Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Tomala pisze:A Eryk osiągnął dzisiaj szczyt bezczelności, nie wiedząc o tym. Okazało się, że przez całe życie był świnią, jeśli wiedział o tym dokumencie.
I pomyślec, że ten wspaniały Eryk, który tak bardzo miłuje prawdę, znienawidził Stephanie najpierw za kłamstwo o ojcostwie Ridge'a, a potem za udawanie zawału. Sukinsyn bredził, że prawda jest najwazniejsza dla niego, jaka to ze Stephanie jest podła kłamczucha itd. itp. A potem: lepiej nie mówić córce, że jej mąż kocha jej matkę - to jedno kłamstwo, a teraz okazuje się, że okłamywał Stephanie przez całe ich wspólne życie. To, co zrobiła Stephanie z udawaniem zawału było złe, ale Królowa ma klasę i odwagę przyznać się do błędu i przeprosić. A ten sukinsyn, bo inaczej nie można go nazwać, brnie w zaparte, miał czelność wywalić Stephanie z jej firmy, odebrać jej rodzinę, małżeństwo, pracę, mam nadzieje, że Brana nie da mu ani razu i stary ramol w jakiś sposób z żalu się wykastruje, albo coś w tym stylu. Dziwnie to pisać, ale stary pierdoła nie zasługuje nawet na Braną...
Tomala pisze: Stephanie to zdecydowanie moja ulubiona postać MNS
To porzuć Team Taylor dla Team Queen :D I tak tego co chce Taylor, chce też Królowa, więc nie zmienisz frontu, a konfrontacje Branej z Królową są tysiące razy lepsze od konfrontacji Branej z Taylor :)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dobrze, że mamy przerwę w nudnym wątku Brooke i Nick. Dla mnie Nick'a mogą już nigdy więcej nie pokazać.

Taylor w końcu zrozumiała swój błąd, jakoś udało jej się wyjść z tej sytuacji. Ale wątek zakończony idiotycznie, nie tego się spodziewałem.

Sally znowu z dnia na dzień z samego szczytu spadła na samo dno :roll: Jeszcze, żeby przynajmniej nam to wszystko pokazywali, a tu jak w Klanie, miesiąc temu pokazali, jak firma osiągnęła wielki sukces, a wczoraj, że jest już niemal bankrutem. Nie lubię takiego czeoś ::kwasny::

Stepha pod koniec odcinka dostała jakiejś wścieklizny :mrgreen:
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Super by było gdyby Stephanie przejęła kontrolę nad firmą. Pożegnaliabyśmy obecną panią C.E.O. :) Już myślałem, że Stefcia się wygada przed Erickiem. Swoją drogą Massimo i prawnicy szybko załatwili tą sprawę z papierami Stephanie jeszcze z budynku nie wyszła, a cały dzień tam nie siedziała.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Logan jest bezczelna - no tak, namawia Stephanie do wyjazdu, bo wtedy mogłaby się zeszmacić na amen i wleźć do łóżka komu by tylko chciała. ::kwasny:: Już nie mogę doczekać się miny Logan, kiedy dowie się, że wylatuje z firmy. :twisted: I tak miała szczęście, że jakimś cudem dzięki niej odniosła sukces. Na szczęście seks, którym jedynie Logan potrafi się zajmować, dobrze się sprzedaje. :roll:

Bridget powinna wybuchnąć śmiechem na wieść, że stary Eryk śpi z Logan. :lol: Przecież ona co noc wzdycha do zdjęcia marynarza w portfelu. A co do wyglądu jej matki, to Eryk ją postarza - jej dzisiejsza kreacja wyglądała jak worek pokutny. :mrgreen:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Wg mnie przejęcie firmy przez Stephanie, to koniec firmy. Mimo, że ona jest współzałożycielką, mniej więcej zna mechanizmy funkcjonujące w tej korporacji, ale czy potrafiłaby zarządzać - tego to nie wiem. Chyba, że wynajmie jakiegos sprawnego menedżera. Nie widzę jednak jej na stanowisku szefowej firmy. Wieść o tym funduszu spadła jej z nieba - ma powód by zostać w Mieście Aniołów.
Brooke dzisiaj była bardzo spokojna w rozmowie z byłą teściową. ::loll::
Eric nie powinien na siłę łączyć Bridget i Nicka - to nie ma sensu. Niech oni żyją swoim życiem, byleby nie zapominali o dziecku.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Co wy chcecie bardzo dobry odcinek , właśnie go obejrzałem na naszej modowej stronie :D

Stephanie zniszczyła własną rodzine ,a teraz szykuje się do zniszczenia własnej firmy ::loll:: A już sądziłem ,że zmądrzała po wizycie u Taylor, jak widać Stephanie ma nawet ją gdzieś i tak wie swoje. Ciekawi mnie co będzie jak wyrzuci projektantów , sama będzie szkicować ::loll:: Ona zna się na podsłuchach ,intrygach i psuciu atmosfery w firmię .
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Brooke przewróciło się w głowie, za kogo ona się uważa? Ma czelność mówić Stephanie, że to już jej koniec, że nigdy już nie zobaczy firmy, którą stworzyła od podstaw, jeszcze symbolicznie odprowadza ją do windy. :roll: Mam nadzieję, że w tym tygodniu uda mi się zobaczyć minę Logan, kiedy dotrze do niej, że wylatuje . :lol:

Nawet Bridget nie uwierzyła w tą totalną głupotę o kochaniu się starego Eryka z Logan, ale kapitan oczywiście uwierzy w każde słowo Brooke. :roll:

Podoba mi się postać Katherine, ciekawe ile ona ma lat, bo od Stephanie na pewno jest starsza. Mogliby rozwinąć bardziej wątek rodziny Stephanie i pokazać jej matkę i siostrę, o których już nie raz wspomniano.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Miło było zobaczyć samą Katherine Chancellor z Y&R - ona występuje tam bez przerwy od 1973 roku! Prawie od początku serialu! :D I jeszcze jej spotkanie ze Stephanie - pasowałaby na jej przyjaciółkę.

