W nowej edycji SMS pojawi się nowy, stały punkt programu - Bid Doder, reality show o życiu Dody i Nergala.
http://www.plejada.pl/3,22602,news,1,1, ... tykul.html
Jak na razie zapowiada się ciekawie.
http://www.plejada.pl/3,22602,news,1,1, ... tykul.html
Jak na razie zapowiada się ciekawie.
Mnie Szymon dalej śmieszy
Te wiadomości z Hanną świetne, tylko szkoda, że Hanna nie robi też za reporterkę, zamiast tej blondyny w okularach
Rozmowy w tłoku genialne, Cejrowski wymiata
Brakowało tylko Hojarskiej. A ta Foremniakowa to aż za bardzo podobna, dziwne...
Te co śpiewa piosenki od tyłu też fajny, lepsze to od tych filmików z YT.
Tylko to z Dodą takie dziwne, może się rozkręci.
Te wiadomości z Hanną świetne, tylko szkoda, że Hanna nie robi też za reporterkę, zamiast tej blondyny w okularach
Rozmowy w tłoku genialne, Cejrowski wymiata
Te co śpiewa piosenki od tyłu też fajny, lepsze to od tych filmików z YT.
Tylko to z Dodą takie dziwne, może się rozkręci.
Mnie się średnio podobał odcinek. To co było fajne to właśnie te wiadomości z Hanną Lis, śpiewanie od tyłu no i sam wywiad. Rozmowy w tłoku były dla mnie strasznie denne i żenujące
Zmienili aktorkę grającą Hannę Gronkiewicz-Waltz a poprzednia była świetna. A ta co grała Foremniakową (która w dodatku bardzo mało się odzywała) to mi strasznie przypominała Magłosię Lewińską lub ewentualnie Jolkę z "Niani". Czy to nie była któraś z nich?
Zgadzam się z Tobą. Rozmowy w tłoku były beznadziejne, nie wiem co w nich śmiesznego miało być, mnie właściwie nic nie rozśmieszyłoTomala pisze:Mnie się średnio podobał odcinek. To co było fajne to właśnie te wiadomości z Hanną Lis, śpiewanie od tyłu no i sam wywiad. Rozmowy w tłoku były dla mnie strasznie denne i żenujące
Kiedyś był to najlepszy punkt programu, obecnie najgorszy
Dla mnie zdecydowanie najlepsze dziś "A o co chodzi"
Dobrze myślałeś, to była Małgosia LewińskaTomala pisze:A ta co grała Foremniakową (która w dodatku bardzo mało się odzywała) to mi strasznie przypominała Magłosię Lewińską lub ewentualnie Jolkę z "Niani". Czy to nie była któraś z nich?
No końcówka może była jakoś tak urwana, ale ogólnie śmieszneFifi pisze:T
Zgadzam się z Tobą. Rozmowy w tłoku były beznadziejne, nie wiem co w nich śmiesznego miało być, mnie właściwie nic nie rozśmieszyło![]()
TVN - PEDALEN
Co do Lewińskiej, to jak dla mnie poniosła ona klęskę zawodową parodiując Foremniakową. A przecież mogła iść do TzG!!!! Przecież jest gwiazdą, jak dla mnie większą od Zelta czy Kościkiewicza, swobodnie mogła wystąpić w X edycji.
Toć chyba więc zaznaczyłem, że polskim kinem, ani telewizją nie zbyt się interesuję.
Ale że mimo to bardziej kojarzę Zelta, to chyba już coś świadczy o tym, kto jest większą gwiazdą.
"Przedwiośnie"? - Sorasy, ale nie jestem fanem filmów na podstawie szkolnych lektur.
"Sąsiedzi"? - No niestety nie zaliczam się do "całej Polski", bo mnie ten serialik zwisał. Leci to to jeszcze? Bo ostatnio to włączałem na jedynkę, kiedy leciał mecz...
"Przedwiośnie"? - Sorasy, ale nie jestem fanem filmów na podstawie szkolnych lektur.
"Sąsiedzi"? - No niestety nie zaliczam się do "całej Polski", bo mnie ten serialik zwisał. Leci to to jeszcze? Bo ostatnio to włączałem na jedynkę, kiedy leciał mecz...
Moje własne subkonto.
Co z tego, że "Sąsiadów" oglądała cała Polska, skoro Lewińska nie umiała dobrze grać nawet takiej głupiutkiej Pati? Tak z ciekawości: Dla Ciebie wszyscy, który występują w TV i ogląda ich "cała Polska" to gwiazdy?Damians pisze:Jakbyś oglądał Przedwiośnie ( a kilka dobrych lat temu to ta ekranizacja była hitem ), to byś ją kojarzył. A poza tym później przez kilka lat grała Pati w Sąsiadach, to też oglądała cała Polska.