Felicia Forrester

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Tak, Felicia dziś wreszcie wróciła z nową twarzą. :) Ale czy my przypadkiem tu nie mamy już o niej tematu (ale wcześniej komentowaliśmy tam Felicię z twarzą Colleen Dion-Scotti)??

Rzeczywiście jest ona zupełnie inna od reszty swojej rodziny, co ciekawe nigdy dotąd nie wyszła za mąż.
Śmiesznie było jak mówiła o tej "małej Bridget". I właśnie tak sobie pomyślałem - przecież ona jej w ogóle nie zna! Występowała w latach 1990-1992 (podczas gdy Bridget urodziła się pod koniec roku 1992, kiedy Felicii chyba już nie było). Potem pojawiła się gościnnie w 1997 (nie przypominam sobie, żeby miała wtedy jakieś interakcje z nią, poza tym Bridget była wtedy mała). W 2004 kiedy była Felicia na stałe, nie było Bridget (bo wyjechała do Kopenhagi). Może teraz się w końcu spotkają. :P
W ogóle Rick i Bridget nawet dobrze nie znają Kristen i Felicii, które w końcu są ich rodzeństwem przyrodnim. :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Ale B@r dałeś plamę z tym tematem, a wszyscy się już tu rozpisali.

Mamy już identyczny temat - http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1008
Dawidku, może uda się tam przenieść jakoś osty stąd?
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dziwię się że sam zapomniałem o tym, że założyłem ten temat, a pisałem u B@ra :lol:
Podpisując się pod postami powyżej - chyba jednak Felicia i Nick się nie zabezpieczyli, ten smoczek i mina Felici mówiła (jak dla mnie) wszystko :roll:
Awatar użytkownika
DeaconFan

E tam, wiadomo, że można się pomylić - nowa aktorka w tej roli - nowy temat. :P

Ale lepiej by było pozostać przy jednym temacie, bo co z postaciami, które też grało parę aktorów? Oni mają jeden temat.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Połączyłem dwa tematy dot. Felicii. Wśród połączonych nie ma postu załozycielksiego, który napisał B@r, bo jego nie da się włączyć do tego "starszego", więc w takim razie ten post zostanie usunięty. Tutaj możecie kontynuować dyskusje o Felicii.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Felicja jest dziwna. Dobrze, że Stephanie znowu zaczęła mącić i powiedziała prawdę o dziecku, bo Nick ma prawo znać syna. A jaką decyzje podejmie, to już inna kwestia. A Stephanie jest teraz konsekwentna, prawda ponad wszytko ::loll::
Na końcu odcinka zasłabła, wczoraj brała jakieś leki. Zobaczymy, co z tego wyniknie.

Ta aktorka bardzo podobna do poprzedniej, szczerze mówiąc nawet nie widzę różnicy między nimi, nie mogę sobie przypomnieć tej poprzedniej aktorki. Gra dosyć dobrze i mimo głupiego wątku z Nick'iem jak na razie lubię Felicję.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Na razie dobrze gra aktorka, no i ten jej dekolt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Damians pisze: Ta aktorka bardzo podobna do poprzedniej, szczerze mówiąc nawet nie widzę różnicy między nimi, nie mogę sobie przypomnieć tej poprzedniej aktorki.
Mam to samo. Gdybyście na forum nie napisali, że to ktoś inny to bym myślała, ze to dalej tamta.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
DeaconFan

Są podobne, ale ja tam je z łatwością mogę odróżnić.

Poza tym "stara" Felicia mi się kojarzy z taką zbuntowaną nastolatką, ta nowa jest już znacznie dojrzalsza...
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Tiril pisze:
Damians pisze: Ta aktorka bardzo podobna do poprzedniej, szczerze mówiąc nawet nie widzę różnicy między nimi, nie mogę sobie przypomnieć tej poprzedniej aktorki.
Mam to samo. Gdybyście na forum nie napisali, że to ktoś inny to bym myślała, ze to dalej tamta.
Własnie tez juz kiedys o tym pisałem, oglądając jej zdjęcia w galerii. Naprawde bardzo dobrze je dobrali pod względem podobieństwa fizycznego.

A co do samej Felicii to jest ona według mnie najbardziej przemyślaną i najbardziej konsekwentnie prowadzoną postacią w MNS. Od początku do teraz nie zmienił się jej charakter buntowniczki, indywidualistki, "czarnej" owcy. Dalej jest podkreślane to, że nie ma dobrego kontaktu z matką (tak zresztą jak Kristen) i nawet ostatnio to się nasila. Mam nadzieje, ze to się nie zmieni i że scenarzyści dalej będą konsekwentni i jej nie zepsują jak niektórych (temat - "Różne osobowosci jednej postaci"). Mi sie podoba taka, jaka jest.
Tomala

Post autor: Tomala »

Mikiks pisze:Na razie dobrze gra aktorka, no i ten jej dekolt
Dekolt tej poprzedniej aktorki bardziej przykuwał uwagę. Rzucił mi się wtedy w oczy w pierwszej scenie po powrocie. Chociaż rzeczywiście aktorki są bardzo podobne.
DeaconFan pisze:Poza tym "stara" Felicia mi się kojarzy z taką zbuntowaną nastolatką, ta nowa jest już znacznie dojrzalsza...
Ale z tym się zgodzę.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Zgadzam się z Wami, obie aktorki sa podobne do siebie, więc nie zauważyłem wielkiej różnicy pomiędzy nimi. To chyba najlepiej przeprowadzona zamiana aktorek, biorąc pod uwagę cechy wyglądu. Do "nowych" Bridget i Ricka musiałem się przyzwyczajać. W przypadku Felicii nie zaszła taka konieczność. Przez moment się zastanawiałem, czy obie aktorki są...siostrami. ::loll::
Podoba mi się Felicia - ma wiele twarzy, jedną - buntowniczki, mającej swoje zdanie, drugą - wrażliwą dziewczynę, która troszczy się o Domonicka i rodzinę. Pod tym względem nie jest egoistką. Pytanie, które z jej wcieleń jest jej bliższe? Scenarzyści stworzyli świetny profil psychologiczny i mam nadzieję, że nadal postać pozostanie osobowością.
jahek

Post autor: jahek »

Rzeczywiście świetnie dobrali nową aktorką i przede wszystkim bardzo dobrze wciela się w rolę Felicii, trochę zbuntowanej i delikatnie nastawionej przeciwko Stephanie (ale nie az do tego stopnia jak Kristen).
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela
Awatar użytkownika
Cichy

Post autor: Cichy »

Aktorki faktycznie są podobne do siebie z twarzy ale "nowa" Felicia ma lepszą figure
I LOVE BUFFY :)
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Scena śmierci Felicii, gdy umiera ona na oczach rodziny w ramionach Stephanie jest moim zdaniem jedną z bardziej wzruszających scen w Modzie na sukces. Do tego ten płacz Stephanie, który w pewnym momencie zagłusza muzyka...
Tutaj można to zobaczyć- http://www.youtube.com/watch?v=WqTtCMU7ev8
Susan Flannery jak zwykle świetnie zagrała tę niełatwą scenę.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
ODPOWIEDZ