywiście posunąć się dalej to nie powinien)
Awatar użytkownika
Robi

Mikiks pisze:Np. leżenie Nicka, Brooke i Hope w jednym łóżku. To była ewidentna zabawa w rodzinę. I własnie o to chodzi, że miała "myśli skierowane gdzie indziej", egoistka w ogóle nie myślała o swojej córce i co robi z jej narzeczonym. Przecież te wszystkie sceny z ich udziałem, które widziała Bridget jednoznacznie nie były przyjacielskie, te wszystkie czułości, które ze sobą wymieniali 500 razy na odcinek. To właśnie wtedy ten chory związek się rozwinął i rozbudzali tym swoje uczucia. Nie myśląc o konsekwencjach i o tym, że krzwydzą Bridget.
Usypianie dziecka świadczy o romansie :?: , związku dwojga ludzi :?: To jakiś absurd. A może samo leżenie na łożku odrazu świadczy o miłości :?: Sam ostatnio - wręcz spałem - z dwiemy dziewczynami na jednym łóżku ale to nie oznacza ,że coś między nami jest :roll: Aby wypisywać takie bzdury trzeba być znudzonym życiem albo być erotomanem ,że wszystko co jest związane z łóżkiem odrazu pachnie sexem .
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Dobre jak ostatnio Stephanie mówiła że została wolontariuszką ::loll:: Tej babie się nudzi chyba, ale fajnie że wspomniała że wie co to bezdomność
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Zgadzam się z Mikiksem, Brooke ponosi winę za tę całą sytuację, po rozstaniu z Ridge'm zajęła się sobą, w małym stopniu swoimi małymi dziećmi, wiedząc o tym, co Nick do niej czuł pozwoliła mu się do niej zbliżyć, pozwalać, żeby Nick szeptał do niej czułe słówka, dotykał ją, pocieszał. Nie myślała o Bridget, która to wszystko widziała i wypłakiwała się z rozpaczy. A potem, kiedy Bridget postąpiła właściwie i rzuciła Nicka, od razu wskoczyła w ramiona marynarza, choć doskonale wiedziała, że Bridget nadal go kocha, że może jeszcze da się coś w ich związku odbudować. Logan myślała tylko o sobie. A potem zaczęła robić z siebie wielką męczennicę, łkać Erykowi jaka to jest nieszczęśliwa, jak się poświęca, jaka to z niej dobra matka. I zrobiła z Stephanie "tą złą", chociaż ta miała rację: Brooke jest zagrożeniem dla tej rodziny.
Awatar użytkownika
Robi

Jak na razie to Stephanie niszczy rodzine po przez oszukiwanie ,że jest umierająca albo kłamanie ,że to Brooke chcę odebrać córce męża. Po jej ostatnich wybrykach cała rodzina się od niej odsuneła i pogoniła na cztery wiatry. Jak widać Stephanie w ogóle nie wyciąga wniosków ze swojego zachowania i nadal łga . Stephanie po prostu nie może znieść tego, że przegrała ( na własne życzenie ). Cała rodzina idzie wspólnie do przodu, jeydnie ona mąci w głowie Bridget. Brooke co najwyżej można zarzucić ,że nadmiernie zachęcała córke i Nicka do zawarcia małżeństwa , właśnie po to aby ta była szczęśliwa , dziecko miało ojca.

Mam nadzieje ,że Stephanie będzie dalej szukać dziury w całym to rodzina raz na zawsze ją przekreśli ze swojego życia.
ODPOWIEDZ