Teraz albo nigdy!

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Faktycznie, on ma 38 lat :shock: A wygląda na 25, 30 to już góra.
W sumie opłacała mu sie rezygnacja z Klanu, bo co i rusz go gdzieś widzimy. I nie wystąpił w żadnym show, czyli problemów z kasa też nie ma...
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ja nie jestem zaskoczony, że on ma tyle lat. Dowiedziałem się o tym kiedy trąbili wszędzie o jego związku z dużo młodszą Brodką. :wink:
Ale faktycznie nieźle się trzyma.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Damians pisze:I nie wystąpił w żadnym show, czyli problemów z kasa też nie ma...
To, że nie wystąpił to nie znaczy, że nie ma problemów z kasą. Nie każdy za kasę daje się zeszmacać w tego typu show :roll:
Awatar użytkownika
Kokoszka

Post autor: Kokoszka »

Zepsuli najlepszy wątek w tym serialu jak dla mnie.
Chodzi mi o Julkę i Marcina.
Julia była inna, lepsza od przesłodzonych Basi i Marty, odkąd jej nie ma z serialem jest coraz gorzej. :roll:
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
Goku

Post autor: Goku »

Zawiedziony ostatnim odcinkiem. Baśka miała paskudne coś na głowie podczas ślubu, a ta akcja z bombą była bardzo nierealistyczna(choć nieźle ich postać Muchy załatwiła :twisted:) . :roll: Marta i Michał razem - to było wiadome od pierwszego odcinka. I nawet w ostatnim odcinku Julka się nie pojawiła, dobrze że chociaż Marcin wspomniał, że do niej leci...
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Goku pisze:choć nieźle ich postać Muchy załatwiła :twisted: ) .
O zgadzam się ::rad::
W ogóle w jednej scenie mucha w tej bluzie dzwoni, że ktoś podłożył bombę, a zaraz w tym kapeluszu wszytko obserwuje :mrgreen: W ogóle mucha jest rewelacyjna, pod każdym względem, a dzięki niej ta postać była też fajna.
TaN oglądałem przez te 1,5 miesiąca od września, właśnie ze względu na Muszkę.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Goku pisze:I nawet w ostatnim odcinku Julka się nie pojawiła, dobrze że chociaż Marcin wspomniał, że do niej leci...
Wspomniał, że do niej leci? Hmm, nie wiem jak mogła to przegapić xD ::plask wczolo: Nie pamiętam, żeby mówił coś takiego ::jezyk::
Skasowanie postaci Julii było najgorszą rzeczą jaką zrobili w tym serialu ::kwasny:: Miałam nadzieję, że pojawi się chociaż w finale, a tu klops ::plask wczolo:
Ogólnie finał nie bardzo mi się podobał, spodziewałam się czegoś więcej... ::jezyk::
ODPOWIEDZ