Mam Talent

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Goku

Post autor: Goku »

Zatkało mnie! Zatkało mnie po występie Infinity Pain. To nie talent, to głupota... :shock: I jeszcze Foremniakowa dała sobie wbić strzałę...

Najbardziej w odcinku podobał mi się występ tego kolesia z kukiełkami ::loll:: Strasznie się na tym śmiałem ::loll::

Dobra też była para tych dziadków, tych dwóch chłopców śpiewających, ta dziewczyna co grała na perkusji, ten ojciec z córką i ten śpiewający koleś. :)
Tomala

Post autor: Tomala »

Ogólnie to jestem trochę zwiedziony 1. odcinkiem. W poprzedniej edycji w 1. były same najlepsze występy, a teraz nic takiego zapierającego dech w piersiach nie było. Mam nadzieję, że się jeszcze rozkręci. Co nie znaczy, że nic mi się nie podobało.
Koleś z kukiełkami był faktycznie niezły. Dobre było z tą panną młodą do "Like a Virgin", a potem jeszcze "Circus" leciało :D Ojciec z córką byli super. Ale jak on ją trzymał za nogi i one się jej tak wygięły do góry to aż powiedziałem "ała". Dwaj śpiewający chłopcy też byli fajni.
Ale rzeczywiście to z tym wbijaniem w siebie tych strzał i cały ten występ, to totalna głupota. To żaden talent. Mnie takie coś bardzo obrzydza. I nie wiem po co Foremniakowa dała w siebie rzucić.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

A ja zaczęłam oglądać pierwszy odcinek i trwało to jakieś 10-15 min xD Jak zobaczyłam parę tych dziadków i potem kobitkę, która tańczyła do Madonny i czegoś tam jeszcze, to się za głowę złapałam ::plask wczolo: Gdzie tu talent? I jeszcze najgorsze jest to, że jury przepuszcza takich ludzi dalej tylko dlatego, że są zabawni (?) ::ke::
Wiem jedno - dalej nie będę tego oglądać, bo to durnota - dzięki za takie talenty ::jezyk::
Choć pewnie pokażą się jeszcze i tacy, którzy faktycznie są utalentowani... :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Tomala pisze: Dobre było z tą panną młodą do "Like a Virgin", a potem jeszcze "Circus".
To oczywiście parodia pierwszego szokującego występu Madonny na MTV jak tarzała się w sukni ślubnej w 1984 roku a potem Britney na rurze :wink:
Chylińska nadal taka fajna jak była :) Program ujdzie
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Mnie też nie podobało się zbytnio to, że jury przepuszcza tak dużo osób, ale później i tak musi odrzucić tych gorszych, więc może co im zależy... :roll:
Ja chyba rozumiem, czemu Foremniakowa dała sobie wbić strzałę w plecy - ona chciała pokazać, że to, co ten zespół prezentuje, to nie talent, bo ona też może to zrobić. I potem zagłosowała na nie. Ja ją popieram - nawet nie patrzyłam na ten występ, bo to dla mnie było niesmaczne. Mam nadzieję, że nie wejdą do półfinałów.
Faktycznie, nie było wczoraj jakichś zapierających dech w piersiach występów, mnie najbardziej podobała się grupa tańczących chłopców. Występy cyrkowe ojca z córką dla mnie były "zbyt cyrkowe". Nie lubię patrzeć, jak małe dzieci tak niefizjologicznie się wyginają. :roll: Ale zauważyłam, że jury przesunęła się pewna granica - w zeszłej edycji nie przepuścili kogoś wbijającego sobie gwóźdź do nosa i wieli wątpliwości co do wygimnastykowanej dziewczynki, która nawiasem mówiąc daleko zaszła.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

To MT ma swój temat ?? ::jezyk:: Zapomniałam. :oops: Ten chłopak, co śpiewał pod koniec... Wow! :: bow :: Cudownie, aż dreszcie mnie przeszły, rewelacja :!: Śliczny głos :serce: . Ale poczekajmy jeszcze na Kasię Popowską, moją faworytkę, która miała być w tym odcinku,jak kilka osób mi mówiło... ;/ Ale wystąpi, bo pokazywali ją w reklamie :D . I jest na moim avku :zeby: .Ogólnie pierwszy odcinek był ok, ale i tak wolę Britains Got Talent. ::krzyw::
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Najlepszy był ten 16-latek, świetny głos. Dla mnie występy dzieci są chore. Rodzice wykorzystują swoje dzieci do zbijania kasy, obrzydliwe to jest. Np, ten koleś z córką był żałosny. On tylko stał i ją podnosił, nic ciekawego.
I kompletnie nie wiem co było fajnego w tych dwóch młodych synkach co mieli dziwny strój i kapelusze i że oni są tanie dranie. :shock: Co to za talent? Najbardziej zdziadziałe dzieci czy co? :roll:

