To było bardzo miłe zaskoczenieB@r pisze:Rosati tańczy teraz do "Give it 2 me" Madonny!
Ogólnie to najbardziej w tej edycji interesują mnie właśnie Rosati, Mucha i Natasza. Nie spodziewałem się, że Mucha tak dobrze zatańczy. Fajnie, że ona jest w TzG. Wnosi tam trochę humoru. A propo humoru to Zbyszka się dzisiaj trzymały z lekka nieprzyzwoite żarty. Nie wiem czy to tylko ja mam takie skojarzenia, czy publiczność w TzG nie usłyszała tego, lub nie zajarzyła, jak niechcący powiedział do któregoś tancerza: "Potrafisz bardzo dobrze prowadzić kobietę"
EDIT:
Co do Wyrwał to ona jest moim zdaniem trochę gruba jak na modelkę. Nie jestem w żadnym razie zwolennikiem modelek-anorektyczek, ale ona jest za gruba.
Ostatnio zmieniony 2009-09-06, 23:32 przez Tomala, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróciły mi emocje sprzed czterech, trzech lat, jak oglądało się TzG
Otylia, Majdan, Rosati, Wolszczak, Muszka, Natasza, Chajzer - gwiazdy, które wzbudzają jakieś emocje, a przed występem Muchy, to już w ogóle, czekałem na to, jak podczas jest występów w JOŚ
I wielkie zaskoczenie, że Mucha otrzymała tak dużo punktów, to wróży jej dojście do finału, a może nawet i wygraną. A Natasza niech zajmie drugie miejsce, znowu poniesie porażkę
Majdan, Grażyna, Rosati (!!! ), Wolszczak, Chajzer tu też niespodzianki, że tańczyli bardzo dobrze, szczególnie Majdan i Rosati.
Tyszkiewiczowa i Wodecki faktycznie, zrobili się mega stronniczy, ale przynajmniej coś się dzieje
Tyszkiewiczowa zawsze dawała 9 i 10, a tu nagle 5 dla Wyrwał i 6 dla tego niby piosenkarza
Za tydzień odpadnie Wyrwał, nie umie tańczyć, jej prezentacja była bardzo dziwna... modelka występująca dla CKM i Playboy'a
Cały czas jestem pod wrażeniem tańca Muchy, musi wygrać X edycje TzG!!!
Otylia, Majdan, Rosati, Wolszczak, Muszka, Natasza, Chajzer - gwiazdy, które wzbudzają jakieś emocje, a przed występem Muchy, to już w ogóle, czekałem na to, jak podczas jest występów w JOŚ
I wielkie zaskoczenie, że Mucha otrzymała tak dużo punktów, to wróży jej dojście do finału, a może nawet i wygraną. A Natasza niech zajmie drugie miejsce, znowu poniesie porażkę
Majdan, Grażyna, Rosati (!!! ), Wolszczak, Chajzer tu też niespodzianki, że tańczyli bardzo dobrze, szczególnie Majdan i Rosati.
Tyszkiewiczowa i Wodecki faktycznie, zrobili się mega stronniczy, ale przynajmniej coś się dzieje
Tyszkiewiczowa zawsze dawała 9 i 10, a tu nagle 5 dla Wyrwał i 6 dla tego niby piosenkarza
Za tydzień odpadnie Wyrwał, nie umie tańczyć, jej prezentacja była bardzo dziwna... modelka występująca dla CKM i Playboy'a
Cały czas jestem pod wrażeniem tańca Muchy, musi wygrać X edycje TzG!!!
Ja kibicuję Nataszy! Świetnie się prezentowała i tańczyła, nic dziwnego, że dostała najwięcej punktów od jury. Miłe zaskoczenie!
Na drugim miejscu moją faworytką jest Ania Mucha.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Zaskoczenie? Dla mnie to było oczywiste, że zostanie najwyżej oceniona. Byłbym zaskoczony gdyby nie została najwyżej oceniona.B@r pisze:Ja kibicuję Nataszy! Świetnie się prezentowała i tańczyła, nic dziwnego, że dostała najwięcej punktów od jury. Miłe zaskoczenie!