Jeśli chodzi o Brooke i Eric'a to szkoda się wypowiadać, bo musiałbym tylko powtórzyć wcześniejsze zdanie na ich temat... Jak Nick może w ogóle wierzyć w to co powiedział Eric... Chociaż, jeśli chodzi o Brooke i seks to wszystko jest możliwe. :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Tak myślałem, że Katherine jest z Y&R - założę się, że ją kiedyś widziałem. :D Kobieta elegancka, dostojna, poważna - prawdziwa nestorka. Mam nadzieję, że nic nie zmąci tego wizerunku. :lol:

Nie dziwię się złości Brooke - Stephanie juz kilka razy próbowała wykończyć Brooke. Komentarze mogła już sobie odpuścić.
Sama Stephanie dąży do zemsty - to pewne.
Ciekawe co powie Brooke Nickowi. Mam nadzieję, że potwierdzi słowa męża. ::loll::
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Nie zwróciliście uwagi na wczorajszy świetny tekst Branej? "Mam problemy z intymnością" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Brana ma problemy z intymnością pewnie od samego poczęcia, ale dobrze, że w końcu to przyznała :)

Eryk to po prostu regularny debil albo sukinsyn. Co to w ogóle miało dzisiaj być? Zaprosił córkę, żeby powiedzieć jej, że ma dalej być ze swoim mężem, który już więcej nie poleci na jej matkę, bo stary kozioł uprawiał z nią seks. Świetny argument, idealna ojcowska postawa. Każdy ojciec chciałby dla swojej córki partnera, który kocha jej matkę. :roll: :roll: :roll:

Nie mogę się doczekać nieuchronnego rewanżu Stephanie :) Ta jej scena końcowa w windzie była genialna :D :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Brooke wyglądała mało ładnie w tych pokręconych włosach i za dużo się nagadała przed Stephanie bo ta niepoprawna stara intrygantka tylko się nakręciła po tej prowokacji.
Scena Eryka,Nicka i Bridget była chora, wyobrażacie sobie co musiała czuć Bridget? Słuchała jak jej ojciec mówi o seksie z jej matką w celu ustawienia jej męża, który kocha jej matkę. Oni są na prawdę dziwni, teraz jeszcze Brooke musi oszukać Nicka bo wychodzi że to jedyny sposób aby się odwalił, to dziwaczne że Eryk chce aby Nick był z Bridget.
Katherine -seniorka z Y&R prezentowała się lepiej od seniorki Stephanie, nawet założyła nogę na nogę elegancko, Stephanie taka wygimnastykowana nie jest :lol: a wychodziłoby na to że Katherine musi być od niej starsza jeśli to przyjaciółka jej ojca ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Adex-fan Brooke pisze:rooke wyglądała mało ładnie w tych pokręconych włosach
A mnie się Brooke Logan w nich o wiele lepiej podoba, niż w prostych. W ogóle Brooke Logan w tej koszuli świetnie wyglądała :D
Sceny ze Stephanie jak zawsze śmieszne, a dziś strzelała wyjątkowe miny ::loll:: I to zacieranie rąk w windzie :lol:

Już myślałem, że na dłużej odpoczniemy od Nick'a, a tu znowu on. Nie chce mi się nawet już komentować jego zachowania. Bridget jak na razie jest mądra, nie chce z nim być, ale w ogóle nie powinna nawet z nim rozmawiać.
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Adex-fan Brooke pisze:Katherine -seniorka z Y&R prezentowała się lepiej od seniorki Stephanie,
W jakim sensie? ::ke::
Tomala

Post autor: Tomala »

Eryk jest po prostu żałosny. Nawet nie próbuje się kryć z tym, że ma kryzys wieku starczego i mówi, że czuje się jakby miał 20 lat :lol: ::plask wczolo: Dziwne, że mu tak odbiło na stare lata przez jakąś młodą 'siksę' :lol: W dodatku nie wiem, po co on koniecznie chce, żeby Bridget była z Nickiem. Skoro ona go nie chce, a on też już pokazuje wyraźnie, że woli Brooke, to po co ich na siłę do siebie pchać? ::plask wczolo: Tak w ogóle to teraz mam już totalnie gdzieś z kim będzie Brooke. Kiedyś się wściekałem na jej związek z Nickiem, bo on mi do niej nie pasował, no i jeszcze Ridge o nią wlaczył, ale ta kobieta w moich oczach osiągnęła już "szczyt dna" i nie interesuje mnie z kim ona będzie.
Adex-fan Brooke pisze:Katherine -seniorka z Y&R prezentowała się lepiej od seniorki Stephanie, nawet założyła nogę na nogę elegancko, Stephanie taka wygimnastykowana nie jest
Niezły tekst z tym wygimnastykowaniem :lol:
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Teraz są boskie odcinki z moją ulubioną Stefcią. ::jezyk:: Scena z zacieraniem rączek w windzie sesesesese :lol: i tekst "Ta stara ci jeszcze pokaże" - bezcenne.

A co do wygimnastykowania Stefci, to coś mi podpowiada, że niedługo nam pokaże, że stać ją na więcej niż założenie nogi na nogę. 8) Polecam filmik w moim podpisie - ale ostrzegam, że jest spoilerowy. ::chytry::
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
ODPOWIEDZ