Szkoła złamanych serc (Heartbreak High)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Ja go oglądam codziennie ::rad:: a teraz lecą takie odcinki,które na TVP1 jeszcze chyba nie były emitowane więc oglądam :mrgreen: W sumie to teraz są praktycznie wszyscy nowi (no oprócz Kateriny,Deaclana i Charliego ale oni też nie są od początku serialu) i zobaczymy jakie znów bedą mieć perypetie ::chytry::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

A ja nie wiem dlaczego nie mogę przetrawic tego serialu ::bojesie:: . Po prostu mnie nie wciąga ::ysz:: .
Goku

Post autor: Goku »

Ja lubiłem tylko te sezony z Anitą, Ryan'em i Drazic'em. Tylko w tych się coś działo. Wszystkie wcześniejsze jak i późniejsze były już nudne ;) (Sorki, że odgrzewam stary temat, ale tak jakoś na niego trafiłem)
Awatar użytkownika
Omar

Post autor: Omar »

Kontynuacja piątego sezonu znów w tvp. :zeby: Ogląda ktoś? Przyznam się szczerze, że mnie wciągnął w mionione wakacje. Moje ferie się niestety skończyły i specjalnie pożyczyłem video od dziadków by móc nagrywać. :P Do kiedy będą go puszczać w tym zimowym sezonie?
Primok

Post autor: Primok »

Do 26 lutego, bo od marca wracają przedpopołudniowe powtórki MnS - czyli do końca puszczą sezon V :wink: .
Awatar użytkownika
Omar

Będę musiał przetrzymać video przez luty w takim razie. ::jezyk:: To w wakacje pewnie powtórki i szósty. ;]
Awatar użytkownika
Cichy

Post autor: Cichy »

Może ktos wie jak nazywa się aktorka grająca Jodi tą śpiewającą dziewczyne Nicka?
Awatar użytkownika
Omar

cichy pisze:Może ktos wie jak nazywa się aktorka grająca Jodi tą śpiewającą dziewczyne Nicka?
Abi Tucker
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Ja niedawno znowu się wciągnąłem, bo emitują teraz na TVP odcinki, których jeszcze nie widziałem. :)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ja sporadycznie oglądam ten serial już od paru lat (z przerwami oczywiście). Najpierw te odcinki z Nick'iem, który niestety później zginął tragicznie na ringu, później z Mattem - chyba siostrzeńcem tego dyrektora Deloraine'a, a teraz z Draziciem (i Anitą :serce:) . :) Serial jest bardzo fajny, w ogóle lubię seriale australijskie dla młodzieży. Mogliby go powtórzyć od pierwszego odcinka o jakieś przystępnej porze, albo najlepiej w soboty i niedziele (tylko nie wcześnie rano).
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Joe

Wow, na wikipedii jest opisany każdy odcinke tego serialu. :D

http://pl.wikipedia.org/wiki/Szko%C5%82 ... anych_serc

Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale Katherina występowała wtedy co Drazic ? Jak mogła chodzić z nim do tej samej klasy, powtarzała rok czy co? Jak ona odeszła z serialu?
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Joe pisze:Wow, na wikipedii jest opisany każdy odcinke tego serialu.
Niestety nie ma wszystkich. Brak chyba tylko ostatniej 6 serii.

Ja się raczej nie orientuje tak dobrze we wszystkich bohaterach (zobacz sobie choćby na Wikipedii ilu ich było), ale Katerina chyba powtarzała rok. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Joe

Z ostatniego sezonu brakuje opisów, ale nie patrzyłem na ten sezon bo jeszcze go oglądam. :wink: A co do Kateriny to coś mi świta, że ona wyjechała robić karierę tancerki i chyba nie zdała w końcu tej matury.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Katerina powtarzała rok, Ryan też, ale nie pamiętam dlaczego.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
sbsssj

Post autor: sbsssj »

Haha, jaki ten świat mały - to ja w dużej części edytuje wiadomości w wikipedii dotyczące tego serialu. :P

Moim zdaniem jest on jak najbardziej godny uwagi, poza tym można nieźle się zdziwić oglądając w nim takich aktorów jak Dominic Purcell czy Simon Baker (ten drugi był nawet w czołówce :wink: ).
Nikt nie będzie żył za Ciebie...
ODPOWIEDZ