Post autor: Damians »

Potwierdzeni:
Grażyna Wolszczak, Marek Kościkiewicz, Zygmunt Chajzer, Marcin Urbaś, Piotr Zelt i Natasza Urbańska.

Przecież to już było pewne, ze Natasza wystąpi w JOŚ i będzie konkurowała z Agą!! Nawet Nina to potwierdziła, a tu takie bęc!! :shock: :shock: :shock:

Jedno jest pewne, TVN w końcu dotrzymał słowa i ta edycja będzie gwiezdna...

A na 99% wystąpi też Mucha, Rostai, Otylia Jędrzejczak, Majdan i Iwona Węgrowska, ale tego Plejada jeszcze nie potwierdziła...

Post autor: Tomala »

Normalnie jestem w szoku. Chyba wrócę do oglądania TzG. Ale z tą Muchą to ja raczej w to nie wierzę, bo ona kiedyś w jakiejś tam gazecie powiedziała, że nie lubi sztywnej atmosfery TzG czy coś takiego.

Post autor: Tkk_Bolly »

Natasza Urbańska w TzG :shock: Ale to przecież nie wyklucza jej udziału w JOŚ chyba :roll: Bo tam by uczestniczyłaby w o wiele ciekawszej rywalizacji.
Przypominam, że Plejada w tamtym tygodniu sama napisała, że udział Nataszy w JOŚ6 jest pewny
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Post autor: mailo »

Iwonę Węgrowską można uznać chyba za pewną, bo jakiś czas temu widziałem jakiś wywiad z nią, gdzie potwierdziła udział. No w porównaniu z poprzednia edycją jest o wiele lepiej. Urbaś jest moim zdaniem znanym lekkoatletą.

Post autor: kimberly1990 »

Pudelek podał listę gwiazd, które mają wystąpić w TzG i ich partnerów:

1. Natasza Urbańska i Łukasz Czarnecki
2. Marcin Urbaś i Blanka Winiarska
3. Krzysztof "Kasa" Kasowski i Janja Lesar
4. Weronika Rosati i Krzysztof Hulboj
5. Radosław Majdan i Izabela Janachowska
6. Marek Kościkiewicz i Katarzyna Krupa
7. Anna Mucha i Rafał Maserak
8. Grażyna Wolszczak i Cezary Olszewski
9. Piotr Zelt i nowa tancerka
10. Zygmunt Chajzer i Anna Głogowska
11. Iwona Węgrowska i nowy tancerz
12. Monika Mrozowska i nowy tancerz

Nie wiem na ile można temu wierzyć, ale jeśli choć część z tego jest prawdą, to zapowiada się ciekawie :wink: Fajnie byłoby zobaczyć Muchę i Maseraka, bo zapewne to byłby dość rozrywkowy duet (zresztą całkiem lubię Anię Muchę, więc pewnie m.in. im bym kibicowała). Ciekawie też zapowiada się Grażyna Wolszczak i Cezary Olszewski, Natasza Urbańska i Łukasz Czarnecki :serce: :: bow :: , Rosati i Hulboj :wink: Cieszyłoby mnie też gbyby na parkiecie faktycznie pokazała się Monika Mrozowska, bo zawsze uważałam ją za sympatyczną i z chęcią obejrzę jej poczynania :wink:

Post autor: Pottermaniack »

Szykuje się jedna z lepszych edycji od dłuższego czasu. :wink: Moja faworytka - Ania Mucha. :lol:

To nieprawdziwa lista, ale plejada nie zaprzecza udziałowi Weroniki Rosati, Radka Majdana i Ani Muchy, ale może tyko po to aby wzbudzic kontrowersje ( tak jak nie zaparzeczała w przypadku Dody i Edyty Górniak.

Nadal jesteśmy na poziomie sześciu nazwisk :wink: Najlepsze w artykule pudelka są fragmenty "nowa tancerka/mowy tancerz" ::loll::
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Post autor: Tim »

Wątpię w to, że TVN-owi uda się zatrudnić wszystkie te gwiazdy. Gdyby się tak stało to byłaby to jedna z najlepiej obsadzonych edycji.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."

A TT potwierdza tę listę, Plejada jak napisał Bolly, pisze, żeby nie wierzyć, ale nie zaprzecza...
Więc to na 99% prawdziwa lista, może zmieni się jedno, góra dwa nazwiska.

A gwiazdy bardzo fajne, to z pewnością będzie jedna z lepszych edycji.

Post autor: Pottermaniack »

A kto Damians potwierdza tę listę w TT, Beatka? :mrgreen:

No nie bądą to góra dwa nazwiska, bo plejada zaprzeczyła już trzem (Węgrowska, Mrozowska, KASA) Ale gdyby Mucha i Majdan zatańczyli to przed telewizory przyciągnęliby miliony widzów i zobaczylibyśmy 11-stą edycję :D
W plotkach "niezaprzeczonych" jest jeszcze Otylia Jędrzejczak to też megagwiazda

To Beatka przekazała im fałszywe informacje :mrgreen:
Bo TT od pary tygodni pisze o udziale tych trzech osób, a tu dzisiaj Plejada temu zaprzecza :lol:

Plejada potwierdziła Muchę z Maserakiem.
Tylko komicznie wygląda ten napis "Tylko u nas", jak inne gazety i portale mówiły o tym miesiąc temu :lol:

Post autor: Tomala »

Damians pisze:Plejada potwierdziła Muchę z Maserakiem.
Po prostu nie mogę w to uwierzyć :shock: :shock: :shock: W te plotki nie wierzyłem, ale teraz już wierzę :D

Ale tylko nieliczne plotki są prawdziwe. Bardzo, bardzo się cieszę z udziału Anny Muchy w show i to jeszcze w parze z samym Rafałem Maserakiem. Już teraz wiem, że będe im kibicował. :mrgreen: Ciekawe czy Ania postawi na taniec czy na show, myślę, że na to drugie
ODPOWIEDZ