Ogólnie nie mają zbyt dużego wątku. Michael występuje jako adwokat, razem z Lauren wychowują też nastoletnią przyrodnią siostrę Michael'a - Eden i synka - Fen'a.Marek Forrester pisze:Powie mi ktoś co obecnie dzieje się u Michaela i Lauren?
Żar młodości (The Young and The Restless)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Raczej jako Nikki, podobnie będzie z Michelle Stafford (Phyllis) również odejdzie na jakiś czas i to ma mieć związek ze scenariuszem.Fani przypuszczają, że to będzie mieć coś wspólnego z psychopatką Mary Jane, może je porwie lub "zabije"Thorne pisze:Przedłużyła, ale chyba już nie będzie występować, jako Nikki.Tkk_Bolly pisze:Niewiem czy tu było pisane, że Melody Thomas Scott (Nikki) przedłużyła kontrakt z serialem
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Mam pytanie, Katherine (postać występująca od początku serialu) jest biologiczną matką Jill? Czyli Katherine jest babcią Phillip'a III i prababcią Chance'a? Bo obejrzałem sobie filmik na YT, na którym Chance wraca do domu w mundurze i widzi tam po raz pierwszy swojego ojca, to była chyba zlepka scen Chance'a, Jill, Niny, Phillip'a i Katherine z wczorajszego odcinka.
Z Katherine i Jill to jest długa historia... Na początku serialu rywalizowały razem o Phillipa II - ojca Phillipa III. Jakoś chyba w 2000-którymś okazało się, że Jill to tak na prawdę córka Katherine. Jednak w 2009 wyszło na jaw, że zaszła jakaś pomyłka i nie są one spokrewnione. Dzięki temu też syn Jill - Billy i wnuczka Katherine (córka Brock'a - syna Katherine)- Mackenzie mogą się ze sobą spotykać (bo wcześniej myśleli, że są kuzynami - wnukami Katherine).
Ale je nadrobię. 
Może spróbuj ściągnąć z mininovy - tam powinny być. Ja jeszcze nie oglądałem tego odcinka, mam kilkudniowe zaległości.kubeczek pisze:Mógłby ktoś zapodać linki do wczorajszego odcinka? Bo u takiego kolesia, co ostatnio oglądałem nie ma głosu (przynajmniej u mnie), a nigdzie nie mogę znaleźć.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Liason-fanka
No tez dlatego juz od dlugiego czasu Y&R jest na pierwszym miejscu we wszelkich rankingach. Akcja tam naprawde rozgrywa sie bardzo szybko w porownaniu z innymi soapkami, a dialogi nie sa sztuczne i wymuszone.Thorne pisze:Zauważyliście, że te wszystkie odcinki teraz Y&R są takie...no szybko się toczą i opatrzone są w taką aurę tajemniczości ?
No przecież taki stan rzeczy trwa od 1989 roku.Liason-fanka pisze:No tez dlatego juz od dlugiego czasu Y&R jest na pierwszym miejscu we wszelkich rankingach. Akcja tam naprawde rozgrywa sie bardzo szybko w porownaniu z innymi soapkami, a dialogi nie sa sztuczne i wymuszone.Thorne pisze:Zauważyliście, że te wszystkie odcinki teraz Y&R są takie...no szybko się toczą i opatrzone są w taką aurę tajemniczości ?
If you can't beat them, join them...
Contract Status:kubeczek pisze:Ile jest teraz w Y&R osób na kontrakcie?
Jack Abbott
Heather Stevens
Victor Newman
Devon Hamilton
Sharon Abbott
Gloria Bardwell
Katherine Chancellor
Paul Williams
Ashley Abbott Newman
Chance Chancellor (Phillip IV)
Mackenzie Browning
Amber Moore
Cane Ashby
Daniel Romalotti
Mary Jane Benson
Victoria Newman Hellstrom
Chloe Abbott
Lily Winters Ashby
Michael Baldwin
Esther Valentine
J.T. Hellstrom
Tyra Hamilton
Billy Abbott
Nicholas Newman
Adam Wilson
Jana Fisher
Kevin Fisher
Nikki Newman
Neil Winters
Phyllis Summers Newman
Colleen Carlton
Jill Foster Abbott
Recurring Status:
Roxanne
Summer Newman
Estella Munoz
Ryder
Phillip Chancellor III
Lauren Fenmore Baldwin
Nina Webster
Abby Carlton
Patrick Murphy
Rafe Torres
Doris Collins
Deacon Sharpe
Eden Gerick
Ana Hamilton
Dr. Charles Taylor
Howard Aucker
Noah Newman
Jeffrey Bardwell
Dr. Olivia Winters
Det. Gil Wallace
Tak więc, obsada Y&R w porównaniu do obsady B&B jest dość spora.
