Żar młodości (The Young and The Restless)
- Adex-fan Brooke
A więc Jana jak Pamela w B&B? Była psychiczna i groźna a teraz normalna i wolna?
A to mi jeszcze wyjaśni za kogo się podszywał Cane? Bo chyba nie za tego co ożył bo przecież wiedzieli jak on wygląda
A to mi jeszcze wyjaśni za kogo się podszywał Cane? Bo chyba nie za tego co ożył bo przecież wiedzieli jak on wygląda
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nie jest dokładnie tak jak piszesz Adex.A to mi jeszcze wyjaśni za kogo się podszywał Cane? Bo chyba nie za tego co ożył bo przecież wiedzieli jak on wygląda
Katherine pewnego razu ujawniła, że doszło do jakiejś podmianki niemowlaków - prawdziwy syn Jill i Phillipa II został zabrany do Australii, a ten podmieniony, fałszywy został w rodzinie Chancellorów w Genoa City. Ten fałszywy niby zginął w 1989 roku. W 2007 odnaleziono prawdziwego w Australii i był nim Cane. Tymczasem ten fałszywy - Phillip III upozorował swoją śmierć i ukrywał się w Australii (też po to, żeby ukryć przed wszystkimi że jest gejem).
Ale w końcu się okazało, że chyba nie było jednak żadnej podmianki dzieci i Phillip jest nadal tym prawdziwym synem, a Cane to jego przyjaciel z Australii - który nigdy nie miał prawdziwej rodziny. Więc Phillip postanowił dopomóc mu znaleźć rodzinę. Cane miał się pod niego podszyć i zyskać sobie jako rodzinę - rodzinę Phillip'a. Phillip zrobił też tak dlatego, by zapełnić pustkę w sercach rodziny po jego rzekomej śmierci.
Mam nadzieję, że zrozumiałe jest to co tu napisałem...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Te jej akcje poprzednie były spowodowanie właśnie przez tego tętniaka-guza mózgu.Nie była sobą. Trudno mówic tu o jakiejś zmianie.Adex-fan Brooke pisze:A więc Jana jak Pamela w B&B? Była psychiczna i groźna a teraz normalna i wolna?![]()
Oglądam począwszy od 1 czerwca, więc od tego momentu jestem zorientowany. Przede mną teraz 28 czerwca i chyba nie długo będzie ten odcinek z oficjalnym powrotem Phillpa III
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
W odcinku z poniedziałku Deacon postawił Amber ultimatum!
Amber wpadła wściekła do jego mieszkania żeby zostawił ją z Danielem w spokoju i wyjechał, na co Deacon zaczął mówić, że Amber ma zawsze niemęskich facetów jak Rick, Cane, Daniel i postawił jej ultimatum- zostawi Daniela w spokoju jeśli ona się z nim prześpi!
Zobaczyliśmy też Małego Eryka! Deacon pokazał Amber i Danielowi jego zdjęcie. Chłopak ma tyle lat, co Thomas w okresie śmierci Taylor z B&B w 2002 roku!
Tutaj możecie to obejrzeć! Każdy fan B&B powinien śledzić ten wątek!
http://www.youtube.com/my_videos_edit?n ... f465FD9tDU
We wtorkowym odcinku Amber znowu spotkała się z Deaconem, więc trzeba dalej oglądać!
Amber wpadła wściekła do jego mieszkania żeby zostawił ją z Danielem w spokoju i wyjechał, na co Deacon zaczął mówić, że Amber ma zawsze niemęskich facetów jak Rick, Cane, Daniel i postawił jej ultimatum- zostawi Daniela w spokoju jeśli ona się z nim prześpi!
Zobaczyliśmy też Małego Eryka! Deacon pokazał Amber i Danielowi jego zdjęcie. Chłopak ma tyle lat, co Thomas w okresie śmierci Taylor z B&B w 2002 roku!
Tutaj możecie to obejrzeć! Każdy fan B&B powinien śledzić ten wątek!
http://www.youtube.com/my_videos_edit?n ... f465FD9tDU
We wtorkowym odcinku Amber znowu spotkała się z Deaconem, więc trzeba dalej oglądać!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
A to ciekawe...
Więc warto nadal śledzić ten wątek.
Może jeszcze powiedzą coś więcej o małym Eric'u. I widać, że Deacon jest dobrze zorientowany, jeśli chodzi o facetów Amber.
Tylko że B@r chyba jakiś zły link podałeś - bo jak ja wchodzę, to pokazuje mi się, żeby się zalogować (a ja nie mam konta na YT, czasem korzystam tylko z konta mojego brata).
Tylko że B@r chyba jakiś zły link podałeś - bo jak ja wchodzę, to pokazuje mi się, żeby się zalogować (a ja nie mam konta na YT, czasem korzystam tylko z konta mojego brata).
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
To jest dla mnie po prostu skandal. Y&R kradnie nam już z B&B nie tylko pojedyńcze postacie, ale już całe wątki. Jak Amber była tam sama to jeszcze można to było zaakceptować, ale teraz jeszcze jest tam Deacon i jeszcze o małym Eryku jest mowa i może się jeszcze pojawi. To wszystko powinno być w MNS.
To super, że mały Eric był!!!
B@r, a czy na zdjęciu na którym był mały Eric (no już nie taki mały, ma z 10 lat
) był pokazany aktor, który grał Eric'a przed jego odejściem z MnS?
Tomala, ja też uważam, że to wszystko powinno być w B&B, mam nadzieję, że Deacon i Amber z czasem coś w Y&R nabroją i przeniosą ich do B&B, tak jak kiedyś Sheilę.
Tomala, ja też uważam, że to wszystko powinno być w B&B, mam nadzieję, że Deacon i Amber z czasem coś w Y&R nabroją i przeniosą ich do B&B, tak jak kiedyś Sheilę.
Podaję link jeszcze raz- http://www.youtube.com/watch?v=qf465FD9 ... annel_pageDeaconFan pisze:
kubeczku, nie było dokładnie widać, ale to był o starszy chłopiec.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Hehe, nawet troszkę pamiętają o April, Deacon "pomylił" się i powiedział April do Amber.
Ten chłopiec, mimo, że był rozmazany przypominał troszkę poprzednika. Może w Żarze nadal Eric'a będzie grał ten sam aktor?! Czyli jednak mały Eric jest ciągle pod opieką Deacon'a. Ciekawy ten wątek, mam nadzieję, że Daniel wyjdzie, ale mimo wszystko Deacon będzie z Amber i razem wychowają Eric'a. Swoją drogą Amber nie widziała swojego "syna" parę dobrych lat, ciekawe czy mały D ją jeszcze pamięta. 
- Liason-fanka
A mi tam nie przeszkadza, ze Amber i Deacon sa w Y&R, bo i tak wole Y&R od B&B, hehe
A poza tym zanosi sie na to, ze Deacon bedzie mial w Y&R calkiem fajny watek
I moze dzieki temu watkowi z dzielami sztuki wreszcie Victoria sie zacznie czesciej pojawiac, bo przez ostatnie 2 tygodnie byla chyba tylko w 2 czy 3 odcinkach.