Jak to ?B@r pisze:Amber bierze ślub z Deaconem.
Żar młodości (The Young and The Restless)
- Adex-fan Brooke
To szkoda z Polsatem, najlepiej jakby w korzystnej porze wskoczyli do roku 2005 i pokryłoby się z B&B, zobaczylibyśmy ślub Lauren na którym był Eryk i dalsze losy Sheili.
Co do USA to miał być wypadek z Nikki i co? z jakiego dnia polecacie ściągnąć odcinki najnowsze?
Co do USA to miał być wypadek z Nikki i co? z jakiego dnia polecacie ściągnąć odcinki najnowsze?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Amber chce by Deacon pomógł w oczyszczeniu Daniela ze wszystkich zarzutów. Deacon za to chce z nią wziąć ślub, mówi przy tym, że naprawdę kocha Amber.Joe pisze:Jak to ? Znowu ją szantażuje czy jej coś odbiło?
W końcu Amber zgadza się na to, potem zjawia się Daniel i o mało nie dochodzi do bójki pomiędzy nim i Deaconem. Daniel chce by Amber do niego wróciła, ale ta jest teraz chyba z Deaconem.
To zależy jaki wątek cię najbardziej interesuje.z jakiego dnia polecacie ściągnąć odcinki najnowsze?
W poniedziałek najciekawsze były: pocałunek Colleen i JT, konfrontacja Neil/Tyra/Devon, rozmowa Rydera z Kevinem o przeszłości Rydera (który może być bratem Kevina, choć ja sądzę, że to kłamstwa), pocałunek Deacona i Victorii.
Wtorek: dalszy ciąg scen z poniedziałku tj. Colleen/JT, Victoria/Deacon, Ryder/Kevin + Deacon oświadcza się Amber, wpada tam Daniel, a później Chance z ochroną wyprowadzają Daniela.
Środa: dalszy ciąg sceny Amber/Deacon, Billy/Mac i Chance/Chloe razem przy jednym stole w klubie, Lily goli głowę na łyso, i dużo Lauren.
Czwartek: sceny Deacon/Amber - Daniel chce Amber z powrotem, Victor pokazuje Victorii zdjęcia z pocałunku JT i Colleen, Jack'owi objawia się duch John'a Abbotta, Kevin odwiedza Rydera w więzieniu i mówi, że myśli że są braćmi, Vicky przychodzi do Colleen, Paul i JT widzą Mary Jane w blond włosach.
Co do wypadku Nikki to już niby był. Ashley jechała autem i kogoś potrąciła, chyba Nikki, a myślała że to była Sabrina (ona myśli, że Sabrina żyje). Nikki zaś gdzieś zaginęła...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Adex-fan Brooke
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Właśnie jestem po odcinku z 8. sierpnia i muszę przyznac, że dzieje się oj dzieje.
Nikki odwołała ślub z Paul'em gdy doszła do wniosku, że nadal kocha Victora. Świetnie fleshbacki z Vicorem Nikki i Paulem, niektóre sprzed prawie 30-stu lat. Adamowi plan sie powiódł. Ashley zaczyna wariowac, już regularnie widzi ducha Sabriny, zmarłej w ciąży byłej żony Victora. Heather dowiadująca się, że Adam zdradza ją z mężczyzną. Na koniec roztrzęsiona Ashley za kółkiem szukając Victora potrąca Nikki.Wszystkie wydarzenia w burzową noc. Dlatego warto było przetrwac od maja z Yr dla takich odcinków.
Wątek Amber jest wyjątkowo nudny, ale opiszę więcej jak nadrobię te kilka odcinków.
Trwają negocjacje na temat przywócenia Druicilli zarówno z samą (wspaniałą) Victorią Rowell jak i z innymi aktorkami np Chauntee Schuler, która pod koniec roku odchodzi z Atwt gdzie od 2 lat grała Bonnie
Jeszcze warto zrócic uwagę na Patty, która zabija psa Zapato za to, że zjadł jej nieżywego kota.
Wcześniej dosypuje narkotyki do drinka Jacka i go gwałci
Nikki odwołała ślub z Paul'em gdy doszła do wniosku, że nadal kocha Victora. Świetnie fleshbacki z Vicorem Nikki i Paulem, niektóre sprzed prawie 30-stu lat. Adamowi plan sie powiódł. Ashley zaczyna wariowac, już regularnie widzi ducha Sabriny, zmarłej w ciąży byłej żony Victora. Heather dowiadująca się, że Adam zdradza ją z mężczyzną. Na koniec roztrzęsiona Ashley za kółkiem szukając Victora potrąca Nikki.Wszystkie wydarzenia w burzową noc. Dlatego warto było przetrwac od maja z Yr dla takich odcinków.
Wątek Amber jest wyjątkowo nudny, ale opiszę więcej jak nadrobię te kilka odcinków.
Trwają negocjacje na temat przywócenia Druicilli zarówno z samą (wspaniałą) Victorią Rowell jak i z innymi aktorkami np Chauntee Schuler, która pod koniec roku odchodzi z Atwt gdzie od 2 lat grała Bonnie
Jeszcze warto zrócic uwagę na Patty, która zabija psa Zapato za to, że zjadł jej nieżywego kota.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
W piątkowym odcinku było gorąco między Victorią i Deaconem!
Zanosi się na seks, chyba, że ktoś to przerwie.
