Trudno powiedzieć, który spot jest lepszy - TVNowski jest pełny przepychu, a TVP prosty, ale świetnie wygląda, mnie przypomina trochę teledysk do "Circus". Chociaż od nich jest lepszy spot "Londyńczyków".
A mi sie podoba spot E! Entertainment television, ale od godziny szukam i nie mogę znaleźć
Leci ta piosenka: Just Kait - Sick , pokazane są prawie wszystkie postacie z programów stacji i na końcu obok wielkiego loga stacji przelatuje helikopter
Rzeczywiście podobne, ale w tym artykule zdecydowanie za bardzo wszystko wyolbrzymiają. Muzyka jest inna a i grafika też nie jest identyczna. Chociaż pewnie TVP wzorowało się na tym.
Mikiks pisze:Wywalili Farfała no to już są negatywne skutki.
Akurat to, że jego wywalili to bardzo, ale to bardzo dobrze. Ale ten nowy prezes jak widać też jest beznadziejny. To co dzieje się w TVP to po prostu skandal.
Ja uważam, że Urbański był dobrym prezesem. Za jego rządów dobrze się działo w TVP, przynajmniej moim zdaniem.
Ja już się nawet nie orientuję co się dzieje z tą TVP i nie bardzo mnie to obchodzi. Już od dawna telewizja publiczna w Polsce istnieje tylko teoretycznie.
W zeszłą sobotę Polsat oglądało 8,19 mln widzów, czyli 60% widzów mających wtedy włączony telewizor
Bardzo dobrze, że takie widowisko cieszyło się taką popularnością, tym bardziej, że boks nie jest w Polsce popularny.
Czyli co, kończy się Jak On Śpiewają, to Nina powinna postawić na Jak Oni Boksują