Szkoła złamanych serc (Heartbreak High)
Ja go oglądam codziennie
a teraz lecą takie odcinki,które na TVP1 jeszcze chyba nie były emitowane więc oglądam
W sumie to teraz są praktycznie wszyscy nowi (no oprócz Kateriny,Deaclana i Charliego ale oni też nie są od początku serialu) i zobaczymy jakie znów bedą mieć perypetie 
Team Hunter:)A jak!
Ja sporadycznie oglądam ten serial już od paru lat (z przerwami oczywiście). Najpierw te odcinki z Nick'iem, który niestety później zginął tragicznie na ringu, później z Mattem - chyba siostrzeńcem tego dyrektora Deloraine'a, a teraz z Draziciem (i Anitą
) .
Serial jest bardzo fajny, w ogóle lubię seriale australijskie dla młodzieży. Mogliby go powtórzyć od pierwszego odcinka o jakieś przystępnej porze, albo najlepiej w soboty i niedziele (tylko nie wcześnie rano).
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Wow, na wikipedii jest opisany każdy odcinke tego serialu.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Szko%C5%82 ... anych_serc
Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale Katherina występowała wtedy co Drazic ? Jak mogła chodzić z nim do tej samej klasy, powtarzała rok czy co? Jak ona odeszła z serialu?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Szko%C5%82 ... anych_serc
Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale Katherina występowała wtedy co Drazic ? Jak mogła chodzić z nim do tej samej klasy, powtarzała rok czy co? Jak ona odeszła z serialu?
Niestety nie ma wszystkich. Brak chyba tylko ostatniej 6 serii.Joe pisze:Wow, na wikipedii jest opisany każdy odcinke tego serialu.
Ja się raczej nie orientuje tak dobrze we wszystkich bohaterach (zobacz sobie choćby na Wikipedii ilu ich było), ale Katerina chyba powtarzała rok.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Haha, jaki ten świat mały - to ja w dużej części edytuje wiadomości w wikipedii dotyczące tego serialu. 
Moim zdaniem jest on jak najbardziej godny uwagi, poza tym można nieźle się zdziwić oglądając w nim takich aktorów jak Dominic Purcell czy Simon Baker (ten drugi był nawet w czołówce
).
Moim zdaniem jest on jak najbardziej godny uwagi, poza tym można nieźle się zdziwić oglądając w nim takich aktorów jak Dominic Purcell czy Simon Baker (ten drugi był nawet w czołówce
Nikt nie będzie żył za Ciebie...