Post autor: Tomala »

Czytałem coś niedawno, że właśnie z powodu kryzysu TVN skraca seriale. Ale mi nie przeszkadza, że nie ma Szymona, bo mnie już zupełnie nie śmieszy i najbardziej bym się ucieszył, gdyby po wakacjach już nie wrócił ::chytry::

Post autor: Pottermaniack »

W nowej edycji SMS pojawi się nowy, stały punkt programu - Bid Doder, reality show o życiu Dody i Nergala. :mrgreen:

http://www.plejada.pl/3,22602,news,1,1, ... tykul.html

Jak na razie zapowiada się ciekawie. :)

Post autor: Damians »

A mnie jakoś kompletnie ten związek nie interesuje.
Ciekawią mnie za to goście, czy znowu będą odgrzewane tevałenowskie kotlety, czy może w końcu ktoś nowy...

Damians pisze:Ciekawią mnie za to goście, czy znowu będą odgrzewane tevałenowskie kotlety, czy może w końcu ktoś nowy...
Ja bym raczej na nic nowego nie liczył. Każdy kolejny sezon tego programu jest coraz gorszy i nie wnosi nic nowego.

Mnie Szymon dalej śmieszy ::loll::
Te wiadomości z Hanną świetne, tylko szkoda, że Hanna nie robi też za reporterkę, zamiast tej blondyny w okularach ::loll::
Rozmowy w tłoku genialne, Cejrowski wymiata ::loll:: Brakowało tylko Hojarskiej. A ta Foremniakowa to aż za bardzo podobna, dziwne... ::chytry::

Te co śpiewa piosenki od tyłu też fajny, lepsze to od tych filmików z YT.

Tylko to z Dodą takie dziwne, może się rozkręci.

Mnie się średnio podobał odcinek. To co było fajne to właśnie te wiadomości z Hanną Lis, śpiewanie od tyłu no i sam wywiad. Rozmowy w tłoku były dla mnie strasznie denne i żenujące ::kwasny:: Zmienili aktorkę grającą Hannę Gronkiewicz-Waltz a poprzednia była świetna. A ta co grała Foremniakową (która w dodatku bardzo mało się odzywała) to mi strasznie przypominała Magłosię Lewińską lub ewentualnie Jolkę z "Niani". Czy to nie była któraś z nich?

Post autor: Fifi »

Tomala pisze:Mnie się średnio podobał odcinek. To co było fajne to właśnie te wiadomości z Hanną Lis, śpiewanie od tyłu no i sam wywiad. Rozmowy w tłoku były dla mnie strasznie denne i żenujące
Zgadzam się z Tobą. Rozmowy w tłoku były beznadziejne, nie wiem co w nich śmiesznego miało być, mnie właściwie nic nie rozśmieszyło ::kwasny::
Kiedyś był to najlepszy punkt programu, obecnie najgorszy :?
Dla mnie zdecydowanie najlepsze dziś "A o co chodzi" ::loll::
Tomala pisze:A ta co grała Foremniakową (która w dodatku bardzo mało się odzywała) to mi strasznie przypominała Magłosię Lewińską lub ewentualnie Jolkę z "Niani". Czy to nie była któraś z nich?
Dobrze myślałeś, to była Małgosia Lewińska ;) Wczoraj w DDTVN był Majewski i mówił o tym, że sama się do niego zgłosiła jako 'sobowtór' Foremniakowej. Pewnie roboty nie ma (nie słyszałam by w jakimś serialu czy filmie obecnie grała), nie pokazuja ją w TV to polazła do Szymona :P

Fifi pisze:T
Zgadzam się z Tobą. Rozmowy w tłoku były beznadziejne, nie wiem co w nich śmiesznego miało być, mnie właściwie nic nie rozśmieszyło ::kwasny::
No końcówka może była jakoś tak urwana, ale ogólnie śmieszne ::loll:: ::loll::
TVN - PEDALEN ::loll:: ::cojest::

Co do Lewińskiej, to jak dla mnie poniosła ona klęskę zawodową parodiując Foremniakową. A przecież mogła iść do TzG!!!! Przecież jest gwiazdą, jak dla mnie większą od Zelta czy Kościkiewicza, swobodnie mogła wystąpić w X edycji.

Post autor: Ricky »

Damians pisze:Przecież jest gwiazdą, jak dla mnie większą od Zelta
Mnie na przykład nazwisko Zelta lepiej się kojarzy, a nawet nie siedzę dobrze w światku polskich aktorów. :roll:
Moje własne subkonto.

Jakbyś oglądał Przedwiośnie ( a kilka dobrych lat temu to ta ekranizacja była hitem ), to byś ją kojarzył. A poza tym później przez kilka lat grała Pati w Sąsiadach, to też oglądała cała Polska.

Damians pisze:TVN - PEDALEN
To akurat było dobre :lol: ::loll::
Ja też uważam, że Lewińska poniosła klęskę zawodową. Od zakończenia "Sąsiadów" nigdzie jej nie widać, więc poszła do Majewskiego, a wiadomo było, że ją wezmą, bo jest znana.

Post autor: Ricky »

Toć chyba więc zaznaczyłem, że polskim kinem, ani telewizją nie zbyt się interesuję. :| Ale że mimo to bardziej kojarzę Zelta, to chyba już coś świadczy o tym, kto jest większą gwiazdą. :mrgreen:

"Przedwiośnie"? - Sorasy, ale nie jestem fanem filmów na podstawie szkolnych lektur. :|

"Sąsiedzi"? - No niestety nie zaliczam się do "całej Polski", bo mnie ten serialik zwisał. Leci to to jeszcze? Bo ostatnio to włączałem na jedynkę, kiedy leciał mecz...
Moje własne subkonto.

Post autor: Mikiks »

Damians pisze:Jakbyś oglądał Przedwiośnie ( a kilka dobrych lat temu to ta ekranizacja była hitem ), to byś ją kojarzył. A poza tym później przez kilka lat grała Pati w Sąsiadach, to też oglądała cała Polska.
Co z tego, że "Sąsiadów" oglądała cała Polska, skoro Lewińska nie umiała dobrze grać nawet takiej głupiutkiej Pati? Tak z ciekawości: Dla Ciebie wszyscy, który występują w TV i ogląda ich "cała Polska" to gwiazdy?

Mikiks pisze:szyscy, który występują w TV i ogląda ich "cała Polska" to gwiazdy?
Jeżeli Ty występował byś przez kilka lat w telewizji i oglądałaby Ciebie cała Polska, to chyba byłbyś gwiazdą.

W następnym Szymonie gwiazdami będą Gortat i Mołek :D

Post autor: Mikiks »

Spoko, nie zrozumiałem Twojej wcześniejszej wypowiedzi, bo widzę, że co innego rozumiemy pod słowem "gwiazda". Dla Ciebie gwiazda to ktoś popularny, dla mnie gwiazda, to ktoś, kto się wyróżnia nie popularnością, ale talentem, a między tymi dwoma sprawami często jest przepaść :)
ODPOWIEDZ