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Miłym zaskoczeniem było dla mnie to, że była taka sympatyczna i tak ładnie tańczyła. W "Jak oni śpiewają" nie wywarła na mnie pozytywnego wrażenia, a tutaj wręcz przeciwnie!Tim pisze:Zaskoczenie? Dla mnie to było oczywiste, że zostanie najwyżej oceniona. Byłbym zaskoczony gdyby nie została najwyżej oceniona.B@r pisze:Ja kibicuję Nataszy! Świetnie się prezentowała i tańczyła, nic dziwnego, że dostała najwięcej punktów od jury. Miłe zaskoczenie!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Świetny pierwszy odcinek. Wspaniale dobrani uczestnicy i dobrze połączeni w pary.
Zgadza się. Wróciły emocje, ostatnio zaznałem je w edycji siódmej.
Mimo sztywnej formuły była niespodzianka z tym, że nikt nie odpada. Więcej takich twistów. Dużą niespodzianką był Gąs niespodziewanie przechodzący za Skrzynecką gdy ta rozmawiała z uczestnikami
W Joś to normalka by była, ale w tzg to szok
Gwiazdy świetne.Duże niespodzianki sprawili Ania Mucha i Radek Majdan
Myślałem, że będa u dołu tabeli a tymczasem pozytywnie mnie zaskoczyli. Po Nataszy wszyscy się spodziewali dobrego tańca i tak było., Jednak nawet profesjonalni gwiazdy-tancerze występujący w tzg nie tańczyli tak jak Natasza dzisiaj.
Więc jeśli wygra to w pełni zasłużenie.
Bardzo fajna para z Weroniki i Krzyśka, jego lubiłem w każdej edycji w której występował, miałem inne wyobrażenie na temat Weroniki, tymczasem to fajna, sympatyczna dziewczyna, niezły taniec byle tak dalej.
A Grażynka Woszczak to tam największy luzak, pewnie o wiele bardziej od Ani Muchy
, a tymczasem była dziś kobietę z klasą, czyl jej druga strona, ale mam nadzieję, że w programie pokaże się też z tej pierwszej.
Po 1. odcinku moi faworyci się nie zmienli (bez kolejności, na kolejnosc przyjdzie pora)
Ania Mucha, Natasza Urbańska, Grażyna Wolszczak, Weronika Rosati, Michał Kwiatkowski, Radosław Majdan i Otylia Jędrzejczak.
Bardzo fajny teksty jury o okularach przy Idze Wyrwał.
Najgorszy tam Kościkiewicz jako jedyny mnie irytował i mam nadzieję, że prędko odpadnie.
Zgadza się. Wróciły emocje, ostatnio zaznałem je w edycji siódmej.
Mimo sztywnej formuły była niespodzianka z tym, że nikt nie odpada. Więcej takich twistów. Dużą niespodzianką był Gąs niespodziewanie przechodzący za Skrzynecką gdy ta rozmawiała z uczestnikami
Gwiazdy świetne.Duże niespodzianki sprawili Ania Mucha i Radek Majdan
Bardzo fajna para z Weroniki i Krzyśka, jego lubiłem w każdej edycji w której występował, miałem inne wyobrażenie na temat Weroniki, tymczasem to fajna, sympatyczna dziewczyna, niezły taniec byle tak dalej.
A Grażynka Woszczak to tam największy luzak, pewnie o wiele bardziej od Ani Muchy
Po 1. odcinku moi faworyci się nie zmienli (bez kolejności, na kolejnosc przyjdzie pora)
Ania Mucha, Natasza Urbańska, Grażyna Wolszczak, Weronika Rosati, Michał Kwiatkowski, Radosław Majdan i Otylia Jędrzejczak.
Bardzo fajny teksty jury o okularach przy Idze Wyrwał.
Najgorszy tam Kościkiewicz jako jedyny mnie irytował i mam nadzieję, że prędko odpadnie.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
To samo chciałam naisać, DamiansDamians pisze:jej prezentacja była bardzo dziwna... modelka występująca dla CKM i Playboy'a![]()
Bardzo podobała mi się Anna Mucha
Trzeba przyznać, że najlepiej wypadła Natasza, ale tego można było się spodziewać, bo ona grając w Buffo, tańczy na codzień (fakt, że nie taniec towarzyski, ale ogólne pojęcie o tańcu i ruchu scenicznym ma), a poza tym widać, że ma ogromne obycie ze sceną. Jednak mam nieco mieszane uczucia co do Nataszy, bo po prostu za nią nie przepadam, stąd też na razie jej nie kibicuje
Podobała mi się Wolszczak, bo ona właściwie zawsze mi się podoba
Aha! I jeszcze Majdana można było chyba zobaczyć zupełnie z innej strony
Fajnie moim zdaniem wypadł też Chajzer, Kościkiewicz i Urbaś. W szczególności Urbaś przypadł mi do gustu, bo widać, że to taki w porządku facet
Rosatti ani trochę mi wczoraj nie przypadła do gustu
Z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek
No i powrócił stary, dobry TzG.
