Pogoda na miłość (One Tree Hill)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tomala

Post autor: Tomala »

Goku pisze:Dan jest dobry,
Szok :shock:
Skoro już tak wspaniale się skończył ten sezon, to niech już skończą serial.
Goku

Post autor: Goku »

Tomala pisze:
Dan już od 5 sezonu jest dobry, tylko teraz jeszcze na dodatek się z Whitey'em pogodził i prawdopodobnie z Peyton(dała mu potrzymać dziecko) ;). Bardziej mnie dziwi to, że dobra jest Victoria(ale ty chyba jeszcze nawet nie wiesz kto to?) :shock:
Tomala

Goku pisze:
Tomala pisze:
Dan już od 5 sezonu jest dobry, tylko teraz jeszcze na dodatek się z Whitey'em pogodził i prawdopodobnie z Peyton(dała mu potrzymać dziecko) ;). Bardziej mnie dziwi to, że dobra jest Victoria(ale ty chyba jeszcze nawet nie wiesz kto to?) :shock:
Owszem nie wiem kto to Victoria. W wakacje mam zaplanowane obejrzeć 5. i 6. sezon. Wogóle na wakacje mam mnóstwo wszelkich planów i nie wiem czy się wyrobię, ale to jest już pewne :P
Goku

Rachel wraca do OTH!!! :zeby: :: bow :: :: bow :: :: bow :: - http://www.onetreehillblog.com/2009/06/ ... l-be-back/ To chyba najlepsza wiadomość jaką usłyszałem w tym tygodniu :)
Tomala

Goku pisze:Rachel wraca do OTH!!! :zeby: :: bow :: :: bow :: :: bow :: - http://www.onetreehillblog.com/2009/06/ ... l-be-back/ To chyba najlepsza wiadomość jaką usłyszałem w tym tygodniu :)
To cudownie! :D

Ja dzisiaj lub jutro zacznę dopiero oglądać 5. sezon, bo już mam ściągnięty. Nawet nie wiem czy w nim będzie Rachel.

A tak wogóle to zastanawiam się czy jest jakikolwiek sens pisania w tym temacie spoilerów na biało, skoro już od 2 lat, żadna telewizja w Polsce nie emituje kolejnych sezonów i chyba już nie będzie emitować :wink:
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Goku pisze:Rachel wraca do OTH!!! :zeby: :: bow :: :: bow :: :: bow :: - http://www.onetreehillblog.com/2009/06/ ... l-be-back/ To chyba najlepsza wiadomość jaką usłyszałem w tym tygodniu :)
Ja tez sie bardzo ciesze!!!! Moze ona uratuje ten serial, bo przeciez to juz porazka jest totalna... No poza Julianem oczywiscie, ktory jest boski i dla ktorego ogladalam 6 sezon :)
Goku

Wiedzieliście, że Chad Michael Murray i Hilarie Burton przed OTH zagrali razem w jednym odcinku "Dawson's Creek"? :shock: Jest ta scena na Youtube - http://www.youtube.com/watch?v=OBsaI55IwjE :)
Tomala

Nie wiedziałem :shock:
W te wakacje czeka mnie jeszcze obejrzenie 6. sezonu OTH, ale i tak mi jest żal, że to ostatni z Peyton i Lucasem. Nigdy nie byłem wielkim fanem tych postaci, ale w 5. sezonie żadna z nich mnie specjalnie nie denerwowała. Oni stanowią fundament serialu i nie wyobrażam sobie jak to będzie bez nich. Chyba, że zmienię zdanie po obejrzeniu 6. sezonu.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Ja wiedziałam, że zagrali razem scenę w "Dawson's Creek", ale dowiedziałam się też niedawno, jak oglądałam ten odcinek i kiedy się zorientowałam, że ta dziewczyna to Holarie, to mi szczena do samej ziemi opadła ::jezyk:: ::ok:: Zupełnie inaczej wyglądała ::jezyk:: :wink:
A Chad fajnie wypdł jako Charlie w "Dawson's Creek" :zeby:
Goku

Pojawiły się 3 oficjalne proma 7. sezonu! :)

