Kto to powiedział?
- Pottermaniack
- Pottermaniack
- Sexi Ricky
Hehe, tak sobie pomyślałem, bo przecież ty jesteś chyba specjalistą jeśli chodzi o pierwsze odcinki MnS.jahek pisze:Nie, nie z aż tak zamierzchłej przeszłości, DeaconFanie.
Hmm... To może Grant?
Coś mi się to kojarzy z ich ślubem.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Tak, chodzi o Granta
Ridge próbował przeszkodzić w ślubie Brooke i Granta, którzy płynęli na statku. Ridge stał w porcie i krzyczał w kierunku Brooke. Brooke coś usłyszała, ale Grant uciął rozmowę, mówiąc, że to tylko syrena mgłowa (niebo nad portem było zamglone).
DeaconFanie, teraz Ty zadajesz!
Ridge próbował przeszkodzić w ślubie Brooke i Granta, którzy płynęli na statku. Ridge stał w porcie i krzyczał w kierunku Brooke. Brooke coś usłyszała, ale Grant uciął rozmowę, mówiąc, że to tylko syrena mgłowa (niebo nad portem było zamglone).
DeaconFanie, teraz Ty zadajesz!
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela
Haha! Właśnie tak myślałem, że Grant to powiedział w tej sytuacji.
No to teraz moja kolej:
"Większość ludzi nie ma tej okazji by walczyć o ich sny. Ty walczyłaś i dałaś z siebie wszystko. To jest to co czyni cię wyjątkową, niewiarygodną osobą, XXX, i bardzo dla mnie atrakcyjną."
Kto to powiedział??
No to teraz moja kolej:
"Większość ludzi nie ma tej okazji by walczyć o ich sny. Ty walczyłaś i dałaś z siebie wszystko. To jest to co czyni cię wyjątkową, niewiarygodną osobą, XXX, i bardzo dla mnie atrakcyjną."
Kto to powiedział??
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.