No, i jest chyba aż 7 wątków:
- Ciąża Ashley i związani z tym psychopaci Adam i Mary Jane + Rafe
- Czworokąt: Sharon/Jack/Phyllis/Nick, wypadek małej Summer
- Mój ulubiony wątek: Phillip Chancellor i inni Chancellorowie + Cane Ashby
- Daniel/Amber/Deacon, czyli afera z obrazami
- Colleen/Jeffrey/Gloria
- Mac/Billy/Chloe
- Tyra/Neil/Devon
- Ciąża Ashley i związani z tym psychopaci Adam i Mary Jane + Rafe
- Czworokąt: Sharon/Jack/Phyllis/Nick, wypadek małej Summer
- Mój ulubiony wątek: Phillip Chancellor i inni Chancellorowie + Cane Ashby
- Daniel/Amber/Deacon, czyli afera z obrazami
- Colleen/Jeffrey/Gloria
- Mac/Billy/Chloe
- Tyra/Neil/Devon
Na razie nie pokazują tego wątku.Thorne pisze:I jak tam teraz Deacon ? Nie śledziłem od 10 lipca nic.
Szczerze mówiąc, też dokładnie nie wiem.Thorne pisze:O co biega z tymi obrazami ?
Oho, już mam głos w odcinku z 17 lipca
, zaraz lub jutro sobie go obejrzę. Chociaż swoją drogą nie wiem dlaczego wczoraj nie miałem, inne filmiki na YT u mnie miały głos.
Zapodaje link:
part 1 http://www.youtube.com/user/DelusionalT ... aMeGaq3i2E
Tam w menu po prawej stronie jest jeszcze part 2, 3, 4.
Zapodaje link:
part 1 http://www.youtube.com/user/DelusionalT ... aMeGaq3i2E
Tam w menu po prawej stronie jest jeszcze part 2, 3, 4.
Mogę to tak swoimi słówami, bo i tak nie znam terminologii w malarstwie.DeaconFan pisze:Szczerze mówiąc, też dokładnie nie wiem.Thorne pisze:O co biega z tymi obrazami ?Muszę obczaić jakieś streszczenia odcinków z tym wątkiem.
A więc, Daniel-malarz miał za zadanie wykonac podobiznę obrazu. To zadanie zlecił mu gośc z departamentu sprawiedliwości, tak jakby w dobrej wierze na potrzeby państwa. Jana w tym czasie dowiedziała się, że ten prawdziwy obraz, pierwowzór tego, który rysował Daniel, został skradziony 10 lat. I zaczęli podejrzewac tego gościa z depertementu, że może chce ich jakoś oszukac i dokonac fałszerstwo. Następnie zawitał do nich prawdziwy facet z departamentu sprawiedliwości i dowiedzieli się wszyscy, że poprzedni się tylko pod niego podszywał i jest oszustem. I ten oszust próbował sprzedac Victorii podrobiony obraz Daniela ( wcześniej ukradł go z jego mieszkania) i wmówic jej, że to ten obraz wykradziony(czyli orginał). Ta wyzwała go od oszusta, lecz ten zachęcił ją faktem, że jej firma z obrazami może wybic się przez fakt, że będzie szczycic się, że odnalazła dawno skradziony obraz. W tym czasie Jana zobaczyła ten obraz, ale ten oszust zagroził jej, że jak powie, że to ten sam, który malował Daniel, to stanie się krzywda jej przyjaciołom.Victoria zauważyła spisek, po porozumieniu z prawdziwym gościem z departamentu stanu, zrobili ustawkę, w czasie ustawionej sprzedaży, mieli pojmac oszusta. Jana powiedziała o tym Danielowi. Ten przyszedł na miejsce ustawki aby odebrac obraz i zniszczyc(myślac, że jak policja go przejmie, pojdzie siedziec za to, że go podrobił. Oszust wyciągnął broń, hcąc zabic Daniela, jednak nieznany osobnik, zabił tego oszusta, Daniel uciekł, pozniej Victoria przyszła, zaczeła krzyczec, a zamaskowany gosc wziął walizkę z pieniędzmy.
W procesie sądowym Daniel wyszedł za kaucją za 1000000 dolarów ( wyszedł na czas procesu), a Jana podejrzana o morderstwo, nie dostałą możliwości wyjścia za kaucją i jest w więzieniu ( Jana miałabybyc wspólniczką Daniela, to on poinformowała Daniela, o tej ustawce, to w jej barze znaleziono walizkę z pieniędzmi. Ponadto Jana była już wcześniej sądzona za zabójstwo, ale wtedy miała tętniaka.
Stan na 25 czerwca , jak jakieś dokładne, szczegółowe pytania z tego wątku, proszę pytac
Zabieram się za kolejny odcinek
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie