Dr House (House M. D.)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Bo w 5 serii Cameron była przez chwilę szefem House'a ;)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

O to będzie ciekawie. Chyba nie będę czekał , aż TVP2 wyemituje wszystkie odcinki tylko sobie obejrzę przez internet. Nie mogę się doczekać takiej chwili :)
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Średnio podobał mi się wczorajszy odcienk. A miałem wysokie oczekiwania, kiedy Dwójka w zwiastunie do odcinka pokazała, że mieszkanie House'a wylatuje w powietrze. :?

Trzynastka i reszta załogi robiła tylko za tło. Cieszę się, że pokazali Cameron i Chace'a. :) Oby Wilson zeswatał House'a i Cuddy. :P
Awatar użytkownika
Tim

Jeżeli House będzie z Cuddy to zrobi się nudno. Skończą się te wszystkie docinki , komentarze, czyny, a to akurat lubię.
Tomala

Post autor: Tomala »

Wczorajszy odcinek był po prostu cudowny. Było tak dużo Chase'a i Cameron :serce: Wreszcie pokazali nam ich poza pracą. Są świetną parą. Ja już od początku serialu czułem, że oni będą razem.
A dzisiaj oglądałem trochę nieuważnie. Ale dzisiejszy odcinek bardziej się skupiał na przypadku medycznym. A mam wrażenie, że ten sezon właśnie mniej się na nich skupia. Może to i dobrze, jest jakaś odmiana i te wątki są naprawdę fajne, a nie tak jak ten w 3. sezonie z tym wrednym policjantem. A tak w ogóle to mamy już za sobą 1/3 5. sezonu :shock:
Awatar użytkownika
Tim

Właśnie zobaczyłem ostatni odcinek sezonu V i muszę przyznać , że mam pozytywne odczucia co do tego sezonu. Zakończenie dla niektórych może być przewidywalne , a dla innych totalnym zaskoczeniem. Ja oglądając przedostatni odcinek byłem zaskoczony, ale w ostatnim odcinku już się zorientowałem , że coś jest nie tak. I to nie jest żaden spoiler :wink:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Tim, też skończyłam 5 sezon, ale nie rozumiem co masz na myśli. Fajne zakończenie :D . Uwielbiam Housa :serce:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Tim

Racja napisałem to w trochę pokręcony sposób ::jezyk:: To trzeba pomyśleć żeby zrozumieć :zeby: Niestety nie jestem House'm to nie napisałem tego w jakiś ciekawy sposób.
Zasmuciła mnie jedna informacja , którą przeczytałem dziś na onecie. [shadow=white]Jennifer Morrison opuści serial "Dr House". Aktorka wciela się w postać dr Allison Cameron, która pojawia się już w pierwszym odcinku całej serii. Morrison będzie tym samym pierwszą osobą z oryginalnego składu, która opuści serial na dobre.

Jak podaje "Entertainment Weekly" jej zniknięcie jest decyzją podjętą przez producentów show. Gwiazda nakręciła już ostatnie sceny, które powinny zostać wyemitowane w listopadzie.

21 września stacja FOX wyemitowała pierwszy odcinek 6. sezonu serialu "Dr House". W Polsce serial z Hugh Lauriem w roli tytułowej można oglądać na TVP2 i Foxlife.[/shadow]

Link do oryginalnej wersji wiadomości w wersji angielskiej. Wiadomość spoilerowa http://ausiellofiles.ew.com/2009/09/24/ ... ing-house/
Tomala

Tim pisze:Racja napisałem to w trochę pokręcony sposób ::jezyk:: To trzeba pomyśleć żeby zrozumieć :zeby: Niestety nie jestem House'm to nie napisałem tego w jakiś ciekawy sposób.
Zasmuciła mnie jedna informacja , którą przeczytałem dziś na onecie. [shadow=white]Jennifer Morrison opuści serial "Dr House". Aktorka wciela się w postać dr Allison Cameron, która pojawia się już w pierwszym odcinku całej serii. Morrison będzie tym samym pierwszą osobą z oryginalnego składu, która opuści serial na dobre.

Jak podaje "Entertainment Weekly" jej zniknięcie jest decyzją podjętą przez producentów show. Gwiazda nakręciła już ostatnie sceny, które powinny zostać wyemitowane w listopadzie.

21 września stacja FOX wyemitowała pierwszy odcinek 6. sezonu serialu "Dr House". W Polsce serial z Hugh Lauriem w roli tytułowej można oglądać na TVP2 i Foxlife.[/shadow]

Link do oryginalnej wersji wiadomości w wersji angielskiej. Wiadomość spoilerowa http://ausiellofiles.ew.com/2009/09/24/ ... ing-house/
O nie! :( To katastrofa :( Co będzie z nią i Chasem? :(
Awatar użytkownika
Tim

Tomala jak przeczytasz wiadomość w wersji oryginalnej to tam masz wytłumaczone wszystko. Dodatkowo tam jest też wywiad.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

O Cameron piszą też na popcornerze:

http://www.popcorner.pl/popcorner/1,815 ... lalne.html

Naprawdę wielka szkoda, to House'ie i Cuddy to była jedna z najważniejszych postaci w serialu. :(
Awatar użytkownika
Tim

Przeczytałem obie te wiadomości i informacje są w miarę takie same.

Skoro Cameron wyjedzie w trakcie jednego z odcinków listopadowych tzn. , że to będzie między 7, a 11 odcinkiem. Szkoda wolałbym żeby odeszła Trzynastka.
Ostatnio zmieniony 2009-09-25, 19:39 przez Tim, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Tak, ale na popcornerze jest po polsku, co ułatwia czytanie. :wink:
Tomala

No po prostu nie wyobrażam sobie House'a bez Cameron. Wychodzi na to, że rozstanie się z Chasem, co mnie bardzo smuci. A miało być tak pięknie - Chase i Cameron znów w zespole House'a. Niestety...
Awatar użytkownika
Tim

To mnie jeszcze bardziej zasmuciło. Mam nadzieję, że to tylko plotka.
Spieszmy się kochać doktora House'a, tak szybko odchodzi. Hugh Laurie poważnie rozważa rozstanie się z rolą kontrowersyjnego lekarza, bo ten... szkodzi jego zdrowiu. Aktor narzeka na konieczność ciągłego udawania kaleki. - Ten serial może mieć jeszcze siódmą, ósmą, a nawet dziewiątą serię, ale nie wiem, czy ja w nim pozostanę, bo zaczynają mi wysiadać kolana. - mówi Laurie - Sposób poruszania się mojego bohatera wymaga poważnej pracy bioder i odbija się na moim własnym zdrowiu, więc muszę często ćwiczyć jogę. Nie słyszeliśmy jeszcze o serialu, któremu zmiana głównego bohatera wyszła na dobre.
ODPOWIEDZ