Dan: http://www.youtube.com/watch?v=zUYPZ0q2Vm0
Nathan/Haley: http://www.youtube.com/watch?v=hKb_T-p1sXo
Brooke/Julian: http://www.youtube.com/watch?v=G3nAFqq9Vrg

To z Brooke i Julianem najbardziej mi się podoba :mrgreen:
Awatar użytkownika
kimberly1990

A mnie najbardziej zaintrygowało promo z Nathanem i Haley ::chytry:: ::ke::
Oczywiście Brooke i Julian razem wyglądają cudownie :serce:
Tak sobie teraz myślę... Lucasa i Peyton nie będzie :cry: ... ale będzie Nathan :serce: :: bow :: i Julian :serce:
Suma sumarum - i tak będę oglądać, bo kocham OTH :: bow :: :zeby:
Tomala

Goku pisze:To z Brooke i Julianem najbardziej mi się podoba
Mi też. Pozostałe są dla mnie takie nijakie.
kimberly1990 pisze:Suma sumarum - i tak będę oglądać, bo kocham OTH
Ja tak samo. Ale póki co mam jeszcze do obejrzenia 6. sezon :D
Awatar użytkownika
kimberly1990

Oglądał już ktoś pierwszy odcinek 7.sezonu One Tree Hill? :zeby:
Ja właśnie jestem świeżo po i przyznam, że chociaż strasznie ale to strasznie brakuje mi Peyton i Lucasa, to nie jest źle :wink: Zamiast nich wprowadzili oczywiście nowe postacie (siostra Haley i agent Nathana - czuję że zawiatają na dłużej w tym sezonie), ale sa też świeże wątki postaci dobrze nam znanych, takich jak Brooke i Julian :serce: , Haley i Nathan :serce: itd. :wink: Szcególnie intryguje mnie sprawa Nathana z tą panienką, którą spotkał jak był w trasie z zespołem ::chytry::
Oglądać OTH będę na pewno i choć tęsknię już za Peyton :: bow :: to myślę, że twórcy serialu mnie nie zawiodą i będzie ciekawie :wink:
Goku

Taki typowy odcinek otwierający sezon ;).

Nawet nie zauważyłem braku Lucas'a i Peyton. Zapewne dlatego, że ich wątek w poprzednim sezonie nie był zbyt ciekawy.

Brooke i Julian! :serce: Brooke jak zawsze genialna, dała 7-latkowi czek na urodziny ::loll::.

Nathan zrobił się sławny i już jakaś wariatka się do niego przyczepiła. A przecież ledwo sezon temu pozbyli się niani Carrie ::jezyk:: A Haley może mieć teraz problemy z nagraniem płyty.

Jak na razie polubiłem nowe postaci, szczególnie Quinn :mrgreen: I jestem pewien, że Clayton i Quinn będą potem parą! Jeszcze tylko jedna nowa postać się nie pojawiła - Alexis.

Brakowało mi tylko Sam :(. Mam nadzieję, że wróci w tym sezonie!

A chyba w następnym odcinku wraca Rachel! :: bow ::
Tomala

Właśnie skończyłem oglądać 7x01 :D Świetny odcinek :D
Brooke i Julian są super parą. W 6. sezonie jeszcze ich tak nie lubiłem jak teraz.
Nathan i Haley są teraz tacy bogaci :) I mają wielką chatę :)
Polubiłem nowe postacie. Tylko z tą siostrą Haley - Quinn to się trochę pogubiłem. W serialu już kiedyś występowała siostra Haley, ale to było wieki temu i kiepsko to pamiętam. A więc czy to była ona, czy one mają jeszcze jedną siostrę? A jeśli to ta sama, to czy gra ją ta sama czy inna aktorka? Bo coś wspominały o jakiejś Taylor, więc mnienam, że to jest 3. siostra.
A i bardzo się zdzwiłem, że znów przesunęli akcję. Tym razem o 14 miesięcy.
Trochę brakuje mi Peyton i Lucasa. Dokąd oni właściwie wyjechali? Bo chyba nic o tym nie było wspomniane, albo przeoczyłem?
ODPOWIEDZ