Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

DeaconFan pisze:Ale nie sądzisz, że Moda bez Stefy to już nie będzie to samo? To jeden z filarów serialu - obok Ridge'a, Eryka i Brooke. Ja nie lubię Brooke, ale raczej nie chcę żeby odeszła, bo to już właśnie taki filar...
Może faktycznie przesadziłem. To może niech nie wraca przez jakiś czas. Irytowała mnie przez całe lata, więc należy jej się jakiś urlop:D
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

No i wygląda na to, że Stephanie chyba jednak zostanie w mieście. :mrgreen: Wszystko dzięki Massimo, który zdążył zauważyć ten ciekawy dokument. :)

Ogromnie mi żal Thomasa i Gaby, a także Thorne'a, Sally i reszty gangu Spectra. :| To chyba gwóźdź do trumny Spectra Couture. Chyba, że znowu ktoś ich uratuje...

A nadęty Ridge znowu zwyciężył. :x
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Nic dziwnego, że Spectra przegrała - mieli strasznie dziwaczne stroje, jeszcze te dodatki. :? Forrester miał stroje proste, ale ładne. A skoro już o ubiorze mowa, to Taylor wyglądała świetnie w tej sukni. :wink:

Dobrze, że Thomas w końcu rozstanie się z Gaby. Wkurzyło mnie zachowanie Ridge'a względem Hectora: " tam są drzwi ". Za kogo on się uważa. :roll:

Szok pod koniec odcinka. :shock: Czyli cała firma należy do Stephanie! A te niesłusznie przyznane Brooke akcje nie należą do Logan. :twisted: I Eryk musiał o tym wiedzieć. Mam nadzieję, że jak już wszystko się wyjaśni, to Eryk z Logan zostaną wywaleni z FC. :lol:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tyle czekałem na ten wątek i co niby już koniec?? :roll: Przecież jeszcze nie ogłosili zwycięzcy... A poza tym Thomas powinien wypiąć się na takich rodziców i powiedzieć, że nie zostawi Gaby. Ta cała sytuacja jest chora. I jeszcze ten podły uśmieszek Taylor na koniec ::plask wczolo: Okazała się strasznie podła.

A Stephanie dłużej żegnała się z bliskimi, niż trwała ta podroż :lol: ::loll:: Bo - tak myślę - od wczorajszego wieczora do dzisiejszego dnia tam nie minęła jedna noc, tylko kilka tygodni, jak to w MNS. I dlatego Mass się zdziwił, że nagle Stepha do niego zadzwoniła.

Eric zawsze kochał i kocha Brooke, trochę szkoda było mi Stephanie, jak jeszcze zobaczyła to zdjęcie w sejfie. A z tymi dokumentami, to dziwny pomysł scenarzystów.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ten dokument jest dla mnie sporym zaskoczeniem. Dla mnie podejrzane jest to, że stephanie nie miała o nim pojęcia, na miejscu ojca powiedziałbym jej o tym. Jeśli chodzi o Eric'a to on mógł o tym dokumencie nie wiedzieć - ale raczej skłaniam się ku temu, że wiedział.
Stephanie powinna była zapytać Eric'a czy może skorzystać z sejfu. W końcu on znajduje się w jego gabinecie. Hasło zdecydowanie za proste, Stephanie szybko ustaliła tę datę, też trochę naciągane. :D
Wydaje mi się, że Stephanie jeszcze nie wyjechała - wpadła do firmy po papiery i zamierzała z nimi pojechać. Tak ja to widzę.
Tak naprawdę jeszcze nie wiemy, czy SC przegrało. Thomas powinien się wypiąć na rodziców. Niestety, ale Ridge i Taylor znów u mnie sporo stracili. ::plask wczolo:
::plask wczolo: To mają być rodzice? Dochodzę do wniosku, że oni nie zasługują na Thomasa. :evil: Szczególnie Ridge potraktował go przedmiotowo. ::plask wczolo:
Mikiks

Post autor: Mikiks »

DeaconFan pisze:To jeden z filarów serialu - obok Ridge'a, Eryka i Brooke. Ja nie lubię Brooke, ale raczej nie chcę żeby odeszła, bo to już właśnie taki filar...
Stephanie to filar serialu, a Brooke to co najwyżej rura :)

Dzisiaj nie widziałem niestety odcinka, ale jak Thomas przegrał to bardzo dobrze, ten koleś jest totalnie beznadziejny, głupie to, bogate to, nijakie to. I jeszcze idiotka Gaby, że Thomas ("Tomasz, to masz to czy nie masz" :P) nie je, nie śpi, bo ciągle pracuje, i dobrze niech nie je i niech zdycha.

