"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
Primok

Post autor: Primok »

W sierpniu :wink: .
cmk

Post autor: cmk »

Chyba po wakacjach nie wrócimy już do modelu 12 odcinków tygodniowo :(
Od września w sobotnie popołudnia o godz. 16:00 będzie emitowane pasmo dokumentalne Discovery... ( http://www.wirtualnemedia.pl/article/27 ... _TVP_1.htm )
Podejrzewam więc, że Mody znowu nie będzie w sobotę chyba, że zmienią godzinę emisji, w co wątpię.
Miejmy nadzieję, że chociaż w tygodniu wrócą podwójne odcinki...
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Mówiłem, żeby myśleć nad akcją protestacyjną już teraz, to nikt nie wyraził chęci...
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Pomyliłem temat. :?

Damians ma rację, powinniśmy zapytać się o dwa odcinki we wrześniu, a jeśli ich nie będzie, to stworzyć petycję.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Wczoraj była wzmianka o MNS, ale nie na TVP1, tylko 2. A dokładniej we wczorajszym programie kabaretu Ciach. :lol: Agent CBŚ został wezwany do gościa, któremu sąsiad ukradł węgiel. Agent kazał mu opowiedzieć wszystko bardzo, bardzo dokładnie, ze szczegółami, bo to może mieć związek ze śledztwem. Facet powiedział, że brak węgla zauważył o 17, a godzinę pamięta, bo jego żona oglądała MNS i był akurat okrągły odcinek, a on zawsze pamięta te okrągłe odcinki, bo wtedy z żoną konsumują swój związek. :lol:
Mikiks

Post autor: Mikiks »

A jak wprowadzają nową postać to żona zakłada stringi :P
Zdziwiło mnie, że podał tak niski numer odcinka, tylko 3500 z małym hakiem, to nawet u nas jest już więcej, dziwne, że nie skorzystał z okazji "wyśmiania" liczby odcinków.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Pottermaniack pisze:Wczoraj była wzmianka o MNS, ale nie na TVP1, tylko 2. A dokładniej we wczorajszym programie kabaretu Ciach. :lol: Agent CBŚ został wezwany do gościa, któremu sąsiad ukradł węgiel. Agent kazał mu opowiedzieć wszystko bardzo, bardzo dokładnie, ze szczegółami, bo to może mieć związek ze śledztwem. Facet powiedział, że brak węgla zauważył o 17, a godzinę pamięta, bo jego żona oglądała MNS i był akurat okrągły odcinek, a on zawsze pamięta te okrągłe odcinki, bo wtedy z żoną konsumują swój związek. :lol:
Tak, też to widziałam i się śmiałam, że wspomnieli o MnS :zeby:
Podczas innego kabaretu (to była chyba Mazurska noc kabaretowa) pewien pan, który z ,,Ameryki" przyjechał, występował tam i powiedział ,,Daliśmy Wam 6000 odcinków Mody na Sukces" .. ;p
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Gabra-Sheila pisze:Podczas innego kabaretu (to była chyba Mazurska noc kabaretowa) pewien pan, który z ,,Ameryki" przyjechał, występował tam i powiedział ,,Daliśmy Wam 6000 odcinków Mody na Sukces" .. ;p
Też to widziałem. :lol: MNS zrobiła się ostatnio trochę bardziej popularna, zauważyliście? Jeden z blogów w Onetowskim Top 10 jest o Modzie, dużo razy w tym roku zajmował pierwsze miejsce, TVP zrobiło dla nas specjalną stronę, popcorner pisze więcej artykułów o Modzie, nawet jest coraz więcej parodii.
cmk

Post autor: cmk »

Zmienia się może trochę podejście do tej soap-opery. Nadal głównym obiektem żartów jest ilość odcinków sięgająca kilku tysięcy, ale to się powoli zmienia. Nasze rodzime polskie seriale również mają ponad tysięczny dorobek odcinkowy. Taki "Klan" leci na TVP1 raptem kilka lat krócej aniżeli MnS, a gdyby od samego początku był emitowany 5 razy w tygodniu to też miałby już ze 3000 epizodów ;)
Poza tym, obecnie chyba panuje jakaś moda na amerykańskie seriale. B&B to wprawdzie nie ten gatunek co Doktory Housy,Losty, Prison Breaki i tym podobne, ale zawsze jakieś zainteresowanie jest ;)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

W związku z transmisjami z Mistrzostw Świata w lekkiej atletyce, które odbywają się w Berlinie, w najbliższy poniedziałek 17 sierpnia nie będzie "MnS". Sytuacja się powtórzy w czwartek 20 sierpnia. Tak więc w przyszłym tygodniu będą tylko 3 odcinki.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

To teraz akcja rozwlecze nam się niemiłosiernie ::kwasny::
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Lepiej dla mnie mniej odcinków. Będzie do nadrobienia . Choć raz się cieszę , że nie ma B&B. :)
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Mam nadzieję, że te 3 odcinki będą naprawdę dobre, będą skoncentrowane na firmie i porzucą wątek Bricky. :?
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Nie możnaby w "Ogłoszeniu" na stronie głównej poinformować, że np. dzisiaj i w piątek nie ma MnS?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

W sumie to dobry pomysł - nie pomyślałem o tym. Tylko poprawka - w czwartek nie będzie, w piątek już tak.
ODPOWIEDZ