Wysoki poziom serialu! Pierwszy odcinek bardzo mi się podobał, dziś kolejny i mam nadzieje, że będzie równie ciekawy. Uwielbiam teksty Julii pomimo ,że aktorki nie bardzo!
Marek o Basi: "Ona panicznie boi się łaskotek"
Julia: "To straszne, ja się boje tylko wojny i terroryzmu"
Parę dni temu na jednej ze stron Onet.pl widziałem banner reklamujący ten serial. Było tam pisane, że można obejrzeć odcinek, jeszcze przed premierą na TVN. Nie wiem tylko, czy przedpremierowy dostęp jest płatny. To już staje się tradycją, że odcinki seriali produkowanych przez TVN można oglądać jeszcze przed pokazaniem ich na antenie. Dostępne są one na wyspecjalizowanych stronach onet.pl.
To jest trochę głupie jak dla mnie z tymi odcinkami. Sami obniżają oglądalność seriali bo tych którzy oglądali w internecie nie zaliczą. Ja wolę poczekać ten tydzień i nie tracić kasy na takie bzdury.
I jak wrażenia po drugim odcinku? Mi się ten serial coraz bardziej podoba. Polubiłem Martę. Ona mi nie pasuje ani do tego swojego męża ani do tego co go gra Królikowski.
Jak wynika z informacji portalu wirtualnmedia.pl obecnie emitowana seria serialu Teraz albo Nigdy jest ostatnią, ale jest podzielona na dwie części , podobnie jak Niani, koncowe odcinki tej serii zobaczymy na początku września. Aby utorowac drogę nowym serialom.
No i dobrze, że kończą ten serial. Sam przestałem to oglądać. To jest starsznie nudne. Ciągle tylko Marta i Robert mają jakieś problemy. Chyba nie byli jeszcze szczęśliwi dłużej niż 5 odcinków w rzędu I jeszcze ciągle chcą na siłę połączyć Martę z Michałem, którzy zupełnie do siebie nie pasują
Tomala pisze:I jeszcze ciągle chcą na siłę połączyć Martę z Michałem, którzy zupełnie do siebie nie pasują
Przecież od 01x01 było wiadomo, że Marta i Michał będą razem na końcu! Wokół tego wątku się kręci cała fabuła serialu przecież! xDD I pasują do siebie - ona chce mieć dzieci, a on jest dzieciorobem
Od kiedy Buzkowa odeszła z serialu o wiele lżej się go ogląda xP. Powrót byłego narzeczonego Basi to jak dla mnie też miła niespodzianka. Ale ten cały wątek popularności Basi jest kompletnie spartolony xP.
Dobrze, że to ostatnia seria, bo ciągnięcie serialu w nieskończoność byłoby bez sensu. Tylko ten pomysł z dzieleniem serii na pół jak dla mnie bez sensu xP.
Goku pisze:Przecież od 01x01 było wiadomo, że Marta i Michał będą razem na końcu! Wokół tego wątku się kręci cała fabuła serialu przecież! xDD I pasują do siebie - ona chce mieć dzieci, a on jest dzieciorobem
Niby tak, ale mi oni od początku do siebie nie pasowali i liczyłem na to, że Robert się zmieni. Nawet Marta Żmuda Trzebiatowska uważa, że Marta powinna być z Robertem. Ale ogólnie to już tego nie oglądam
Dobrze, że to ostatnia seria, bo ciągnięcie serialu w nieskończoność byłoby bez sensu. Tylko ten pomysł z dzieleniem serii na pół jak dla mnie bez sensu xP.
Fakt, wątek popularności Basi lekko skopany. Ona też się dziwnie jakoś zachowuje. Zastanawia mnie tylko, czy Bartek juz na prawde zrezygnowal z Basi czy tylko tak zagrał przed MAreczkiem? Już nie rozumiem jego intencji. A markowi żal d**ę ścisnął, bo już nigdy nie będzie z Basią. Choć przyznam, że jego powrót dodł nieco pikanterii.
Moją ulubioną postacią jest Julia. Mam nadzieję, że niedługo wróci do serialu i znow będzie z Marinem. Ona jest najprawdziwsza jak dla mnie i mimo, że tak różna od Marcina, to pasuje do niego jak ulał.
Co do Marty, to w sumie nie jest zła. Ale Żmuda jak na mój gust gra fatalnie i sztucznie.
Tak czy siak, lubię ten serial :D:D
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
To co zrobiła Marta było chamskie . Tomek był trochę nachalny, ale naprawdę się w niej zakochał, a ta była z nim chyba tylko po to, by być z kimkolwiek .
Dobrze, że się pojawiła ta Olga, bo Baśka jest głupia i nudna!
Ale najbardziej wkurza mnie Edyta!!! Co za wredna małpa!
Dobrze, że ten serial się już kończy, bo został kompletnie zepsuty! Sytuacja analogiczna jak przy "Magdzie M." - Sezon 1 i 2 fajne, 3 i 4 słabe
Ja oglądam 4.sezon, ale już nie z takim zapałem jak poprzednie serie
Nadal nie mogę im wybaczyć, że w serialu nie ma już Julii
A poza tym wszystko robi się strasznie przewidywalne, tzn. mam na myśli - kto z kim będzie na końcu Bo zapewne nawet pojawienie się Olgi nie zepsuje sielanki Basi i Andrzeja, a Marta pewnie będzie z Michałem skoro już nawet wyobraża sobie siebie z nim - razem z ich dzieckiem
Goku pisze:Dobrze, że ten serial się już kończy, bo został kompletnie zepsuty! Sytuacja analogiczna jak przy "Magdzie M." - Sezon 1 i 2 fajne, 3 i 4 słabe
"Magda M." była lepsza. Chociaż masz rację, że było tak samo czyli 1. i 2. sezon bardzo fajny, a 3. i 4. gorsze. Ale teraz tęsknię za "Magdą M." i chciałbym, żeby wróciła. Ale TAN tak mnie nudziło, że już poprzedniej serii prawie wcale nie oglądałem i teraz też już nie oglądam.
Wiecie co sobie ostatnio uswiadomiłem? Że Wieczorkowski grający w tym serialu ma prawie 38 lat a połączyli go w parę z Olą Szwed, która w tym roku zdawała chyba maturę więc lat około 19. Jakby nie patrzec to 19 lat różnicy wiec mógłby być spokojnie jej ojcem Oczywiście ich wiek serialowy jest całkiem inny, ale to świadczy o tym, że Wieczorkowski niexle sie trzyma.
W ogóle dyskusja w tym temacie miała niezły przeskok. Tomala napisał że 2 odcinek mu sie podobał (post z 4.07.2008) a nastepny post (dokładnie po roku 4.07.2009)o tym, ze serial sie kończy. Nie było nic pomiędzy?:D