Post autor: Thorne »

Zwłaszcza, że nie da się przeżyć katastrofy lotniczej, nie ? :lol:
If you can't beat them, join them...

Post autor: Damians »

Ale jaki ten wątek był ciekawy, wtedy nie znałem żadnych spoilerów. Podobnie wspominam wątek z postrzeleniem Granta, który wlókł się chyba przez dobrych kilka miesięcy, a i tak czekało się na odcinki, co dalej, kto tak naprawdę strzelił ::rad::

Damians pisze:Ale jaki ten wątek był ciekawy, wtedy nie znałem żadnych spoilerów. Podobnie wspominam wątek z postrzeleniem Granta, który wlókł się chyba przez dobrych kilka miesięcy, a i tak czekało się na odcinki, co dalej, kto tak naprawdę strzelił ::rad::
Beznadziejny wątek Granta. Bo ciągnął się, jak papier toaletowy, a w sumie Grant był nową postacią i jeszcze ludzie go nie zdążyli dobrze poznać, polubić i w sumie, np. ja, miałem gdzieś to, że został postrzelony. Zrobili z tego balon.

Może był nowy, ale ważny, przez niego Ridge rzucił Brooke dla Taylor.
A tak sobie myślę, że wtedy były chyba trzy odcinki MNS tygodniowo :roll: Bo wątek ciągnął się i ciągnął...

Post autor: Mikiks »

Wątek Granta był super, przecież Grant przewrócił "Modę..." do góry nogami, oprócz rozbicia Bridge, to przecież mało osób pamięta, że Grant kierował firmą i dlatego wszyscy go nienawidzili :D I wątek jego postrzelenia był super :D Grant od samego początku miał fajne wątki, jak tylko się pojawił (kto pamięta jego pierwszą scene jak wchodzi do mieszkania Sheili i przedstawia się jej jako nowy sąsiad ? :D Co ona z nim wtedy zrobiła :twisted: :twisted: :twisted: ). Super miał właśnie ten wątek z Sheilą, ale widzę, że mało osób to pamięta, skoro nie odpowiadacie na moje pytanie w Quizie :P

Post autor: Tomala »

A ja niestety niezbyt dobrze znałem Granta, bo odkąd zacząłem oglądać MNS widziałem z nim tylko wątki z jego związkiem z Macy i chorobą.
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Damians pisze:A tak sobie myślę, że wtedy były chyba trzy odcinki MNS tygodniowo
Jestem pewien, że było 5 razy w tygodniu, ale chyba po 1 odcinku.

Tak, wątek Grant'a i wątek Rush'a to moje ulubione wątki w tamtych czasach i jeszcze wątek Maggie/James/Sheila. :D Szkoda, że tych świetnych postaci już nie ma... :( I wtedy kompletnie nie znałem spoilerów. :P
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

DeaconFan pisze:Jestem pewien, że było 5 razy w tygodniu, ale chyba po 1 odcinku.
Dwa odcinki mamy od 2 stycznia 2006, a w wakacje 2005 był już wątek Grant i Macy.
A postrzelenie Granta musiałoby dużo wcześniej...

Post autor: kubeczek »

Wstyd się przyznać, ale ja rzadko przez ostatnie pół roku zerkałem na odcinki Mody na TVP1 i mam pytanie.

1. Niedawno Thorne i Eric pojedynkowali się ze sobą w projektowaniu. Chodzi mi, że rywalizowali w pojedynku projektanckim i jeśli Eric go wygra to Thorne przejdzie do FC, a jeśli przegra, to Thorne zostanie w Spectra Countre. Kto wygrał, czy Thorne nadal jest w SC (z tego co się orientuję ostatnio rzadko pokazują firmę Sally). Jeśli tak to kim teraz jest? I dlaczego zatrudnił akurat Thomas'a?
2. Był już ten pojedynek projektancki Thomas vs. Ridge? Kto wygrał?
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

1. Wygrał Thorne, pozostał w SC, sprzedał również udziały w FC, taka była chyba umowa. Thomas'a zatrudniła Sally, powodem jest to, że chłopak chciał projektować, tymczasem Ridge chciał by chłopak poszedł na studia. Sally zaproponowała mu pracę, by realizował projekt, Thorne się zgodził. Jego kolekcja odniosła sukces i Sally zaproponowała mu druga umowę. Podpisze ją, jeśli Thomas wygra konkurs z ojcem.
2. Pokazu Thomas'a kontra Ridge'a jeszcze nie było.
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

A mi się coś pokręciło, że to Ridge, a nie Eric wtedy się "pojedynkował" z Thorne'm. ::rad::
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

kubeczek pisze:1. Niedawno Thorne i Eric pojedynkowali się ze sobą w projektowaniu.
Nie mogli się ze sobą pojedynkować w projektowaniu, ponieważ Thorne nie projektuje i nigdy nie projektował. Ta potyczka między Thorne'em, a Eric'iem dotyczyła wyników sprzedaży. Firma Sally miała spłodzić projekty, które następnie miały zostać zrealizowane w ramach produkcji i sprzedaż rynkowa. To samo z FC. I wygrał Thorne'a, ponieważ ubrań Spectry sprzedano więcej.
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Thorne pisze:nigdy nie projektował.
Nieprawda. Było wspomniane, że w dzieciństwie/jako nastolatek próbował, ale ojcu raczej nie spodobały się jego projekty. No i wydaje mi się, że w 2004 też coś próbował, albo raz łączył projekty Amber, Felicii i Clarka w jeden projekt i dobrze mu to wyszło. :wink:

DeaconFan pisze:Nieprawda. Było wspomniane, że w dzieciństwie/jako nastolatek próbował, ale ojcu raczej nie spodobały się jego projekty.
Kiedy to wspominali ?
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Thorne o tym mówił przy okazji tego wątku w 2004. :wink:
ODPOWIEDZ