Plus sposób chodzenia - jedna noga do środkaDamians pisze: Pomysł z zatrudnieniem Taylor - tragiczny. Ma bardzo złą figurę, szczególnie piersi,
A na chód Taylor jakoś nie zwróciłem uwagi. Ale zapomniałem wspomnieć jeszcze o jej ustach, które oszpecą każdą kreację
Ale w FC jest już sekretarka - Megan. Dwóch nie potrzeba.DeaconFan pisze:A co robiła w Spectrze? Jakąś tam asystentką będzie, czy sekretarką.![]()
Właśnie kiedyś,t o było co innego. Thorne chował wszystkie urazy w sobie, siedział w tej ciemnej piwnicy i zajmował się papierkami. Teraz Thorne ma ambicje, ma żonę, która jeszcze go podjudza do rywalizowania z Ridge'm ( no a Ridge oczywiście dalej pewnie uważa ją za "głupią gęś" xD ) i nie pozwoli się z powrotem zamknąć w piwnicy. A Ridge na równą współprace nie pójdzie.DeaconFan pisze:No kiedyś przez wiele lat jakoś współpracowali, więc może i teraz jeszcze dojdą do porozumienia.![]()
No właśnie coś tam podarł, ale to chyba faktycznie była już jakaś kopia tego w identycznej kopercie, mógł to zrobić wcześniej.DeaconFan pisze:Przecież chyba je właśnie podarł, albo jakąś tam kopię tego.
Administrator
Szefem jest właściciel, czyli Stephanie. To, że nie ma może praktyki na tym stanowisku to nieistotne. Szef nie musi być świetnym fachowcem od wszystkiego, projektowania, reklamy, itd. itp, bo od tego powinien mieć ludzi. Stephanie powinna sobie dobrać prawdziwy zespół, speców światowej sławy (niekoniecznie z rodziny), a ona powinna tylko nimi kierować.
Administrator
Brak doświadczenia nie powinien dyskwalifikować Stephanie z funkcji prezesa. Ale musi mieć prawdziwy zespół i zaufanych ludzi do współdziałania firmą.
Wbrew pozorom, najwiekszy problem może mieć z projektantami. Jeden Dante jej nie wystarczy - a musi mieć kogoś, kto ma talent. Erica wykreśliła, Ridge nie chce. Mogłaby ściągnąć swoją córkę Felicię, albo podkupić ..Clarke'a.
Uprzedzeniami do innych wiele nie zdziała.
Nadal jej nie widzę na stanowisku szefa - chyba, że decyzje zostawi synowi, a sama będzie z boku.
Wbrew pozorom, najwiekszy problem może mieć z projektantami. Jeden Dante jej nie wystarczy - a musi mieć kogoś, kto ma talent. Erica wykreśliła, Ridge nie chce. Mogłaby ściągnąć swoją córkę Felicię, albo podkupić ..Clarke'a.
Uprzedzeniami do innych wiele nie zdziała.
Nadal jej nie widzę na stanowisku szefa - chyba, że decyzje zostawi synowi, a sama będzie z boku.
Administrator
Czasem udaje mi się w myślach kogoś przywołać do serialu.
A tak na poważnie, nie widzę na razie Felicii w firmie. Ona ma zupełnie inne widzenie mody niż Stephanie - jest taka awangardowa, jak sama się określa. A Douglas'owa woli czystą klasykę, nie wiem czy uda im sie pogodzić ogień i wodę. Felicii bardziej pasowałoby, gdyby firmie szefowała Brooke, tak mi się wydaje.
Oto wyniki ankiety: Kto powinien szefować FC? Wygrała Stephanie, która otrzymała 7 głosów (35% poparcia). Na drugim miejscu z 5 głosami jest Brooke (25%), Po dwa głosy otrzymali Eric, Thorne i Ridge. 1 osoba stwierdziła, że nieważne kto - byle dobrze zarządzałby koncernem. Zdania nie miała też jedna osoba. W sumie zagłosowało 20 osób.
A tak na poważnie, nie widzę na razie Felicii w firmie. Ona ma zupełnie inne widzenie mody niż Stephanie - jest taka awangardowa, jak sama się określa. A Douglas'owa woli czystą klasykę, nie wiem czy uda im sie pogodzić ogień i wodę. Felicii bardziej pasowałoby, gdyby firmie szefowała Brooke, tak mi się wydaje.
Oto wyniki ankiety: Kto powinien szefować FC? Wygrała Stephanie, która otrzymała 7 głosów (35% poparcia). Na drugim miejscu z 5 głosami jest Brooke (25%), Po dwa głosy otrzymali Eric, Thorne i Ridge. 1 osoba stwierdziła, że nieważne kto - byle dobrze zarządzałby koncernem. Zdania nie miała też jedna osoba. W sumie zagłosowało 20 osób.