Zmienili logo, skojarzyło mi się z BB V, który też "manifestował" na wszelkie sposoby swój jubileusz.
Śmieszne były ustawione żarciki Skrzyneckiej i Gąsowskiego o jubileuszu.
Za to Beatka promowała zawzięcie TeleTydzień, wachlowała się nim, a jak Iwonka mówiła, to ona rozwiązywała krzyżówkę.
Iwona nie raz szydziła z Beaty, że żadna z niej jurorka taneczna, a sama nie jest lepsza. Natasza zatańczyła najlepszy taniec ze wszystkich edycji, o wiele lepszy technicznie od Gardias, Kuleszy, Guzik czy Cichopek, a jednak Iwona z Piotrem dali jej 9-tki.
Żałosne było zrobienie z Nataszy początkującej uczestniczki.
Że niby zasady są trudne, nie tańczyła takich tańców, jak w programie... Wyjątkowo zgadzam się z pudelkiem. Z Kasprzykowskiego i Lesz mogli zrobić początkujących, ale nie z tancerki pracującej na codzień w teatrze.
Mucha jest moją faworytką.
Zatańczyła świetnie, o dziwo wszystkie portale plotkarskie pisały, że ona tańczy wyjątkowo kiepsko. Poza tym, kibicuję Otylii i Majdanowi.
Miłym zaskoczeniem dla mnie było Give it 2 me przy tańcu Rosati.
Odpadnie albo Kościkiewicz, albo piosenkarz, albo Wyrwał. Iga jest mdła i nieciekawa, do tego nie wygląda dobrze, bez ogromnego biustu kariery by nie zrobiła.
Zmienili logo, skojarzyło mi się z BB V, który też "manifestował" na wszelkie sposoby swój jubileusz.
Śmieszne były ustawione żarciki Skrzyneckiej i Gąsowskiego o jubileuszu.
Za to Beatka promowała zawzięcie TeleTydzień, wachlowała się nim, a jak Iwonka mówiła, to ona rozwiązywała krzyżówkę.
Iwona nie raz szydziła z Beaty, że żadna z niej jurorka taneczna, a sama nie jest lepsza. Natasza zatańczyła najlepszy taniec ze wszystkich edycji, o wiele lepszy technicznie od Gardias, Kuleszy, Guzik czy Cichopek, a jednak Iwona z Piotrem dali jej 9-tki.
Żałosne było zrobienie z Nataszy początkującej uczestniczki.
Mucha jest moją faworytką.
Miłym zaskoczeniem dla mnie było Give it 2 me przy tańcu Rosati.
Odpadnie albo Kościkiewicz, albo piosenkarz, albo Wyrwał. Iga jest mdła i nieciekawa, do tego nie wygląda dobrze, bez ogromnego biustu kariery by nie zrobiła.
Sorry za podwójny post, ale plotek.pl znalazł na stronie głównej TzG wyniki głosowania SMS:
1) Natasza Urbańska i Jan Kliment - 30.75%
2) Anna Mucha i Rafał Maserak - 17.01%
3) Otylia Jędrzejczak i Sławomir Turski - 12.64%
4) Radosław Majdan i Izabela Janachowska - 7.47%
5) Michał Kwiatkowski i Janja Lesar - 7.31%
6) Marek Kościkiewicz i Agnieszka Pomorska - 4.36%
7) Iga Wyrwał i Łukasz Czarnecki - 4.14%
Zygmunt Chajzer i Blanka Winiarska - 3.7%
9) Grażyna Wolszczak i Cezary Olszewski - 3.49%
10) Marcin Urbaś i Katarzyna Krupa - 3.45%
11) Weronika Rosati i Krzysztof Hulboj - 3.43%
12) Piotr Zelt i Anna Głogowska - 2.25%