Styl w "MnS"
- Adex-fan Brooke
Zauważyliście że ostatnio Taylor latała w tym ubranku z tej sesji zdjęciowej?:

Całkiem ładnie wygląda na tej fotce

Całkiem ładnie wygląda na tej fotce
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Pottermaniack
- Adex-fan Brooke
No to mamy inne gusta bo tak jak ostatnio wyglądała ładnie delikatnie tak dziś wyglądała sztucznie, zbyt ostry makijaż podkreślający jej sztuczne usta plus włosy z tyłu z jakimiś pasmami blond-różowymi, ktoś zauważył? Brooke też dziś wyglądała paskudnie, złe barwy ubrania, nędznie podkręcone włosy. Za to Bridget ślicznieJoe pisze:Taylor w dzisiejszym odcinku wyglądała rewelacyjnie! Świetna fryzura i bardzo ładne ubranie. Dawno nie zrobiła na mnie takiego wrażenia.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Pottermaniack
Tak, tylko, że ja pisałem o odcinku w którym Taylor przyszła do Brooke, żeby zaprosić ją na święta. W odcinku o którym ty piszesz , też nie podobał mi się zbyt intensywny makijaż, szczególnie szminka.Adex- Fan Brooke pisze: No to mamy inne gusta bo tak jak ostatnio wyglądała ładnie delikatnie tak dziś wyglądała sztucznie, zbyt ostry makijaż podkreślający jej sztuczne usta plus włosy z tyłu z jakimiś pasmami blond-różowymi, ktoś zauważył? Brooke też dziś wyglądała paskudnie, złe barwy ubrania, nędznie podkręcone włosy.
- Pottermaniack