A co do wczorajszego odcinka, to pożegnanie Stephanie też wydawało mi się wzruszające, Stephanie naprawdę pokazała, że ma klasę. Jedynie o niej i o Massimio można powiedzieć, że są inteligentni. U innych bohaterów inteligencja jest dynamiczna, zmienia się w zależności od potrzeb bieżących wątków, a oni są stale inteligentni :)
Tomala

Post autor: Tomala »

Trochę nieuważnie dzisiaj oglądałem MNS, bo byłem u babci i było głośno, więc kilku szczegółów nie wyłapałem.
Z jednej strony żal mi Thomasa, ale z drugiej strony po co zgodził się na taki sposób rozwiązania problemu z rodzicami? ::plask wczolo: Był zbyt pewny siebie i ma to po swoim tatusiu.
Ale jestem podekscytowany tym dokumentem, który znalazła Stephanie ::krzyw:: A wszystko dzięki Massimowi. Od pewnego czasu bardzo lubię tę postać, a bywało, że go bardzo nie lubiłem.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Tomala pisze: Od pewnego czasu bardzo lubię tę postać, a bywało, że go bardzo nie lubiłem.
Ja go zawsze lubiłem. :D Tylko trochę mniej gdy chciał wykończyć Deacona, no, ale w końcu miał ku temu swoje powody. :wink:

Oby teraz razem ze Stephanie odpowiednio wykorzystali ten dokument. :D
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Pottermaniack pisze:Szok pod koniec odcinka. :shock: Czyli cała firma należy do Stephanie! . :lol:
Ja też byłem w szoku. Co prawda słyszalem o tym jakieś plotki, ale nie wiedziałem, że to już teraz! Skoro taki ciekawy wątek się zapowiada to cieszę się, że Stefa została:D Co do pokazu, to widzieliscie jaka pierwsza modelka Ridge'a była straszna? ::bojesie:: Wyglądała jak koń i ta mina ! Ciągle nie mogę się przyzwyczaić do Gaby w blond włosach, nie pasuje mi.
Pottermaniack pisze:Nic dziwnego, że Spectra przegrała - mieli strasznie dziwaczne stroje, jeszcze te dodatki. :? Forrester miał stroje proste, ale ładne. A skoro już o ubiorze mowa, to Taylor wyglądała świetnie w tej sukni. :wink:

:
Czy to już pewne , że przegrała? Chyba powinni to jakoś oficjalnie ogłosić. Kolekcja Thomasa była zbyt młodzieżowa.
Mikiks pisze:
DeaconFan pisze:To jeden z filarów serialu - obok Ridge'a, Eryka i Brooke. Ja nie lubię Brooke, ale raczej nie chcę żeby odeszła, bo to już właśnie taki filar...
Stephanie to filar serialu, a Brooke to co najwyżej rura :)

:)
::loll:: ::loll:: ::loll:: Co takiego? Rura? ::loll:: Chyba padnę:D W sumie dla mnie Stephanie to raczej "stara rura". ::loll::
Awatar użytkownika
DeaconFan

mailo pisze:Czy to już pewne , że przegrała? Chyba powinni to jakoś oficjalnie ogłosić. Kolekcja Thomasa była zbyt młodzieżowa.
To chyba właśnie miały być kolekcje młodzieżowe. To miało być takie utrudnienie dla Ridge'a w tej rywalizacji. :wink:
Zobaczymy jaki będzie werdykt, ale widać już że kolekcja Ridge'a zmiażdżyła kolekcję jego syna.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Gaby robiła z Taylor wroga, a tu ona zdobyła się na taki gest. :) Ma ktoś jeszcze wątpliwości, że Taylor to najbardziej dobra postać w MNS? :mrgreen: Dziwne tylko, że Gaby tak szybko rozstała się z Thomasem i on o nią nie walczył. A tacy byli zakochani... :roll:

