Post autor: mailo »

Tomala pisze:http://film.wp.pl/id,96295,title,Kather ... caid=17cdb
To informacja już sprzed kilku dni, ale dopiero przypomniało mi się żeby o tym napisać. Katherine Heigl osobiście zaprzeczyła jakoby miała odejść z "Chirurgów". Dla mnie to wspaniała wiadomość! Chociaż w 4. sezonie Izzie mnie wkurzała swoim niezdecydowaniem i moją ulubioną postacią stała się Christina, ale serial bez niej byłby strasznie pusty.
Wow Tomala to super wiadomość. Izzie wprowadza coś innego do serialu - jest wrażliwa i ładna w przeciwieństwie do innych:)
wiwi pisze:O, to super! Właśnie się dziwiłam trochę, że niby ma odejść a operacja się udała (byłam przekonana, że umrze na stole operacyjnym). Szkoda, że Christina rozstała się z tym lekarzem. Mi się bardzo podoba ich wątek i mam nadzieję, że Derek mu pomoże pozbyć się tej traumy z Iraku ;)
Ja się już bałem że będą ją tak męczyć i męczyć przez kilka odcinków a potem uśmiercą, bo było wspomniane , że czeka ją cała seria zabiegów i chemii. Ale wygląda na to że zostanie jednak w serialu. Christina i Owen nawet pasowali do siebie, chociaż on właśnie przez tą traume jest zbyt emocjonalny a Christina jest bardziej przyziemna. Jak na początku Owen pojawil się w serialu i 1 raz pocalował Christinę to się wydawał taki macho - przeciwieńtwo tych gogusiowatych lekarzy a'la Derek. Ale potem jednak stał się niezrównoważony i niekonkretny jak większość bohaterów:) Może to taka wizytówka tego serialu? Że każdy musi mieć problemy emocjonalne i walczyć z przeszłością? Nie dziwie się , że Christina się wystraszyła jak ją zaczął dusić w środku nocy. Ale mam wrażenie że się jeszcze zejdą.
No wlaśnie Christina nie okazała się całkowitym robotem jak myślała Izzie. Jednak nie wytrzymala presji i powiedziała o jej chorobie. W sumie okazało się że to był dobry krok.

Post autor: Liason-fanka »

Ja bylam pewna, ze ten caly watek Izzie sluzy tylko temu, zeby ja w efekcie usmiercic. Ale fajnie, ze zostaje, bo to chyba moja ulubiona postac zenska w tym serialu. Poza Addison oczywiscie, no ale Addison juz nie ma... Wprawdzie ten watek z duchem Denny'ego mnie wkurzal strasznie i troche mi zepsul Izzie, ale nadal bardzo ja lubie.

Post autor: Tomala »

http://film.interia.pl/wiadomosci/plotk ... zy,1293207
Oj, producenci "Chirurgów" to naprawdę mają pecha. Nie dość, że aktorka grająca Lexie jest w ciąży, to jeszcze okazuje się, że również Ellen Pompeo (Meredith) też spodziewa się dziecka! Ciekawi mnie jak to rozwiążą w serialu. Ja obstawiam, że Meredith będzie w ciąży. A jak to zrobiono z Lexie, bo nie jestem aż tak na bieżąco z odcinkami, bo Chyler Leigh już w maju ma urodzić?

Post autor: wiwi »

Ech, nasza radość była przedwczesna :( Bardzo żałuję, że Izzie jednak umrze, ale fajny był ostatni odcinek i ten ślub na końcu :serce:
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D

http://film.interia.pl/telewizja/serial ... ow,1326133
Pod tym linkiem jest informacja, że Katherine Heigl jednak zostaje w "Chirurgach" :) A T.R. Knight odchodzi. Jednak rzecznicy prasowi aktorów nie skomentowali tych doniesień. Myślę, że co do George'a to prawda, że odchodzi, ale już nie wiem sam co myśleć na temat Izzie. Co chwilę pojawiają się sprzeczne informacje ::kwasny:: Mam nadzieję, że ona zostanie, ale George'a nie będę żałował, bo nigdy za nim nie przepadałem i często działał mi na nerwy.

