A mnie się fryz Bridget nie podoba. Za bardzo ma te włosy przyklepane.Joe pisze:Bridget była chyba u fryzjera, bo ma teraz trochę inną , ładną fryzurę. Taylor też ma świetnie ułożone włosy.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Sad but true
Ma bardzo ładnie wyprostowane włosy i do tego fajną grzywkę.Tiril pisze:A mnie się fryz Bridget nie podoba. Za bardzo ma te włosy przyklepane.
Dzisiaj Bridget wyglądała ślicznie, zapodajcie fotkę jak macie 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nick ze swoim lekkim zarostem w zamierzeniu pewnie miał być seksowny i męski, ale odniosło to skutek odwrotny - wygląda jak niedomyty bezdomny, do tego obłąkany. Zdecydowanie mu ten styl nie pasuje!
I’m your dream, make you real
Sad but true
Sad but true
Takie samo wrażenie odniosłem. On najlepiej wygląda bez brody i z lekko przyciętymi włosami. Ale i tak jego twarzy może pomóc chyba tylko lifting xDTiril pisze:Nick ze swoim lekkim zarostem w zamierzeniu pewnie miał być seksowny i męski, ale odniosło to skutek odwrotny - wygląda jak niedomyty bezdomny, do tego obłąkany. Zdecydowanie mu ten styl nie pasuje!