Ciekawie też w wątku Rydera i Kevina. Kevin już sam nie wie, czy to jego brat, ale zamierza się tego dowiedzieć. Za to Ryder i Deacon chyba szukają jakiegoś cennego obrazu, który gdzieś ukrył kiedyś zmarły ojciec Kevina - Tom i chcą się tego właśnie dowiedzieć poprzez Kevina.
Paul natomiast w końcu dowiedział się, że Mary Jane to jego siostra - Patty.
Zanosi się na seks, chyba, że ktoś to przerwie.
Ciekawie też w wątku Rydera i Kevina. Kevin już sam nie wie, czy to jego brat, ale zamierza się tego dowiedzieć. Za to Ryder i Deacon chyba szukają jakiegoś cennego obrazu, który gdzieś ukrył kiedyś zmarły ojciec Kevina - Tom i chcą się tego właśnie dowiedzieć poprzez Kevina.
Paul natomiast w końcu dowiedział się, że Mary Jane to jego siostra - Patty.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Ja tak samo. Nie dało się tak funkcjonować.DeaconFan pisze:Dobrze, że nie oglądałem wtedy o tej 6 rano (widziałem tylko 5 pierwszych odcinków, dalej juź nie wytrzymałem ).
Nic dodać, nic ująć. To stała praktyka PolsatuLiason-fanka pisze:Coz, nie ma to jak emitowac serial o 6 rano i narzekac na slaba ogladalnosc... LOL
A istnieje w ogóle czołówka z Amber?Mareczek pisze:Czy ktoś może podać link do czołówki z Amber
Przez tyle czasu nigdy jej nie widziałem
Y&R ma to do siebie, że tam jest kilka wersji czołówek z różnymi bohaterami (podobnie jest w naszym polskim "Na dobre i na złe"), ale raczej są to główni bohaterowie, a Amber chyba do nich nie należy.
Bo tam są tylko główne postaci takie jak Jack, Victor, Nikki, Ashley, Katherine, Paul, Michael, Nick, Sharon, Phyllis, Neil, z młodych chyba tylko Daniel i Devon.
Amber raczej ma niewielkie, epizodyczne wątki zawsze.
Choć jak dla mnie to w czołówce mogłyby być nawet wszystkie postaci.
Amber raczej ma niewielkie, epizodyczne wątki zawsze.
Choć jak dla mnie to w czołówce mogłyby być nawet wszystkie postaci.
http://film.wp.pl/idGallery,5286,idPhot ... leria.htmlMakabryczna torebka gwiazdy
Amerykańska aktorka Stacy Haiduk pokazała światu nową torebkę. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, że jest ona z wypchanego kota.
Aktorka pojawiła się z nowym nabytkiem na gali rozdania Nagród Emmy dla programów nadawanych między 2 rano a 18 wieczorem.
Haiduk tłumaczyła, że torebka jest "atrapą" kotki, która zagrała z nią w filmie "The Young and Restless" (polski tytuł: "Żar młodości") i nie mogła pojawić się na gali "osobiście".
Aktorka wyznała także, że w domu ma trzy koty (dla janości: w wersji żywej).
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Widzę, że ktoś się w końcu zainteresował Y&R, a raczej jedną z aktorek z tej operki.
Mary Jane/Patty to super postać, obecnie wymiata w całym serialu!
Dużo by tu opowiadać co się z nią teraz dzieje.
Jej brat - Paul w końcu ją rozpoznał i teraz razem uciekają przed policją, która myślała, że Mary Jane porwała Paul'a. Rodzeństwo trafiło razem do kaplicy. A policja na zewnątrz otoczyła teren. Z kaplicy Patty/MJ zadzwoniła do ukochanego Jack'a, który przyjechał tam i oświadczyła mu, że chce z nim wziąć tu i teraz ślub.
Jack nie wiedział co robić. Poza tym czaili się tam też Gloria i jej mąż - Jeff, którzy planowali złapać MJ by dostać za nią kasę, którą za jej schwytanie wyznaczył Victor. MJ powiedziała jeszcze Jack'owi, że przyczyniła się do wypadku małej Summer, potem zrobiło się zamieszanie, Jeff i Gloria wyjorzystali je i uprowadzili MJ. I tak teraz MJ/Patty siedzi w niewoli u porywaczy, którzy chcą wydoić kasę od Jack'a (który wyznaczył 2 miliony za złapanie Patty, chce jednak jej dobra) i od Victora (który wyznaczył milion). W międzyczasie jeszcze doszło do mini bójki pomiędzy Glorią i MJ. A obecnie jeszcze Colleen nic nie wiedząc pojawiła się w domku, w którym trzymają Patty i ta błagała ją o uwolnienie.
Mam nadzieję, że niczego nie pokręciłem.
Mary Jane/Patty to super postać, obecnie wymiata w całym serialu!
Dużo by tu opowiadać co się z nią teraz dzieje.
Jej brat - Paul w końcu ją rozpoznał i teraz razem uciekają przed policją, która myślała, że Mary Jane porwała Paul'a. Rodzeństwo trafiło razem do kaplicy. A policja na zewnątrz otoczyła teren. Z kaplicy Patty/MJ zadzwoniła do ukochanego Jack'a, który przyjechał tam i oświadczyła mu, że chce z nim wziąć tu i teraz ślub.
Mam nadzieję, że niczego nie pokręciłem.