Eryk to kretyn, na pewno wiedział o tym dokumencie, nie wiedział, co jest w jego sejfie? :roll: I jeszcze mówi, że ta firma jest jego, a Stephanie jest tu niemile widziana, przecież ona zrobiła dla tej firmy tyle samo, co Eryk, chociaż projektantem nie jest, no i jeszcze bez pieniędzy jej ojca firmy w ogóle by nie było. :roll: Już sobie wyobrażam, jak Królowa mówi Erykowi i Logan, że są zwolnieni. :lol: Bo wątpię, żeby tego nie zrobiła.
Tomala

Post autor: Tomala »

Ha! Stephanie wróciła do gry :twisted: Uwielbiam ją taką waleczną, wściekłą. A Eryk osiągnął dzisiaj szczyt bezczelności, nie wiedząc o tym. Okazało się, że przez całe życie był świnią, jeśli wiedział o tym dokumencie. Stephanie to zdecydowanie moja ulubiona postać MNS :mrgreen:

Taylor bardzo mnie zaskoczyła. Okazało się, że nie jest taka wredna dla Gaby, wręcz przeciwnie. Bardzo sprytnie załatwiła tę sprawę. Nie chciała, żeby Thomas miał żonę, ale i nie chciała jej krzywdzić i pogodziła te dwie sprawy :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Pottermaniack pisze:Ma ktoś jeszcze wątpliwości, że Taylor to najbardziej dobra postać w MNS?.
I to duże ::loll:: Cały ten wątek był idiotyczny, kto robi taki konkurs o czyjeś życie? Wszyscy w tym wątku wyszli na głupców. Thomas pogrążył Sally i Thorne'a.
To co odkryła Stephanie jest szokujące, to by znaczyło że już kiedyś Brooke nie mogła przejąć firmy, tak jak powiedziała Stephanie wyszła na głupią, obwiniała Brooke, gderała Bridget a sama żyła w kłamstwie, po części jednak ją rozumiem a nawet żal jej że kocha Eryka a on tak ją potraktował i to nie raz. Rozbawiła mnie na koniec odcinka z tą swoją miną wściekłego buldoga :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Taylor się zrehabilitowała. :: bow :: Przyznam jednak, że jej poprzednie zachowanie było wręcz katastrofą. Wydaje mi się, że ona zrobiła to wbrew Ridge'owi. Gaby się zrewanżowała - na szczęście sprawa się dobrze kończy. :wink: Mimo wszystko Thomas sam jest też sobie winien, że wziął udział w takiej walce, a Taylor jakoś nie potrafiła całkowicie się przeciwstawić Ridge'owi - owszem protestowała, ale tylko tyle.
Za mało wiwmy, czy faktycznie Eric wiedział i ukrywał zawartość koperty. Trzeba poczekać na dalsze odcinki, ale na razie cała sprawa źle o nim świadczy. Gdyby jednak Stephanie przejęła stery w firmie, to mogłoby się to skończyć katastrofą. Bo tak naprawdę nie wiemy, czym ona się w formie się zajmowała - chyba że o czymś zapomniałem. :roll: W każdym razie zapowiada się ciekawy wątek, lubię jak jest zamieszanie w firmie. :twisted:
Stephanie zadała mądre pytanie - dlaczego ojciec nie powiedział jej o tym funduszu? Gdyby ona to wiedziała - to ani przez minutę Brooke nie pracowałaby w FC. ::ke::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Kolejny świetny odcinek!

Taylor zrehabilitowała się również w moich oczach (nie lubiłem jej jako wrednej teściowej). :) Wątek Thomasa i Gaby chyba dobiegł końca, zresztą i tak nie widzę dla niego dalszej przyszłości. Szkoda tylko, że Thorne i Sally są w tak trudnej sytuacji...

Stephanie jak zwykle niesamowita! Jej dzisiejszy wybuch złości. :serce: Szkoda, że nie rzuciła się na Eryka.
ODPOWIEDZ