Dla mnie najlepsza była emerytowana nauczycielka, która tańczyła, a wszyscy byli na nie, to jest dopiero talent, żeby mieć taki dystans do siebie :) Podziwiam :D
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Mikiks pisze:Dla mnie najlepsza była emerytowana nauczycielka, która tańczyła, a wszyscy byli na nie, to jest dopiero talent, żeby mieć taki dystans do siebie :) Podziwiam :D
To rzeczywiście było śmieszne, ja ją podziwiam. :mrgreen: A pamiętacie piosenkę, do której tańczyła? Hey latino, latino lover... - mnie chyba już zawsze będzie się kojarzyć z wakacjami w Egipcie, bo tam ta piosenka zapowiadała lekcje tańca latino. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Ogólnie odcinek był całkiem niezły. :wink: Świetny był lalkarz, najpierw z lalką Madonną, potem z "Britney Bitch", tańcem na rurze i zakonnicami. :lol: Niezły był też facet z Mołdawii. Dziwi mnie, że Gośka głosowała na nie. Co to ma do rzeczy, czy jest zawodowcą, czy nie. Ma talent i to się liczy. Strasznie wkurzyło mnie, że przeszły dzieciaki śpiewające "tanie dranie". Co to ma być za talent? Jak miałem trzynaście czy osiem lat, to też tak mogłem zaśpiewać. Głupotą jest przepuszczanie dzieciaków lub ludzi starszych tylko z racji ich wieku, kiedy ich talent jest przeciętny.
Goku

Post autor: Goku »

Dzisiaj jak zawsze świetny odcinek. Zdecydowanie najbardziej podobał mi się ten duet w powietrzu - Natalia i Maciek! To było genialne! :: bow ::

Podobały mi się też występy barmanek, kolesia który śpiewał piosenkę z "Uwierz w Ducha", stepującego faceta i kolesia na rowerze. Te dwie na koniec ładnie zaśpiewały, ale jednak moim zdaniem to za mało jak na ten program.

A w pierwszych reklamach tego sezonu "Mam Talent!" była taka dziewczyna co naprawdę ładnie śpiewała i ciągle czekam na jej występ i ciągle jej nie ma...

btw. Ci bliźniacy byli tragiczni!!!
Tomala

Wreszcie coś mnie dzisiaj zachwyciło. Ta gruba dziewczyna śpiewała po porstu nieziemsko! :shock: :D To było niesamowite! I idealnie dobrana piosenka do jej głosu. Bardzo podobał mi się też ten tańczący zespół na początku odcinka. Duet tańczących chłopaków też był super. No i ten zespół akrobatów! :shock:
Awatar użytkownika
Agatka

Post autor: Agatka »

A mi się podobała ta grupa jeżdżąca na jednokołowych rowerkach. Niestety tylko Chylińska była na "tak". Nie rozumiem tłumaczenia, że dzieci są za młode na show biznes ::kwasny:: A to wyjące dziecko od "dziwny jest ten świat" z poprzedniej edycji to niby ile miało lat?
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Akrobaci byli po prostu niesamowici. :D Melkart Ball wypada przy nich blado. Świetna była śpiewająca 18-latka ( Chylińskiej na początku nie odpowiadało, że jest gruba, ale potem ją przeprosiła ) i dziewczyna od "To nie ja". Rośnie trzecia Edytka, ciocia Górniak musi rwać włosy z głowy. :lol: Wojewódzki i Foremniak postąpili podle, nie przepuszczając grupy rowerzystów. Oni dali show, nie to, co np. drag queen. Nie mam nic przeciwko takim osobom, ale co to za telent, że facet parodiuje kobietę albo na odwrót? Niedawno śniło mi się, że jestem w "Mam Talent" i śpiewam piosenkę "Paparazzi" Lady Gagi, wykonanie jak na MTV VMA. A we wczorajszym odcinku facet zaśpiewał kawałek tej piosenki. :D
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Fajny odcinek :wink: . Ten chłopak, który śpiewał ,,Paparazzi" wyglądał jak dziewczyna... :shock: Całkiem, całkiem śpiewał, ale lepsza była ta dziewczyna przy kości, czy piętnastolatka :D . Akrobaci byli rewelacyjni, aż mi ciarki przeszły :zeby: . Super występ :mrgreen: !
Czekam na castingi w Łodzi i Kasię Popowską :: bow :: ::chytry:: .
Tomala

Gabra-Sheila pisze:Ten chłopak, który śpiewał ,,Paparazzi" wyglądał jak dziewczyna...
A właśnie zapomniałem o nim. Ja byłem pewien, że to jest dziewczyna, ale jak powiedział coś o sobie w rodzaju męskim to byłem w szoku. Wygląda jak jakieś nie wiadomo co, ale śpiewał ładnie.
ODPOWIEDZ