90210
Wiadomo już kogo potrąciła Annie(kto nie chce wiedzieć niech nie wchodzi w ten link) - http://www.popcorner.pl/popcorner/1,815 ... iona_.html
"90210" jesienią w Polsacie!!! - http://www.popcorner.pl/popcorner/1,815 ... olski.html 
Niestety, nawet nie umywa się do oryginału... 
Ale jeśli popatrzeć na to jako na zupełnie inny serial to może być
Ale jeśli popatrzeć na to jako na zupełnie inny serial to może być
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
A mi się bardziej podoba nowa wersja
. BH90210 średnio mi się podobało. Nie było złe, mogłem obejrzeć raz na jakiś czas kilka czy kilkanaście odcinków jak nic innego nie leciało, ale gdybym miał zrobić mój ranking seriali młodzieżowych to Beverly Hills znalazłoby się gdzieś na końcu. Może dlatego, że problemy nastolatków z początku lat 90' nie są już tak aktualne.
Własnie o to chodzi. Jest wielka przepaść między rzeczywistością bohaterów BH90210 a bohaterów 90210, na którą składają się nie tylko różnica w problemach, ale też np klimat muzyczny czy nawet postęp techniczny (elektronika na dużą większą skalę).Goku pisze:A mi się bardziej podoba nowa wersja. BH90210 średnio mi się podobało. Nie było złe, mogłem obejrzeć raz na jakiś czas kilka czy kilkanaście odcinków jak nic innego nie leciało, ale gdybym miał zrobić mój ranking seriali młodzieżowych to Beverly Hills znalazłoby się gdzieś na końcu. Może dlatego, że problemy nastolatków z początku lat 90' nie są już tak aktualne.
Nastolatek z lat 90 oglądajacy wtedy BH nie przekona się do nowej wersji w której zmiany są zbyt duże a rzeczywistość młodych ludzi nie przystaje do tej którą sam w tym wieku żył.
Z kolei dzisiejszej młodzieży świat tamtych lat jest obcy, została wychowana na dzisiejszych wzorcach, kanonach, modzie i dlatego bardziej odpowiada jej to co widzi w 90210, bo to jest jej rzeczywistość.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Nowa czołówka "90210" - http://www.youtube.com/watch?v=yolacyuq6mA
.
Taka trochę podobna do czołówki "Skins", ale podoba mi się, może nawet bardziej niż ta z 1 sezonu
Taka trochę podobna do czołówki "Skins", ale podoba mi się, może nawet bardziej niż ta z 1 sezonu
Obejrzałem właśnie 2x01. Świetny odcinek! Ale się porobiło w życiu Annie. Aż mi jej żal. Zawsze jej nie lubiłem, ale teraz naprawdę szkoda mi jej.
Beznadziejnie, że Ethan zniknął z serialu. Mogliby być z Silver fajną parą.
Naomi zafascynował starszy żonaty facet, ale na szczęście się opamiętała.
Dziwię się Navidowi, że jest taki wyrozumiały dla Adrianny. Musi ją naprawdę mocno kochać.
Fajnie, że zrobili taki klan przyjaciółek z Silver, Naomi i Adrianny. Tego mi właśnie brakowało w "90210".
A Annnie zdaje się, że nie jest już dziewicą. Tylko teraz Naomi zechciała się zemścić i pewnie wykorzysta to zdjęcie czy nagranie czy co to było.
Ale niestety nie będę chyba już oglądał "90210", bo mam ten limit na ściąganie, a mimo, że lubię ten serial, to lubię go mniej niż inne
Musiałem jeszcze zrezygnować z oglądania "Melrose Place" i "The Beautiful Life"
Być może jeszcze coś będę musiał sobie odpuścić.
A jutro Polsat rozpoczyna emisję tego serialu. Będzie emitowany w niedzielę o 9.45. Trochę głupia pora, ale może będę sobie oglądał, mimo, że już widziałem ten sezon.
Beznadziejnie, że Ethan zniknął z serialu. Mogliby być z Silver fajną parą.
Naomi zafascynował starszy żonaty facet, ale na szczęście się opamiętała.
Dziwię się Navidowi, że jest taki wyrozumiały dla Adrianny. Musi ją naprawdę mocno kochać.