Post autor: kimberly1990 »

Zaczęłam oglądać Chirurgów od pierwszego odcinka i strasznie się wciągnęłam ::ok:: :zeby: Serial jak dla mnie jest bomba! (w ogóle uwielbiam takie medyczne filmy) Wcześniej oglądałam na Polsacie jakieś pojedyncze odcinki, ale nie regularnie. Postanowiłam sobie, że w wakacje (bo teraz w końcu mam czas) obejrze całość :wink: Długa droga jeszcze przede mną żeby być na bieżąco, ale serial tak mi się spodobał, że nie mam nic przeciwko dłuuugiemu oglądaniu ::jezyk:: :wink:

Co do bohaterów: jak na razie do gustu najbardziej przypadła mi chyba Izzie (ma zdecydowanie najfajniejsze sceny) :wink: Podoba mi się też Alex, bo jest taki trochę zadziorny ::jezyk::
A w ogóle to uwielbiam Particka Dempsey'a, więc przyjemnie ogląda mi się wszystkie sceny, w których jest Derek :zeby:

To jest jeden z moich ulubionych seriali. Aktualnie jestem już przy końcówce 5. sezonu :D A ostatnio na Interii pisali, że Polsat ma jesienią wyemitować 4. sezon :D

Post autor: DeaconFan »

Polsat widzę jest strasznie szybki... ::kwasny:: :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

DeaconFan pisze:Polsat widzę jest strasznie szybki...
No, strasznie ::loll:: ::plask wczolo: :? W USA już się skończył 5. sezon, a oni dopiero będą puszczać 4. Tak samo było kiedyś, że puścili 1. sezon, a 2. dopiero chyba po 2 latach. I to jeszcze o "znakomitej" porze - ok. 23-00 ::plask wczolo: Ja na szczęście już od kilku miesięcy mam FOXlife i nie muszę się o to martwić, bo ta stacja jest bardzo na bierząco i dzisiaj oglądałem tam już 20. odcinek 5. sezonu :D

Oglądałem dzisiaj na FOXlife finał 5. sezonu. To był niesamowity odcinek! To było takie szokujące jak okazało się, że ten facet spod autobusu to George :shock: Wiedziałem, że on odchodzi z serialu, ale nie spodziewałem się tego.
Ciekawe było też jak Izzie co chwilę traciła pamięć. Jak się obudziła po operacji i wszystko pamiętała tak się cieszyłem, a jednak nie było tak wspaniale. I tak samo na koniec, odzyskała już pamięć, to znowu serce jej przestało bić :( Jeszcze ten dylemat - reanimować ją czy nie? Jestem bardzo ciekawy czy przeżyje.
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Od kiedy nowy sezon w USA? Adex, oglądasz jeszcze ten serial?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: wiwi »

Od 24 września ;)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D

Post autor: Adex-fan Brooke »

B@r pisze:Od kiedy nowy sezon w USA? Adex, oglądasz jeszcze ten serial?
Niezbyt, zamierzam dopiero nadrobić ostatnią serie, chyba 5 była tak? A na Polsat będzie seria 4?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Adex-fan Brooke pisze:Niezbyt, zamierzam dopiero nadrobić ostatnią serie, chyba 5 była tak? A na Polsat będzie seria 4?
Tak będzie. W soboty o 15.45 po 2 odcinki. Ciekawi mnie czy puszczą 5. serie od razu po 4.

Post autor: Adex-fan Brooke »

Tomala pisze:
Adex-fan Brooke pisze:Niezbyt, zamierzam dopiero nadrobić ostatnią serie, chyba 5 była tak? A na Polsat będzie seria 4?
Tak będzie. W soboty o 15.45 po 2 odcinki. Ciekawi mnie czy puszczą 5. serie od razu po 4.
Dziwna pora ::kwasny:: wolałem pod wieczór jakiś, ale fajnie że będzie, jak będę miał czas będę może zerkać, gorzej jeśli w tej porze w soboty wróci Moda na sukces, wolałbym chyba aby nie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