Spoilery na V sezon pisze:- Cameron i Chase nie wrócą do House'a,
- powrót Wilsona,
- śmierć ojca House'a
- ciąża Cuddy,
- Trzynastka będzie z Foremanem,
- Trzynastka na eksperymentalnej terapi,
- śmierć jednego z "nowych" asystentów House'a
- House idzie na odwyk![]()
Dr House (House M. D.)
Spoilery na piąty sezon: (pierwszy to odp. na pytanie Pottermaniacka)
O właśnie, mnie dziwi, czemu nie zmienili czołówki po tym, jak Cameron i Chase odeszli z zespołu House'a. Mogliby zrobić nową czołówkę, uwzględniając nowych bohaterów. Obecna jest od pierwszego sezonu i wygląda trochę dziwnie biorąc pod uwagę zmiany.
Z nowego zespołu faktycznie Trzynastka najbardziej się wyróżnia, ale i tak nikogo specjalnie nie lubię. Wolałam poprzednią ekipę, może oprócz Foremana, który działa mi na nerwy.
Z nowego zespołu faktycznie Trzynastka najbardziej się wyróżnia, ale i tak nikogo specjalnie nie lubię. Wolałam poprzednią ekipę, może oprócz Foremana, który działa mi na nerwy.
Była jedna zmiana - w 1. sezonie w czołówce była inna muzyczka.Beja pisze:O właśnie, mnie dziwi, czemu nie zmienili czołówki po tym, jak Cameron i Chase odeszli z zespołu House'a. Mogliby zrobić nową czołówkę, uwzględniając nowych bohaterów. Obecna jest od pierwszego sezonu i wygląda trochę dziwnie biorąc pod uwagę zmiany.
Ja też lubię tylko Trzynastkę w nowym zespole. I też Foreman działa mi na nerwy. Zawsze najmniej go lubiłem, a on został.Beja pisze:Z nowego zespołu faktycznie Trzynastka najbardziej się wyróżnia, ale i tak nikogo specjalnie nie lubię. Wolałam poprzednią ekipę, może oprócz Foremana, który działa mi na nerwy.
We wczorajszym odcinku niby było dużo House'a i Wilsona, których rozmowy lubię oglądać, niby było ciekawe rozwiązanie przypadku, ale jednak odcinek mnie nudził. Może dlatego, że nie było przychodni i docinków House'a pod adresem asystentów...
Mam pytanie co do pewnego spoilerowego zdjęcia, które wczoraj widziałam: Była na nim Cameron leżąca w łóżku szpitalnym, a przy niej House i Trzynastka. Czy jedną z pacjentek House'a będzie w tym sezonie Cameron?
Mam pytanie co do pewnego spoilerowego zdjęcia, które wczoraj widziałam: Była na nim Cameron leżąca w łóżku szpitalnym, a przy niej House i Trzynastka. Czy jedną z pacjentek House'a będzie w tym sezonie Cameron?
Kurde, drugi raz piszę tego posta, bo mi się wcześniej coś zacięło!
Podobała mi się przemowa House'a na pogrzebie ojca. Starał się być miły, ale też nie chciał zbyt przekłamywać rzeczywistości. Nie dziwię mu się, że miał złe stosunki z ojcem, skoro ten nie potrafił zaakceptować innych poglądów niż jego własne. Podobnie do mojego...
A to jak House uciął kawałeczek skóry z ucha ojcu to było takie szalone!
Fajnie, że było we wczorajszym odcinku dużo Chase'a i Cameron
Ale brakuje mi pomiędzy nimi scen nie związanych z pracą. Niby wiemy, że są parą, ale mogliby nam chociaż czasem pokazać jakiś pocałunek czy coś 
Podobała mi się przemowa House'a na pogrzebie ojca. Starał się być miły, ale też nie chciał zbyt przekłamywać rzeczywistości. Nie dziwię mu się, że miał złe stosunki z ojcem, skoro ten nie potrafił zaakceptować innych poglądów niż jego własne. Podobnie do mojego...
A to jak House uciął kawałeczek skóry z ucha ojcu to było takie szalone!
Fajnie, że było we wczorajszym odcinku dużo Chase'a i Cameron
- Pottermaniack
Na House trochę się spóźniłem w czwartek, bo zerkałem na "Londyńczyków" ( wszystkie najlepsze seriale TVP upchnęło w czwartkowy wieczór o podobnych porach.
)
Nawet podobał mi się ten odcinek. Trochę poznaliśmy przeszłość House'a, jego relacje z ojcem. No i przeszłość House'a i Wilsona.
Dziwne było, że ktoś powiedział do House'a Greg. 
Nawet podobał mi się ten odcinek. Trochę poznaliśmy przeszłość House'a, jego relacje z ojcem. No i przeszłość House'a i Wilsona.
O, to fajnie, że Taub odejdzie. A Kutner popełnił wcześniej samobójstwo, więc pewnie będą jacyś nowi lekarze. To dobrze, bo ta nowa ekipa poza Trzynastką to porażka. A najlepiej, żeby do zespołu wrócili Chase i CameronMikiks pisze:Widzieliście zapowiedzi na 6 sezon?
Z tego co widziałem to:
Spoilery na początek 6 sezonu pisze:
- House całuje się z jakąś nową babką, prawdopodobnie pielęgniarką z psychiatryka w którym jest
- Taub odchodzi z ekipy House'a![]()