Fajnie, że zrobili taki klan przyjaciółek z Silver, Naomi i Adrianny. Tego mi właśnie brakowało w "90210".
A Annnie zdaje się, że nie jest już dziewicą. Tylko teraz Naomi zechciała się zemścić i pewnie wykorzysta to zdjęcie czy nagranie czy co to było.
Ale niestety nie będę chyba już oglądał "90210", bo mam ten limit na ściąganie, a mimo, że lubię ten serial, to lubię go mniej niż inne
A jutro Polsat rozpoczyna emisję tego serialu. Będzie emitowany w niedzielę o 9.45. Trochę głupia pora, ale może będę sobie oglądał, mimo, że już widziałem ten sezon.
- Adex-fan Brooke
Ja oglądałem całą 1 serie a teraz oglądam 2, ale chwilami mnie bardzo denerwuje bo te nastolatki to jakieś mutanty, zachowujące się bardzo nienaturalnie. Jednak serial zaciekawił mnie, więc z ciekawości oglądam co dalej, głównie zaciekawił mnie dalszy los bohaterów z oryginału.
Odcinek 1 serii 2 ma inną krótką czołówkę, miła muzyczka, ale za krótka, jedynie wątek Annie mnie tam poruszył/zaciekawił, reszta jest denerwująca.
Odcinek 1 serii 2 ma inną krótką czołówkę, miła muzyczka, ale za krótka, jedynie wątek Annie mnie tam poruszył/zaciekawił, reszta jest denerwująca.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Wow! 1 odcinek 2 sezonu utrzymuje tempo finału 1 sezonu
. Tyle się działo!
A mi wcale nie jest szkoda Annie. Wręcz przeciwnie - jest teraz jeszcze bardziej wkurzająca niż wcześniej. Te jej fochy i jeszcze to, że się upiła i przespała z pierwszym spotkanym kolesiem, a potem czegoś od niego oczekiwała
Za to Naomi była super w tym odcinku
. Szczególnie na końcu jak zobaczyła to zdjęcie z Annie i je sobie zgrała na telefon, teraz pewnie porozsyła wszystkim
Yeah! Silver i Dixon nareszcie się rozstali!
A Dixon to dupek, udowodnił to w scenie z Annie w samochodzie.
No i Teddy! Dzięki niemu najwięcej się działo
. Pierwszy chłopak Adrianny, który wpadł w oko Naomi, któremu wpadła w oko Silver
Na dodatek był świadkiem wypadku Annie
Adrianna super wygląda w tych długich włosach, za to Silver beznadziejnie w tej "fryzurze Rihanny"
I nie było tej suki Jen!
I oglądałem ostatnio na Polsacie 2 pierwsze odcinki
. Fajnie się oglądało te pierwsze odcinki, Silver była wtedy super, Annie jeszcze nie była z Ethan'em i oczywiście Adrianna była zła 
A mi wcale nie jest szkoda Annie. Wręcz przeciwnie - jest teraz jeszcze bardziej wkurzająca niż wcześniej. Te jej fochy i jeszcze to, że się upiła i przespała z pierwszym spotkanym kolesiem, a potem czegoś od niego oczekiwała
Za to Naomi była super w tym odcinku
Yeah! Silver i Dixon nareszcie się rozstali!
No i Teddy! Dzięki niemu najwięcej się działo
Adrianna super wygląda w tych długich włosach, za to Silver beznadziejnie w tej "fryzurze Rihanny"
I nie było tej suki Jen!
I oglądałem ostatnio na Polsacie 2 pierwsze odcinki
Mi też się bardzo podoba Adrianna w długich włosach. A Silver w poprzedniej fryzurze wyglądała lepiej, ale w tej też nie jest źle.
Chciałem obejrzeć na Polsacie te 2 pierwsze odcinki, ale prawie całe przespałem
Jak wstałem to było już po 11. Nie znoszę tak długo spać.
Ja złej Adrianny zbytnio nie lubiłem.
Chciałem obejrzeć na Polsacie te 2 pierwsze odcinki, ale prawie całe przespałem
Ja złej Adrianny zbytnio nie lubiłem.