Żar młodości (The Young and The Restless)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Ja obejrzalam odcinki z zeszlego tygodnia i kurcze niezle ziolko z tego Deacona :D Amber powinna wiedziec, ze jego rajcuja takie rzeczy i ze to wszystko nie bedzie takie proste. W ogole nie powinna sie na to zgadzac i tyle, a tak to Daniel ja rzuci i do tego byc moze jeszcze wcale go Deacon nie uratuje od wiezienia...
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Deacon dostał ostatnio od Daniela w mordę. :P Z kolei Daniel dowiedział się prawdy o przeszłości Amber. Na razie nie jest gotowy by znów z nią być. Deacon chyba jednak chce być z Amber, ale wygląda na to, że może też flirtować z Victorią. :zeby:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Jestem na odcinku w którym Amber przekonuje Daniela ,że spała z Deaconem by mu pomóc. Daniel ewidentnie jest w niej zakochany bo bardzo szybko jej uwierzył i mimo ,że czuł ,że nie powinien jej wybaczyć chciał.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Aha, czyli Deacon spał z Amber w Y&R?!?!?!?!?! Głupota, to wszystko powinno dziać się b&b. Ale w ŚS parę numerów wstecz pisano, że jak Amber nauczy się nowych sztuczek to dokopie Brooke i Taylor (bezsens, przecież Amber nigdy nie kłóciła się z Taylor). Podobno powiedział to Bell w lutym br. Czy to prawda, wiadomo coś Wam na ten temat?
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Bellowi chyba chodziło raczej o to ,że Amber będzie sprytniejsza i bardziej kontrowersyjna niż Brooke i Taylor. Ale myśle ,że Amber jest taka jak zawsze, zrobi wszystko by bronić swojego szczęścia.

Mógłby ktoś z oglądających po krótce opisać mi wątki jakie mamy w obecnym czasie?
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Co dalej z Deaconem i Amber w Y&R? Ktoś śledzi nowe odcinki?
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Kolejne filmiki:
Deacon wystawia Amber- http://www.youtube.com/watch?v=Yo9LgHhU ... annel_page
Daniel policzkuje Deacona. Sharpe daje mu wycinki z tabloidów dotyczące życia Amber w LA! W nich m.in. sprawa z dzieckiem Becky, Ricku, porwanie Ridge'a i Bridget!
http://www.youtube.com/watch?v=UQ_-8YLq ... annel_page
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Zauważyliście, że w 1 filmiku Deacon wspomina o tatuażach, które on i Amber zrobili sobie baaardzo dawno temu w B&B ? Ale jaja heh. Powiedział, że mają długą, wspólna przeszłość i że nawet mieli pasujace tatuaże. W 4:22 minucie.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Skąd nagle wytrzasnęli te gazety, w MNS nigdzie nie było o tym wzmiany, a na pewno żaden z Forresterów i ich znajomych by się nie wygadał. :roll:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Zwłaszcza o "porwaniu" Ridge'a i Bridget. Gdyby prasa o tym wiedziała, to dowiedziałby się też i policja :roll:
Goku

Post autor: Goku »

Ale przecież tam nie ma artykułu o tym "porwaniu" tylko Deacon o tym wspomina! A o wszystkich pozostałych tabloidy mogły napisać, w końcu Forresterowie to niby osoby publiczne(mimo, że w B&B tego raczej nie widać).
Damians pisze:Zwłaszcza o "porwaniu" Ridge'a i Bridget. Gdyby prasa o tym wiedziała, to dowiedziałby się też i policja :roll:
A co to by obchodziło policję skoro żaden z Forresterów nie wniósł oskarżenia? :roll:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Poza tym policja raczej by nie uwierzyła w informację z tabloidu. :lol:
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Szkoda mi trochę Amber, jej przeszłość ciągle ją prześladuje. Zupełne nie pasuje mi wizualnie do tego Daniela . Deacon znowu zachowuje się jak świnia. I dobrze, takiego go zawsze lubiłem. Szkoda, że to wszystko nie dzieje się w B&B.
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Amber zaczyna trochę ulegać Deacon'owi czy ciągle kocha tego swojego Daniela? Co tam się dzieję między tą trójką może ktoś mi napisać w telegraficznym skrócie?

Przy okazji skąd ściągacie/ gdzie oglądacie stare odcinki Y&R?
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ja sobie narobiłem zaległości - chyba 4 odcinki z tego tygodnia. Postaram się jutro wszystko nadrobić. :) Ale i tak oglądam wybiórczo, bo interesują mnie głównie wątki Amber/Deacon/Daniel i Phillip/Nina/Chance/Chloe. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
ODPOWIEDZ